- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Flashcash #1737 üzenetére
nem rossz - kíváncsi voltam mit válaszolsz a mérésre - de jó válasz volt
na még valami , mert már olyan szépen elkonzultálunk itt - én már túl vagyok egy ilyen amerikás próbálkozáson - Silentx - nem igazán akarnak ők ide üzletelni, hosszas alkudozás után felajánlotta nekem az ürge a ami kisker árakat plusz 16 USD/db szállítás, erre jön még itthon egy ÁFA -ebből már sejted hány darabot lehetne eladni a keletkező áron (egy 400-450-es táp 70 k körül)
valsz ezért van, hogy ''nem láttam itthon, Európában se nagyon'' -
tts
addikt
válasz
Flashcash #1729 üzenetére
''ugyanúgy a megfelelő eszközökkel leméred ezt is.'' - hát pontosan erről beszéltem - a te rendelkezésedre álló eszköz a bill. a monitor és az egér - ez meg ehhez kicsit kevés
de az egész téma kicsit értelmetlen - miért? - mert mindenki taláűl neki jobban tetsz ill. szerinte a többitől jobb terméket, de én nem elégíthetem ki mindenki személyes igényeit (sajnos!)
pl. nézd meg a Silentx(szintén amerikai) vagy a Qtech(német) tápokat, van aki ezeken hal be -
tts
addikt
válasz
Flashcash #1718 üzenetére
szépen kifejtetted - grat
már csak egy kétség marad, amint a dB így a hatásfok is leírható tetszőleges szám a gyártó szájíze szerint
na most ebből a dB legalább a saját füleddel kontrollálható - a hatásfok ennyi/annyi % viszont, vagy elhiszed vagy nem - ennyi
véleményem szerint túlságosan ráhagyatkozol egyetlen tesztoldal írásaira, én nem mernék ilyen magabiztosan nyilatkozni általam sosem látott dolgokról -
tts
addikt
válasz
Flashcash #1710 üzenetére
Köszönöm a segítséget - de mivel jobb ez mint mondjuk egy Fortron BlueStorm?
Valószínüleg semmivel.
Az a régebbi teszt pedig... utolsó oszlop utolsó sor - 34 dB - hát ez ma nem nevezhető magas minőségnek. (finoman fogalmazva)
Vagy ez a S12 mivel jobb mint a NorthQ tápok? Szerintem szintén semmivel.
Szerinted? -
^Sunrise^
tag
válasz
Flashcash #1456 üzenetére
Koszi a linket, igen hasznos volt.
Igazabol gyanitottam, hogy 700-800 korulire fogja levinni, mert a jelenlegi is annyin megy az erzekeloszal szerint amit a deszkara kotottem, csak ahogy a tesztben is irjak, a ventiknek van nemi zavaro hangja, amin mindenkepp csak venticserevel lehet segiteni, ha vkit zavar.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest