- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henri
kezdő
válasz
vargalex #61738 üzenetére
Jól ismerem a sztorit, a pillangó teszkó melletti kis szálláson laktak a Bataclan elkövető "urak", onnan telefonálgattak... Azóta lett adategyeztetés, lett lakcímlekérdezés, de ugyanúgy dömpingben lehet vásárolni a noname sim-eket, mint előtte. Terrorizmus ugyanúgy van. Tehát értelme az egésznek zéró... Adtak a sz..nak egy pofont...
-
Henri
kezdő
válasz
vargalex #61733 üzenetére
És akkor ettől megszűnt a terrorizmus? Ugyanúgy kapni noname sim-eket, csak a normális embereket szívatják ezzel a tök felesleges túráztatással...
Normális országokban pl USA, UK simán leakasztod a Walmart vagy bármelyik kis üzlet polcáról, és megveszed mint egy rágógumit.. Nálunk van csak ez a túlszabályozott agyrém
zzola: egy kicsit nem ismered magad körül a világot, valóságot... csak a magyar rögvalóságot, ami nem egy szabadelvű megközelítése a dolgoknak! de ez már a te problémád. -
zichie
senior tag
válasz
vargalex #61558 üzenetére
Mitől jobb ez a taxis flotta, mint az agnatel[pont]hu? Én az utóbbit választottam, ezt a flottát használom egy ideje, pontosan ugyan ezeket a csomagokat tartalmazza, mint a taxis, az ár is ugyan az, a feltételek is. Az infláció követő áremelés előtt én is 2636 forintot fizettem, most 3040-et (pontosabban 3039-et). Ha jól látom annyi a különbség, hogy az agnateles flottánál van telefonszám, a taxisnál nincs, csak e-mail cím, mint elérhetőség.
Vajon hány klónja lehet ezeknek a flottáknak? -
Baltazár123
őstag
válasz
vargalex #61558 üzenetére
Ennek a flottának korrekt árai vannak, legalábbis bizonyos csomagokban, de nem igazán érthető a megújuló adat része. 5gb netről upgradelni korlátlanra ugyanannyiba kerül, mint ha 100gb van a csomagban és arról? ez így wtf, eléggé nem logikus, persze a felhasználó megkopasztása soha nem a logikáról szól, hanem, hogy sikerül-e marketinggel becsalogatni egy olyan csomagba, ahol olyant fizet, ami nem is kell neki tulajdonképpen.
Az adatmegosztó jó, hogy van, bár az árazása már vaskosabb 25 fölött, de legalább van.
Azt nem tudod esetleg, hogy itt is lehet változtatni a net mennyiséget (nem a 30 naposra gondolok, ami feláras), mondjuk a nyári hónapokra felemelni és utána vissza?
-
válasz
vargalex #61172 üzenetére
Sokat nem vesztettél.
Most a legfrissebb infó, hogy hétfőn kerülnek ki az új csomagok. 3 nappal ezelőtt írta:
hétfőn indulunk 3 csomaggal !
Korlátlan beszélgetés 50 GB net
Korlátlan beszélgetés 100 GB net
Korlátlan beszélgetés korlátlan net
Hűség nélkül.
Árak kikerülnek az oldalra hétfőig.
275 perces Aktív csomagok is indulnak hamarosan -
Cyberbeni
addikt
válasz
vargalex #59612 üzenetére
Mert amit aláírtál, azon rajta volt, hogy ők felmondhatják a szerződést 15 napos határidővel, te meg csak kötbér fizetése mellett. -> [link]
(A megfogalmazás alapján szerintem akkor is kötbért kellene fizetni, ha ők szüntetik meg a szerződést)
Aztán a szerződés felmondása mellett írhatják neked, hogy ha azt akarod, hogy induljon egy új határozatlan idejű szerződés X csomaggal, akkor nem kell semmit csinálnod. -
Akelaus
senior tag
válasz
vargalex #59298 üzenetére
15-ben a Kormányhivatalban, és mellette a Pm. hivatalban hasonló. Szoktak szólni, meg ne mozduljak, mert nem értik mit beszélek.
Tény, januárhoz képest van egy kis javulás, legalább mobilnet van most már szinte folyamat.
Telekom lefedi még a pincéket, szoktam mászkálni ott is.
Ha a KÜF a Vodával egyezik meg, az kb. Yeti szint itt, szóval amíg marad az ár, addig nekem nincs min gondolkozni. -
Akelaus
senior tag
válasz
vargalex #57273 üzenetére
Ráadásul, bár lehet én voltam a szerencsés, engem tájékoztatott az ügyfélszolgálatos a Yettelnél, mikor anno bementem megkötni a szerződést, hogy: hűségidő, és kötbér is van, ha idő előtt felmondom. Még ezt a maximum 50ezret is elmondta.
Majd mikor kinyomtatta a papírokat, és alá kellett írnom, volt pár dolog amire külön rá is mutatott a szerződésben, hogy hol találom meg amiről beszélt.
(nem ért váratlanul a kötbér mivel előtte is hűség volt egy másik szolgáltatónál, ahonnan az ÁSZF változás miatt lehetett lelépni simán)
-
lasz10
junior tag
válasz
vargalex #57270 üzenetére
Így van. Viszont a Yettel ASZF-ben sem az szerepel, hogy 50 ezer a kötbér, hanem az, hogy a listaár - amit kifizettél x eltelt idő, és maximum 50 ezer lehet, és az előfizetői szerződésben se az szerepel, hogy lemondás esetén fizetni kell 50 ezret fixen. Szerintem ez törvénybe ütközik, ahogy a KÜF honlapján nyilvános elérhető tartalomban sem találtam ezt. A hivatkozott törvény idevonatkozó részét lásd lentebb.
Én naívan azt hittem, hogy azért lett valaki flottás, mert olcsóbban akar kijönni, erre vannak olyanok, akik szerint mindegy, hogy kevesebb, mint 2 hónap után 15 ezret, vagy 50 ezret fizet.
Persze meg lehetne kérni a GVH-t, hogy segítsen értelmezni a tényállást, most hogy nincs Digi, úgyis kell másik fekete bárányt találniuk, vagy ráfogni a Sorosra meg a Gyurcsányra. -
csibe1
addikt
válasz
vargalex #56895 üzenetére
Akkor ez még sem olyan egyszerű dolog, mint ahogy páran mondják.
Akkor wifin keresztül a szolgáltató biztosítja neked az akár külföldi hívásokat is. Mintha beregisztrálnál egy bármilyen VOIP szolgáltatóhoz, csak ez a saját rendszerén keresztül megy át?Szóval ne ezen keresztül telefonbetyárkodj?
-
trec12
addikt
válasz
vargalex #56688 üzenetére
A legnagyobb baj, hogy szerintem nincsen verseny egyik sem mondta azt, hogy én nem emelek vagy csak minimálisan. Szépen 15% körül belőtte mindenki. A hatóságok ingerküszöbét nem éri ez az infláció követéses történet illetve talán nem is érdek, hogy elérje. Egy látvány viszgálódásnak meg semmi értelme amiben kiderülne, hogy nincs itt kérem semmi látnivaló. Pedig mindenféle szempontból megérdelme egy viszgálódást ez az egész történet....
-
-
lasz10
junior tag
válasz
vargalex #56450 üzenetére
Igazad van, teljesen félrevezető dolgot írt az esimről. Nekem mondjuk sikerült Küf Aktivról átmenni Telekom Okosvilágba (nem ajánlom senkinek, nagyon le van korlátozva a net sebesség, 200 Mbps-re Budapesten), mentem kb. egy hét után vissza Bummba a Küf-höz (náná, hogy nem onlány).
-
-
Gloob
addikt
válasz
vargalex #56224 üzenetére
Elhiszem azt is. Én egy számhordozást akartam online intézni a KÜF-be. Az asszony nevén ment a dolog. Kb 4-5 nap után hívták, de pont nem tudta felvenni. Visszahívta a számot, de nem segítettek neki, hogy majd hívják máskor. 1 hetet vártunk. Nem hívták. Bementük a Yettelbe. 10 perc várakozás után kb 5 perc alatt kezünkben volt a kártya. 3 nap múlva megtörtént a hordozás. Akkor melyik volt az egyszerűbb, gyorsabb ez esetben?
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #56152 üzenetére
Hát, nem tudja kiküldeni, állítólag azért, mert "Sajnos nem tudom kinyomtatni a csekket, mert az előfizető számai mind dominosak.". Fáradjak be egy üzletbe. Ők kérnek tőlem pénzt és én járjak utána, hogy be tudjam fizetni? Mindegy, holnap úgyis arra van dolgom, csak tartok tőle, hogy sokan lesznek.
-
4Grider
félisten
válasz
vargalex #55817 üzenetére
Vagy nem jól értelmezted. A telekom és a yettel is azonos adóteljesítményt használ. Az, hogy a jel meddig megy el, leginkább tehát a használt frekvenciasávoktól függ és természetesen attól, hogy az adott cella antennája feléd néz-e, vagy egy kicsit másfelé.
Mivel a yettel a két éve elkezdett modernizáció óta mindenütt bekapcsolja a legalacsonyabb frekvenciát (B28), elég nehéz elképzelni a nulla térerőt közelben lévő bázisállomás esetén. Persze bármi előfordulhat és annak az ellenkezője is, de én két éve a 3 szolgáltató sim-jeivel rohangászok (látom el az autómat wifivel) és azt látom, nagyon elhúzott a yeti... -
Dracula72
senior tag
válasz
vargalex #55361 üzenetére
Netfone tudja már 5G-t?
Én is szeretnék egy 100Gb vagy korlátlan netet, adatkártyával ez max.6000ft lenne, de ez az aksi 3-szoros merülés nem jó, ezért nézegetem 2 hete a kis beszéddel lévő hang+net előfizut.Netfone: 100 perc, 100GB 4990Ft/hó, nem rossz lenne, de szerintem 5G 2025-ben sem lesz, csak ígérgetés van náluk állandóan évek óta. (rablánc: 10hó)
Bestfleet: 250 perc, 6470ft/hó kotlátlan net, van 5G. (rablánc: 30nap)
Teljes kép, hogy a Bestfleet ezen tarifája nem a nevemen lenne, de nálam ez lényegtelen, mert netes kártyának használom és hívni se ezen fognak, és hívni se erről fogok, tehát száma lényegtelen.
Ha tud valaki ennél jobbat erre az igényre ossza meg velem/velünk.
-
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
vargalex #55134 üzenetére
Elcseszték, és ilyenkor már nem tudják módosítani, majd a fizikai kártyát tudod cserélni esimre.
"A Yettel az üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén az Előfizető által megjelölt időpontban és címen gondoskodik a Szolgáltatás igénybevételéhez szolgáló eszközök (pl. SIM-kártya vagy eSIM) és dokumentáció kiszállításáról."
-
4Grider
félisten
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest