- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
al_age
senior tag
hát ezt nem hiszem el
most hívott egy ismeretlen szám, gondoltam megjött a házam...
valóban a futár volt és közölte, hogy ott van öregapámnál a valamilyen számítógépes cuccal - tudni kell, hogy Kapuváron kettő Hegyi László-s cím van, egy nagyfateréké, egy pedig apámé, ahol ugye én is lakom
mondom a Zöldfasorban vagy? - igen ott, neki azt mondta a kolléga, hogy ide kell vinnie a cuccot
hát mondom a srácnak szerintem mindenképpen hozd ki nekem a Batthyány utcába, mert én most így kiugorva az ágyból nem tudok kimenni a cirka 2 km-rel odébb levő házhoz
rendben, hogy talál ide - elmagyaráztam neki - valamint ez már csak Sopronból visszafele fog sikerülni, délnél előbb nem fog visszaérni...
azt nem értem, hogy még a házszám sem stimmel, hogy ez a srác hogyan ment az általam leadott Batthyány utca 8 helyett a Zöldfasor 20-ba???
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1897 üzenetére
sajna ez van - mindig mondom, ha egy mód van rá a PC-Cooling kínálatból válasszatok, minden sokkal olcsóbb
-
tts
addikt
Na szal még valamit szeretnék megosztani veletek, ami elég nagy hatást gyakorolt rám.
A múltkorában vettem egy Roger Waters koncert DVD-t (gyári Sony Music), aztán rendeltem egy Zalman külső hangkártyát és egy 5.1 Zalman fülest. Na - az egészet rákötöttem a notira - valami meszméletlen - ezt látni és főleg hallani kéne, csak ajánlani tudom mindenkinek - nem tőlem - úgy általában.
Ja és itt van még Vangelis Mythodea-ja (ez is gyári DVD) - még nem néztem csak belehallgattam - ez sem lesz nokedli. -
tts
addikt
válasz
BobChemistry #1882 üzenetére
nem ígérem biztosra - mármint a mailt
-
Xidex
tag
A külső Sata rack-ek nem jók, mert ahhoz hosszú kábel kell, és azok általában nincsenek eléggé levédve, így adatvesztés előfordulhat
, de azért biztos jó...
-
tts
addikt
válasz
BobChemistry #1878 üzenetére
ja adtam amíg volt, majd jön 100 db
igen -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1867 üzenetére
15600,-
nem valami rózsás ugye? -
al_age
senior tag
hát ez tényleg érdekes
túl nagy a ház- hát még milyen nehéz
tegnap kipolíroztam az SP-97 alját szép tükrösre - bár picit lehetett volna még szebb is, de így is több, mint másfél óra elment rá - nem eredménytelenül:
idle állapotban - böngésző, letöltés, plusz zene alatt eddig 40 fok körül szokott lenni +- 1-2 fok
most 36-37 fok körül van. mindez persze a nagyon leszabályzott YS-tech ventivel
fincsi
bár ebbe lehet belejátszott a tápegységmod is.
alapból egyventis (egy hangos ventis). ebből csináltam régen olyat, hogy az aljára tettem egy zöld 8 centis YS-Techet meg a hátulján levőt cseréltem ki. viszont érzésem szerint ez a konstrukció nem nagyon vált be, elég meleg levegőt nyomott ki a táp, ha le voltak szabályozva a ventik. most új mod: a táp beszerelt állapotban vett elejére tettem az addig alsó ventit, így most kettő venti átfúj a tápon elől be, hátul ki. egyelőre kevésbé meleg levegőt tol ki, így bátran le merem szabályozni
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
válasz
tud@kozódoo #1874 üzenetére
Akkor zalman panel nem fér bele elől?
-
süti5
őstag
válasz
tud@kozódoo #1872 üzenetére
Aminek hangja lehet mint venti, az a kettő ys-tech 14db-es a tápban, meg kettő házventi/prociventi, amik 12db-es papstok leszabályozva
Milyen ajtó ugrik le? Elől ajtó van? Nem is láttam
[Szerkesztve] -
tud@kozódoo
csendes tag
én a rögzítést a házventikre értettem. akkor neked most ''csak'' a tápban lévő ventinek van hangja? esetleg vehetsz a táp és a ház közé gumialátétet, talán az csillapít vmit a rezgésen.
-
tud@kozódoo
csendes tag
milyen tápot vettél? jah, hát codegen ház az codegen..
hangszigetelés van belül, jól megmunkált a ház, nem vág stb..
vinyórögzítés nem spéci benne, berakod, s becsavarod
van alul egy 12centis ventihely, elől egy 8as, hátul a táp alatt meg két 8as műanyag felfogatókerettel.
lesz majd képem is róla a hétvége fele, ha érdekel.
szerk: előlapi usb+audio kivezetés + az ajtó az liftes, tehát van a tetején egy gomb, megnyomod és szép lassan lekúszik magától.
eddig csak jókat tapasztaltam a házzal kapcsolatban. ha van kérdés, kérdezz csak bátran, de ha elmész tts-hez, akkor ott meg is tudod nézni élőben.
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
válasz
tud@kozódoo #1869 üzenetére
Az igazság az, hogy a tápot még rögzíteni sem tudtam, mert valahogy nincsen ott lyuk ezen a rohadt codegenen
De az így is jól fekszik, nem ráz, egyszerűen azért van egy kis hangja, mert ugyebár minden ventinek van... Képeken jól néz ki ez a ház, pl. a vinyó rögzítők is spévik benne, vagy csak az oldalfal szigetelés miatt különleges, tehát milyen extrák vannak benne?
-
tud@kozódoo
csendes tag
ST-11 jó, kafa kis kütyü. most rakok össze egyet, azaz összeraktam már, csak még módosítok rajta. tompított a zajon a chieftec-emhez képest. de megy bele még egy silentmaxx silencer és másik prochűtő, mert azért melexik bent a levegő a szigetelés miatt gondolom, de mondjuk én huzgálom is a procit. ventirácsnál nem fogja vissza a hangot, hogy rögzítetted? gumibakkal?
-
süti5
őstag
Mennyit számít hang szempontjából a jó ház?
Ja, TTS, marha jó a táp, amit vettem tőled
Lényegében a leghangosabb ventik a gépemben most 14db-esek, az YS-techek a tápban.Vannak még papstok benne, de a kérdésem az, hogy pl. az st-11-es ház az sokat fog a hangon, vagy csak pénzkidobás?
Jótól kérdezem, de bárki válaszolhat, akinek van/van tapasztalata vele. Arra gondolok, hogy pl. a ventirácsnál lévő venti hangját értelemszerűen ez sem tudja megfogni, nemde?
-
tud@kozódoo
csendes tag
szia tts!
erre kérek szépen egy árat Bővebben: link
és mennyi idő kb?
köszi
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1860 üzenetére
hát erről lövésem sincs
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1856 üzenetére
igen
-
^Sunrise^
tag
Jo az a gep tts.
2500-os Bartont nem vinne el vmi passzivan? -
tud@kozódoo
csendes tag
válasz
tud@kozódoo #1854 üzenetére
még van egy utsó mára
ez vajon ide-ből csinál sata-t? csak mert nemtok németül és nemtom mit írnak.
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1854 üzenetére
a frozen mindig rosszabb ár - 14600,-
-
tud@kozódoo
csendes tag
bocs, rossz a link, az előző a satas változat.
itt az ide-s
Bővebben: link
de árban gondolom akkor majdnem ugyanannyi, amit mondtál korábban. -
tud@kozódoo
csendes tag
köszi.
sajna nekem muszáj belső rack is, mert sokat dolgozok vele. de most vettem egy külsőt és nem nagyon tetszik már meg a másik baja, h nagyon nehezen lehet belegyömöszölni a vinyót. bár szerintem az összes 3,5'' ilyen lehet, de tudja a fene.
ebből az ICY-ből a kék volt a szép, ha jól emlékszem volt nekik még pár napja, de lehet elkapkodták, most csak sajna sata-sat látok. de lehet hogy marad ez a fekete, még kitalálom
szerk: hoho, megvan a másik helyen
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1851 üzenetére
dehogy vagyok - miért is lennék?
majd nyomok árat - van ilyesmim Bővebben: link - én nagyon szeretem - én sosem vennék pl. racket
a kérdezett - 11.800 bruttó - és jobb mint az enyém, mert alu -
tud@kozódoo
csendes tag
jó éjt!
remélem azért nem vagy mérges.
ahogy nézegetem ezeket az oldalakat, lassan megtanulok németülmajd erre szeretnék egy árat kérni, de nem sürgős.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1849 üzenetére
csá - jó éjt
-
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1847 üzenetére
bassz - még egy kérdés és lefekszem
pl. ha bevezetnéd egy Thermalright meleg levegőjét a fürdőszoba villanybojlerébe, akkor lehet elég lenne egy kisebb teljesítményű mérőóra? -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1845 üzenetére
transzformátor egyenirányító - nemtom - ez is jó kérdés
-
tud@kozódoo
csendes tag
köszi a választ, tanács megfogadva, hétvégén át lészen kötve!
még egy kérdés, h van-e olyan kütyü amivel a 12v-s ventit 220v ről tudnám működtetni? hifi hűtéshez kéne.
szerk: +bónusz: a sunbeam ventiszabályzónál van-e olyan lehetőség, h a ''jelet'' visszaküldjem az alaplapra és így ki tudom olvasni a fordulatszámot? vagy most nagyon nagy hülyeséget kérdeztem?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1840 üzenetére
AC - ha azt akarod hogy igazán szépen fusson akkor egy alaplapi vagy táp csatira kell kötni és szabályozni kell
van - bőven van -
Xidex
tag
A pc-cooling megkezdte a Galaxy videókártyák forgalmazását? Megéri-e rajtad keresztül rendelni, vagy nem is akarsz ezekkel foglalkozni?
-
tud@kozódoo
csendes tag
ez így van rendjén! szal nehogy vki félreértse!!!!
igen, zalman vagy northq az jobban mutatna ha plexis házam lenne, de nekem ''csak'' 1 silentmaxx jutott..
arctic-ot is szokás szabályozni?
tényleg jut eszembe, van most olyan izébigyó neked raktáron, aminek nemtom a nevét?múltkor adtál nekem olyat, ami 3 pines venti csatiból csinál molexet.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1837 üzenetére
sok-sok csupa jó kérdés
nem is vettem fikázásnak - csak azt sem szeretném ha valaki benéz és félreértené
azt hiszem igazd van, ezen minőségi szinten nem hinném, hogy jelentős különbségek lennének - illetve itt már játszanak az egyébb szempontok - pl. nálam hogy plexi automatikusan a ZM - mert q...va jól mutat
az függ attól hogy milyen kártyán van - táp fesz, fordulat meg ilyenek -
tud@kozódoo
csendes tag
persze, egyetértek. nem is fikázni akartam, csak halkítani akarok még a gépemen, s ezért kérdeztem.
és amúgy arctic rev4 vs zalman+op1 vagy northq pipe2 hűtés között zajkülönbségről van infod? de gondolom sok különbség nem lehet.
a másik kérdés, h lehet az, h a rev2 (9800pro) és a rev4 (x800xt) közül a rev4 a halkabb? mert mintha ezt hallottam volna az én szerencsétlen fülemmel -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1835 üzenetére
jó-jó, persze - de te is sejted, hogy most acél nem a max 3DMark pontszám volt hanem a min dB - és azért Sap. 9800 Pro ma még gyakorlatilag mindenre elég, tehát nem egy szakadt konfigról van szó
-
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1827 üzenetére
ház - 32
táp - 40
ZM - 8,7
NCU - 18
venti - 5,5
104 bruttó - ez kicsit kevesebb mint egy ZM vagy SM passzív ház 250-300 ezer
illetve csak most nézem a ZM nettó 250 az 310 bruttó - VAZZE!
aláírásom - hát ezt nem nekem gyártották
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1828 üzenetére
ezt kell is látni
-
tts
addikt
Mivel az egytlen venti befelé dolgozik, és van két 80 mm venti hely elől és egy hátul ezeken szépen áramlik ki a levegő, a beszívón van porszűrő és az egész ház így nyomás alatt van - azt hiszem a legkisebb porosodás fog csak történni
amit még nagyon kajólok benne, hogy a plexi házakban a ventik helyen nincsenek rácsok lyukak meg egyébb butaságok csak ki van vágva és kész - semmi felesleges zaj
a két nagy vinyió is szépen ül a plexiben és nagyon-nagyon csendes
ez most olyan lett amit akartam - ennek gyakorlatilag nincs hallható hangja és tökéletesen működik akár erős terhelés alatt is -
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1824 üzenetére
hogy neked milyen igazad van!
húsvét után lezs az összes új is - ez is - ár marad -
tts
addikt
jóvestét Emberek!
na csináltam ma egy gépet - azt hiszem a GÉPET
az a plexi ház, amiről Szabi lecsúszott (a másikat ma vették meg) - Asus , AMD 64 2800 +, 2× 160 GB Samsung, 9800 Pro Saphire - a lényeg nem ez
a procin a már jól ismert Scythe NCU 2000 japán passzív hűtő - a táp egy passzív 350 W Silentmaxx - a VGA-n egy Zalman (venti nélkül) - a ház tetejében van az egyetlen venti egy 120 mm NB SX2 Pro rákötve egy szabályzóra és befelé fúj, fordulat levéve a hangtalanságig
memteszt 100% proc terhelés max 57 C - ekkor ráadtam a fordulatot az egyetlen ventire és láss csodát visszahült 47 C-ra -
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1822 üzenetére
Hát ilyenem egyszerűen csak van és 7100-ért.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ilyened mikor lesz és mennyiért? Bővebben: link
-
tts
addikt
válasz
BobChemistry #1816 üzenetére
nem tudom, ventikkel együtt csomagoilva veszem
igen, persze -
tts
addikt
válasz
BobChemistry #1811 üzenetére
ja az
-
Viktor77
titán
válasz
BobChemistry #1811 üzenetére
Nézd meg TTS adatait.
-
BobChemistry
őstag
afenne 2x ment el...
-
BobChemistry
őstag
ez itt a TTS Kft topikja?
-
BobChemistry
őstag
ez itt a TTS Kft topikja?
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
dantes
tag
Szia, van olyan 6 cm-s ventillátorod, ami csak 2 cm széles?
-
T-
tag
üdv tts!
megkaptam a mailomra a visszaigazolást, köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest