- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ a jelenlegi ügyfeleit is átsorolja az új tarifákba.
De pl a régi EU Unlimited Xs melyik új traifába kerül át? -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #43046 üzenetére
Nekem úgy tűnik, volt aki már az elején megomondta, hogy a frondeo egy kalap k@ki .....de hát a jövőbe látókat soha nem a saját kortársai fogják elismerni, hanem csak az utókor.
Mi lett kimoderálva: egy 2 évvel ezelőtti hsz ami ttxxeu illetve bagázsa hozzáállását minősíti. Mindegy....már nics jelentősége. -
gboszi
senior tag
Van egy 2-3 “nagy” flotta ahol azért elég jo a helyzet és a szolgáltatás. Nem értem miért kell az ilyen 6forint meg hudeolcsovagyok meg a szinteingyen mobil cégekkel bajlodni...
-
maben
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #43041 üzenetére
Mert le is léptek , nem is kevés pénzzel
ugetsim pedig a 6ft.hu cége aki a telekommal szerződött a flottara.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kakuk.tamas #43041 üzenetére
Mesélj!
Mi az a ugetsim? -
kakuk.tamas
addikt
Rajtam kívül hány ember szenvedett végig flottahalált?
(Én túlvagyok már egyen)
Most a ugetsim kapcsán kíváncsi lettem (sokan nem tudják elképzelni, hogy a valóságban mi történhetett, hanem rögtön azt szajkózzák, hogy leléptek a pénzzel.)
-
bbmt
senior tag
Skacok,
IQ- s vagyok, Szolnok megye, Mezőtúr.
Másnál sincs térerő vagy a routerem szart be? Mondjuk a Telekom is kb a nullával egyenlő most, de az van. -
törölt tag
Ez eléggé be van zárva...
-
Jabbi
újonc
Velem is ez történt. Állítólag "kivannak pakolva a bútorok és 40-en állnak az iroda előtt". Valószínűleg behúzta az ügyfelelktől a 6forint a pénzt, a telekom felé meg nem fizették ki.
Mikor hívtam őket semmi reakció majd az e-mail üzenetemre reagálva azt mondták a kis germók, hogy hagyjam figyelmen kívül a telekom üzeneteit... ma levagyok tiltva...korrekt.
A kapcsolatfelvételi számaik sem elérhetőek már, gondolom szintén tiltva lettek.
Kellemes nyaralást nekik a Seychelle-szigeteken! -
xhege
veterán
válasz
PeterPH #42986 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Mindig öröm, ha ilyen kedves emberekkel találkozom....
Megnéztem a táblázatot. A Szanga9-be a belépés nem éppen zökkenőmentes, mint ahogy utánad írta más is. Auchon kártyával pedig nem rendelkezek, sosem vásárolunk ott. Hidd el egyszerűbb lett volna továbbgörgetned. -
rfszabi
tag
válasz
kakuk.tamas #43028 üzenetére
De pontosan ez a lényeg, hogy te magával a szolgáltatóval, T, Voda, T vagy szerződésbe, és nem flottakezelő céggel.
-
törölt tag
A 6forint.hu-nak már a Facebook oldala sem üzemel. Tudomásom szerint egy "konkurencia" többször feljelentette őket, ezért folyamatosan büntetve lettek. Egyébként indult egy csoport a károsultaknak:
https://www.facebook.com/groups/6forintosemberek/ -
V!ck
senior tag
Sziasztok!
Mai napon a 6forint.hu, jobban mondva a telekom letiltotta a kimenő hívásaimat.
Ügyfélszolgálatuk elérhetetlen, egyik telefonszámuk sem kapcsolható.Valami ötlet?
Van értelme várni? Szerintem simán szartak bele és nem lesz ebből semmi.
Úgy érzem be kell mennem vmelyik szolgáltatóhoz kötni egy előfizetést
És bukom a számom -
gabor9991
őstag
Vodafone topikban megtalálható minden kérdésre a válasz.
-
gabor9991
őstag
válasz
#08205312 #43001 üzenetére
Egy mávos dolgozó 5 darab előfizetést köthet, úgyhogy szerintem elég a bemondás, de írtam is, hogy nem én kaptam ezt az ajánlatot, nem ismerem pontosan a részleteket csak olvastam, hogy volt olyan aki megkapta ezt a csomagot.
Az én csomagom 255 perc +5.5GB adat havi 2200 körüli áron. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo #43016 üzenetére
Már az Összefoglaló táblázatba is bekerült.
-
-
pitju76
tag
ez? (iq korlátan 3882 Ft bekérőjén)
Tájékoztatjuk, hogy mai naptól bővültek az elérhető adat szolgáltatásaink. A korlátlan adat csak reggel 8 és délután 5 óra között korlátlan! Teljesen korlátlan NAPPALI adat+net(150Mbps): br. 3952-Ft (8-17h).Most akkor mi a korlátlan? Amire eddig fizettem, vagy ami 80 Ft-tal drágább? Vagy az csak 8-ig? És mi van a köztes időben?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest