- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Száncsó
tag
3 cm-es ventit, tud valaki? Külső Plextor DVD-író házába kellene.
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
DEXTERke
tag
Az addig ok, csak azert erdekelt volna a velemenyed, mert nem vagyok egeszen tisztaban ezzel a dologgal. pl ha veszek egy: Thermalright SLK-948U -t, akkor arra milyen ventit vegyek ami nem lesz hangosabb mint az intel hutom, ill. ha a leghalkabbat veszem ra (YS-Tech FD 129225 LB-N), akkor az elegge fogja-e huteni, es ha hangosabbat veszem ra, akkor az alaplap (ford.szam szabalyzos) ugy fogja-e szabalyonzni, hogy ne max-on jarjon? (Gigabyte-8S655TX-Ultra)
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
gergo666
tag
Egy 2,8-as Northwood 3,4-en, egy IC7-es alaplap, 512 PC4000-es kingmax memória, DVD író, DVD olvasó, 160-as Seagate Sata vinyó, Audigy 1, PCTv Pro, Lan kártya, Neon, 3 12cm-es venti,hardcano 12-es szabályzó,Inno 6800-as vga... Asszem mindent leírtam.
Ezt értem alatta, és persze játék közben.Nem netezés közben.
-
KriszBoy
senior tag
Akkor a következők érdekelnének...
4db YS-Tech FD 129225 LB-N (18dB)
+ ezen kívül érdekelne az, hogy ezek a szilikon rezgéscsillapítók mennyit számítanak bele a csndbe? Vmit érnek? Mert ha valóban számít akár egy picit is akkor kéne 4db fekete 92mm-es, 1db fekete 120mm-es és egy db fekete a táp alá....!
+kéne még 2db elosztó amely a 3pines venticsatiból 2db 3pines venticsatira osztja szét a jelet... Ilyenkor valóban nem csökken/feleződik a venti(k) sebessége?
Gondolom az árak az oldalon aktuálisak, de azért leírod mivel tartoznék mindezekért!
[Szerkesztve] -
harry
veterán
ezekre mondanál egy árat:
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link - ezt hogy kell használni? miért jó, h ilyen kis darabokra tördelhetem? -
harry
veterán
akkor rendben
majd veszek egy csomag ventirögzítő gumit is / Bővebben: link /, gondolom emiatt nem kell külön megrendelőt küldenem. -
SAMYka
senior tag
Hi
Valaki tud nekem olyat szerezni hogy 7cm-es ventillátor? Nem kell folextrás csak olyan sima, használtan is érdekel csak ne legyen nagyon hangos. -
tts
addikt
válasz
gergo666 #1156 üzenetére
1 - kevéssé
2 - én megbízok benne
3 - mittomén
4 - igen
5 - van talán 1 db, de nem biztos
vegyél Bluestorm 350-et:
1 - csendes (Noiseblocker SX1)
2 - a Fortron talán a világ legkomolyabb tápgyártója
3 - nagyon és két 12 V ágon 10+15 A
4 - nagyon esztétikus, gyárilag kábelharisnyázott, stb.
5 - van raktáron
6 - árban kb. 2000-el olcsóbb -
tts
addikt
jött az is pár darab - mert elfogyott azért nem raktam ki az oldalra
Bővebben: link -
gergo666
tag
Üdv TTS!
Szükségem lenne egy kis információra a Noiseblocker NT-5212P táppal kapcsolatban.
1, Mennyire hangos?
2, Mennyire megbízható?
3, Mennyire stabil nagy terhelés mellett?(Sok minden van a gépemben, ami fogyaszt rendesen.)
4, Ez az aranyozott külsővel ellátott változat?
5, Van e ilyen raktáron? -
Viktor77
titán
válasz
KriszBoy #1153 üzenetére
Nekem nem pont ilyen van, hanem a 8 centis 17dB-es változatból 2 darab.
Én maximálisan meg vagyok velük elégedve, én is kicsit leszabályoztam őket, így nem hallom őket. De max fordulaton is nagyon halkak.
Ennyi pénzért nem kapsz jobbat, az tuti.
Elosztója van, én is használok egyet, sztem nem csökken a sebességük. -
KriszBoy
senior tag
Válaszolsz nekem a #1149-re! Igazából nem akarok nagyon sok pénzt elkölteni rá és ezért lenne jobb az olcsóbb! Előbb utobb ugyis vízhűtés lesz belőle csak az sok 10ezer forint....! Ventiszabályzóm van tehát ugyis leveszem a sebességüket majd!
+még egy kérdés: Van olyan elosztód, ami 1 3pin-es csatit 2re oszt szét? Ilyenkor a ventik sebessége is a felére csökken? -
al_age
senior tag
szia TTS!
volt ma alkalmad rá, hogy feladd a drágaszágomat? -
KriszBoy
senior tag
-
Kriss
tag
hello!
érdekelne egy razer diamondback egér, és egy razer egéralátét.
ezeknek mennyi lenne az ára, mert nem találtam a honlapon.
válaszod előre is köszi. -
al_age
senior tag
Üdv itthon!
ugye befutott a rendelésem? - az oldaladon levő megrendelőlapot töltöttem ki
egy Rheobus-t és kettő ventihosszabbítót rendeltem
vannak raktáron? -
ssanyesz
csendes tag
esetleg nem akarsz venni? thermalright si-97 meg noiseblocker se2 fan, sajnos alaplap és proci hiányában nemtudok vele mit kezdeni
-
Xidex
tag
-
^Sunrise^
tag
Udv ujra itthon.
-
KriszBoy
senior tag
Szia!
Kellene nekem 4 db extra halk 9cm-es venti! De azért pörögjön is! Nem is kell hogy alapon keveset pörögjön, mert szabálzóm van hozzá csak 6V-on csöndbe legyen! Mit ajánlassz? -
sz.j
nagyúr
Nézd meg a honlapján az árakat.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
csery
tag
Hi Tts!
Lenne egy kérdésem! úgy hallottam, tőled lehet venni faxa ventiket. nekem ystech 12 cm-es kellene. mennyiért van? -
zetorg
senior tag
Szia TTS!
megoldható az, hogy te küldessz nekem cuccot postán én meg utalom a pénzt?
utánvéttel a pk elég sok lenne. -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
csá Emberek,
most bayern-ban vagyok - esik hó - a szémét
NoNick - nincs - ne is rendelj - vegyél szép feketét
DEXTER - gyere, ne fogd vissza magad
harry - hozd vissza - adok helyette egy Revoltecet
Szabi - pénteken befutok, ha az idő kis úgy akarja -
Xidex
tag
Ez a Prohardver mostanában nagyon lassú, lehet hogy nagyobb sávszélre és nagyobb szervert kéne használniuk, hamár napi 30k látogatójuk van.
Bezzeg én az ócskapc.hu-val és a kis 100 MegaBit-es elérésemmel labdába sem rughatok..még..De ha elkészül az új design, akkor rettegjetek...
A Revoltec nagyon rossz, szerintem rosszul hallasz, vagy por ment a ventid motorjába, és azért hangosabb, próbáld meg WD-40-el kitisztítani. -
al_age
senior tag
TTS!
eladtam a Zalman panelemet, így már semmi sem állhat útjába a Rheobus-nak!
ki is töltöttem és elküldtem az oldalon levő megrendelőt
lehetséges, hogy még a héten meglesz? -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
harry
veterán
hello tts, van egy noiseblocker sx1 ventim, de sztem valami gáz van vele. elvileg 17dB, de mégis hangosabb, mint egy 22dBes Revoltec. Valamikor összehasonlíthatnám egy nálad lévő u.i. ventivel? Talán pénteken el tudok menni.
-
NoNick
tag
Hello tts!
- Sunbeam Rheobus panel ezüst színű van a boltban, vagy rendeljek, és akkor lesz?
- 9-es ventik közül melyiket ajánlanád?
- 8 és 9.2-es ventiket együtt vizsgálva, melyikük a leghalkabb? -
tts
addikt
hali srácok - a szajré nem idő díjas hanem forgalom függő, így egy választ bátorkodom elengedni
- nincs fekete, a kék is nagyon szolíd
- itt mindig szar az idő - ez már közel van a nyílt tengrehez szerintem az év 365 napjából itt 4-500 napot fúj a q..va szél, ez a kieli csatorna Elbához (Hamburghoz) közeli vége ez világ leghajózottabb mesterséges útvonala - a Bayer gyógyszergyár területén dolgozunk, ez a csatorna keleti oldalán van, a szállásunk pedig a nyugatin, a város két felét ingyenes (!) kompjárat köti össze, igy rengeteg hajót látunk, ez még semmi - ma láttam egy amerikai hadi hajót kb 10 m-ről, érdekes, tetszett
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest