Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Czimby
üzenetére
- A kondenzátorok száma nem számottevő, inkább a kapacitásuk az. Ebből a szempontből a 10 kondi eredő kapacitása valószínűleg nagyobb, de szvsz az 1 kondissal is rendben leszel.
- Baja ilyesmitől rendeltetésszerűen (ha nem zárlatos a nyák pl.) nem lehet. A PWM jelnek 5 ventivel még meg kell birkóznia. Korábban építettem két ilyen elosztót, de arra 10 csatlakozó mellé már tettem egy erősítő tranzisztort a PWM jelnek. Ha jól emlékszem, 10 a max amit bír még papíron a PWM, én amiatt tettem rá ezt, hogyha a két 10-eset egymásra kötnék.
- A termisztoros móka nem rossz, működhet PC ventikkel, azonban két dolog fontos:
A termisztort áramló levegőben, vagy valamilyen jó hővezető és kis hőtehetetlenségű részhez fogatva kell használni. Másképp megviccelhet.
A meghajtó amit linkeltél a célhőmérséklet alatt is járatja a ventiket alapjáraton. Ez persze lehet jó és lehet rossz is, csak érdemes rá figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánik a memóriapiacon
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest