- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
MrStokes
tag
Nagyon koszonom a valaszaitokat.
Most vettem jo aron Dobozos procit, vagyis van hozza gyari huto.
Meg egyenlore lap es videokarim meg sincs, ugyhogy majd ha osszeall a konfig, utana megnezem mit tud a gyari huto es mennyire hangos, de gyanitom h le kell majd csereljem, szoval valoszinuleg hamarosan ujra jelentkezem.
Nektek az XP 90 melett van az altalad emlitett ventilator is? Ennek szbalyozhato a fordulatszama? Vagy nincs sok ertelme allitani a fordulatszamot? -
MrStokes
tag
A haz szellozese tobb, mint kivallo, hazam: Thermaltake VA8000SWA
Lasd: Bővebben: link
Huzni nem hiszem, h nagyon huznam, bar nem tudom, de esetlegesen a nagyobb merteku tunningra is fel akarok keszulni. Mindezek tekinteteben te melyiket ajanlanad?
En mondjuk kineztem mar a Thermalright X90-es darabjat, kicsit draga, meg venti is kell bele, de amugy szimpi.
Tenyleg, venit milyet erdemes bele? Lehet olyan ventiket is kapni, amiknek vmilyen modon szabalyozhato a fordulatszama?
Ja igen es a jo hutesi hatasfok melett az sem lenne utolso ha filmnezes v zenehallgatas kozben a filmet,zenet hallanam es nem a ventit ( gep kozvetlen kozeleben ulok)
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Ezek is legyenek benne, ha lehetséges
:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
OC
őstag
Grat a cikkhez!
1-2 szösszenet:
A Tt kétventis tápjában szvsz ugyanolyan márkájú (Superred) ventik vannak alul és hátul is, mivel -mint írtad is- Sirtec gyártmány.
A 2. Felvonáshoz szeretném résztvevőnek javasolni a Nexus NX-4090 tápját, ha van lehetőséged a beszerzésére.(Az kb. méltó elennefele a NorthQ-nak) Illetve v.melyik új sorozatú Enermax Noisetakert. Hopsza! Most látom, hogy a 2. felv.-ben már ''csak'' passzív tápok lesznek! Akkor nem tudok meg többet a Nexusról.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Lehet - de én soha senkinek nem adtam/adok el úgy XP120/90 SI97 vagy SP94/97 hűtőket, hogy ez passzív - mert nagyon sok mindent elvinnének passzívban is - de akkor sem igaz, hogy passzív hűtők lennének.
A Heatlen az - más technológia -más képességek - és hát persze más ár (két SI-97 ára).
Ezért írtam azt, hogy nem éri meg - ugyebár valószínütléen, hogy egy 1700+-ra az ember egy 18k-s hűtőt vegyen.
Egyébbként a probléma korrekt megoldása természetesen az amit te írtál.
[Szerkesztve] -
bendi
tag
Nem tom, azaz Armor ház miért drága itthon...
A fekete stacker azért drágább, mert csak 1-2 db jön külhonból by TTS... itthon azért olcsóbb a silver stacker, mert csak azt hoznak konténerszám, feketét meg nem... külföldön egyárban vannak színtől független.
Beszélt egy ismerősöm egy honi nagykeressel, és vmi hülye módon lehetett volna megrendelni az 1 db feketét, hogy előre fizetek, és akkor is annyi lett volna, mint ha TTS-től rendelem... akkor meg már inkább tőle rendelem -
tts
addikt
''Amúgy meg hülyeség volt ekkora tesztet csinálni, legközelebb csak 5-6 hűtőt fogok kinozni egyszerre, és akkor lesz idő 1 órás terhelésre.''
Na pontosan erre céloztam, örülök, hogy Te is így látod. Tudod ha sokan elovassák majd alaposan, sokan belée is fognak kötni, hogy eléggé rapid teszteredmények.
Remélem tudod, hogy ez csak építő jellegű megjegyzés akart lenni.
Én tudom, hogy Te személyesen mennyi energiát és időt öltél a dologba, de valahol tényleg nem lóverseny ez. -
tts
addikt
11. oldal alja ''a 80 mm-esek között'' mindkét venti 92 mm volt, nem?
Mivel mérted a ''maghőmérsékletet''?
Ami még nem tetszett: ''A terhelést minden esetben 15 percnyi SuperPI és Hot CPU Tester együttes futtatása jelentette'' - kevés, ettől több időt kell szánni egy tesztre, mert csak szép színes táblázatok halmaza lesz belőle.
A sok helyen 1-1,5 C különbség egyes hűtők között ilyen rövid idő alatt valószínűleg a mérési pontatlanságon belül van. -
tts
addikt
azért ez még nem igazán ''sok más''
habár... jön ilyesmi is
meg ilyen
de ezeket nem bírtam kihagyni, remélem helyesen -
tts
addikt
nem rossz - egy véleményt ha megengedsz - az ötlet a tükörrel nagyon tetszik - látványos, viszont kihozza akompozíciós hibát:
a ZM mivel kerek mindig jól ál, azonban a TR egyenes vonalai miatt a hűtőt elfordítva szerintem nagyon ''billen'' a kép - olyan érzés mintha a fényképező nem állna vízszintben - remélem érthető - kipróbálod a kedvemért egy olyan beállításban, ahol a TR párházamos a kép alsó szélével? -
Xidex
tag
Most vettem észre hogy a hülye fényképezőgép a Zalmanra fókuszált, le is szidom érte..
itt már nincs rajta venti, így kb egy szinten vannakItt már kicsit jobban fókuszál..
-
TTS: A két generációval ezelőtti FSP tud kb. 65%-ot ezt cserélem le az új Seasonicra, ezért az érdekel hogy ehhez képest mit tud. Ha lesz akkor Svédországból lesz ha nem akkor majd nézek mást helyette. (FSP Green Power/Phantom) S12-őt nem láttam itthon, Európában se nagyon.
---------------------------------------------------
Xidex: Minek méregessem a tucat ágat? Persze ha szükség lenne rá egy lakatfogóval gyorsan lemérhető a DC teljesítményfelvétel is.
Egyszerűen fogom a konfigot elindítok egy cpu burn-t vagy más terhelő programot, megmérem mennyit fogyaszt így a konfig, majd kicserélem benne a tápot az újra és ismét mérek egy AC fogyasztást.
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
Köszi. Gondolom 20 pin-es az érdekelne még hogy mennyi molex csati van rajta. Hogy nem elterjedt? Itthon lehet, de Enermax szintet simán hozzá, sőt...
A hírszerkesztős dologgal kapcsolatban egy mail-t dobj a diegho@citromail.hu-ra, hogy pontosan miről lenne szó, mit kellene csinálni, mik az elvárások...
[Szerkesztve] -
Joe_Black7
tag
Cooool
Namost ha én azt a pöcköt tudtam a laptól akár 2 m távolságra is tartani(értsd: alighanem leesett/letörött), akkor innentől kezdve csak ragasztós megoldások jöhetnek szóba? (haver gépéről van szó, és mondta, hogy mostanában sokat fagyogat; aztán amikor vmi más miatt kinyitotta a gépet, a videókártyán találta meg a chipsethűtőt, a videókártya ventije pedig 3-4 darabban volt, és leégett
alighanem hozzáért a hálókártyához. úgyhogy most kisebb restaurálás lesz nála)
[Szerkesztve] -
Joe_Black7
tag
Tudom, hogy nem illik ilyet kérdezni, de te kicsoda vagy ott?
És hogy vmi témábavágót is kérdezzek: az i845-ös chipsetű alaplapon hogyna vannak rögzítve azok a kis izék, amibe a chipsethűtő kampói beleakadnak (forrasztva van, vagy csak jól belenyomva). A másodikkérdésre nem csak te válaszolhatsz -
dwiki
senior tag
Ok, bizonyára csak borda. (válasz az előző saját kérdésemre...)
De még egy kérdés (bárki válaszolhat aki látott már ilyet testközleől felszerelve)
Ezt bármilyen nforce4-re rá lehet pakolni?
Ugyanis néztem egy képen hogy milyen pöckök vannak hozzá, de ez nem olyan univerzális megoldás mint a zalmané. Magyarul ahogy elnézem cserélgetni kell a lefogatókat, attól függően milyen lapra rakod, mit akarsz vele hűteni.
De, én akárhogy nézem a képeket, nekem úgy tűnik hogy az előttem lévő nforce4-es lapon, jóval meszebb vannak a likak, mint amit ez át tud fogni.
De lehet csak rosszul látom... (mindenestre erősen szkeptikus vagyok...)
Szerk:
Időközben kicsti visszaolvastam, és látom van aki felrakta eztet már a kérdéses nforce4-es lapra - ha jól értem - (asus A8N-SLI) úgyhogy elvileg én látok rosszul...
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
Ja, oda akkor franko.
A szinei egyebkent szepek nagyon, nekem is csak a hangerejevel voltak gondjaim.
Meg van 2db ilyen ventim, csak le van blankolva a veguk, szoval csatlakozo nuku (Zalman MFC1-en voltak), ha esetleg tudod oket igy hasznalni akkor 1800-ba odaadom a ket ventit.
[Szerkesztve] -
Bumbee
tag
aha. nos én csak azért kérdeztem, mert többnyire én is csak netezek, meg mesi, photoshop néha, és ritkán játszom egy kicsit... de akkor maradok az xp-90-nél noiseblocker ventivel. na meg azért is kérdeztem, mert olyan 15e huf a hűtőre szánt pénzem és akkor vagy xp90 ventivel vagy xp120 anélkül. de így nem kockáztatom meg. az oldalventi se oldaná meg sztem a maga 38m3/óra teljesítményével
de köszönöm a válaszodat, segített a bizonytalanságomban!
akkor már csak az a kérdés, megjött e már az SE2 blue venti
TTS, tudsz vmit a ventiről? lehet indulni hozzátok?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest