Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fifi

    őstag

    válasz w.miki #49089 üzenetére

    "Egy haverom kérdezi a MOL flottát "

    Akkor ő biztos MOL dolgozó, így a munkahelyén érdeklődjön.

    "MÁV flotta esetén, ha kötsz a Telekommal, az örökké tart, vagy ha nem sikerül a tanfolyam/MÁVos meló, akkor a flottából is ki kell lépni?"

    Mivel nem vagyunk MÁV dolgozók, ugyanannyit tudunk, mint Te.
    Elolvassuk pl. a hozzászólásomban linkelt dokumentumokat és mivel szép magyar nyelven írták őket még nehézségbe sem ütközhet értelmezni őket.

    Segítek pár sor idézésével, hogy ne kelljen az egészet elolvasnod:
    "A kedvezményes családi mobilcsomag a MÁV-csoport és a Magyar Telekom előfizetői keretszerződésének hatálya, illetve a munkavállalónak a MÁV-csoport valamely tagvállalatával fennálló munkaviszonya alatt vehető igénybe. Amennyiben a Dolgozó munkaviszonya (jogosultsága) megszűnik és ezt 8 napon belül a szolgáltatónál bejelenti, a Telekom vállalja, hogy a kilépő díjcsomagját a választott publikus díjcsomagra módosítja. Amennyiben a Dolgozó e tárgyban nem rendelkezik, úgy a Telekom a díjcsomagot a mindenkori legalacsonyabb havidíjú publikus hang + net díjcsomag kombinációra váltja."

    Tehát:
    1. Ha becsületes vagy, akkor csak addig élhetsz vele, míg ott dolgozol
    2. Arról nekünk nincs információnk, hogy a MÁV jelenti-e a Telekomnak a munkaviszony megszűnését vagy sem. Ezt a MÁV-nál tudnák megmondani.

Új hozzászólás Aktív témák