- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Zsupppika!
-
tts
addikt
hát ez egy elég izgalmas vélemény
egy társadalomban a fő szempontnak a tagok jólétének kell lennie - a ''túlfogyasztás'' elméleted engem a Mao és Kim Ir Szen elvtársak elméleteire emlékezetet
a munkanélküliség pedig egyszerűen nem igaz - az áramot akkor is erőművekben termelnék, hálózaton osztanák szét és be kellene vezetni mindenhová és az egész cumót folyamatosan bővíteni és karban tartani kéne, függetlenül a megtermelés és továbbítás konkrét módjától, ugye? -
Allien
veterán
Ez kicsit bonyolult. Tutira, hogy gazdaságilag nem lenne minden területen pozitív. Pl. az áram nagyon olcsó lenne, és feleslegessen ''túlfogyasztanának'', tehát nem lenne tendencia a kisebb fogyasztás, és hasonló, mint pl. az olajiparban rengeteg embert alkalmaznak, és az szinte mind munkanélkülivé válnának. Lehettne még sorolni.
-
Gorneck
legenda
Thx a válaszokat!
-
tts
addikt
válasz
Gleatcher #795 üzenetére
ááá - nem csak szerver ház az:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Gleatcher
aktív tag
Félek, nagyon nincsenek egy árkategóriában, ráadásul ő is uolyan moddingőrült mint én, tehát nála is alap a plexis lap...
Nem nézne ki túl jól egy serverházban a fénycsövek meg az UV-s moddingja...Pláne nem plexi nélkül..
Valszeg maradok a Caseteknél, +vagyok elégedve vele... -
dinfo
csendes tag
Ahogy néztem, a 460 és a feletti Fortron-ok mind aktivak, gondolom, akkor a NB is az.
Mindegy, lassan ugyis váltani akartam valami line-interactive APC-re...
Akkor hagyd is a levelezest nyugodtan.
Koszonom a segitseget! -
Gleatcher
aktív tag
-
tts
addikt
válasz
Gleatcher #776 üzenetére
lilás fény:
persze hogy tudok, de csak 1020 IQ Eye-t:
gecz
tag
ja sorry most látom hogy euro
és mennyi 1 eu?
-
gecz
tag
mennyi ft egy márka?(gondolom abban van?vagy dollárban?
-
gecz
tag
ja és egy atom looser kérdés milyen árfolyamon mennek az árak???
-
Gleatcher
aktív tag
Rengeteg házat árul, javaslom a honlapját és a külföldi partneroldalain a gehäuse címszó alatti házakat.
Asszem van választék....
Ja ÉS TSS!
Két kérdés:
1. sikerült kiprószálni a csövet? UV-s ugye?
2. Casetek1018-as szériából tucc hozatni alu házat (ami könnyebb 100kg-val)? vagy csak a szekrény van? (1018)
thx -
dinfo
csendes tag
Távolról sem!
Ugyanis UPS-el szeretnem hasznalni, aminel pedig egyaltalan nem mindegy, hogy a tap aktiv, vagy passziv PFCs-e. Ha ugyanis a tap aktiv PFC-s, akkor a ''kvázi-szinuszos'' kimenetu UPS-eket sokkal jobban terheli, mint egy nem aktiv PFC-s.
De ha nincs rola info, hat nincs.... -
gecz
tag
Bocsi biztos kérdezték már ha nem akkor megteszem:házakat árulsz?ha igen milyeneket????thx
-
tts
addikt
válasz
Joe_Black7 #767 üzenetére
14 bruttó ?
-
tts
addikt
válasz
killerjohn #766 üzenetére
Szóval akkor mindent sikerült hasznosítani - az jó.
-
tts
addikt
itt az összes YS-Tech nézegesd - adatok meg képek is.
nem mindegy - légyszi egy megrendelőn az oldalról -
killerjohn
addikt
Szép jó estét mindenkinek !
Nagyon tuti minden cucc, amit pénteken vettem (kinél másnál, ha nem TTS-nél)!!!
Idióta, hülye egy alaplapot sikerült vennem : (1) sajnos az XP-120 a kondik miatt csak úgy ment fel a lapra, hogy befelé vannak a hőcsövek, ezért nem a legjobb a hatásfok : 1 óra StressCPU után 55 fok. (2) Az NB hűtőt nem lehet rögzíteni, csak ragasztani (nem mintha nagyon számítana).
De azok a 0-12V fesz szabályzók NAGYON JÓÓÓÓÓÓK !!! -
dinfo
csendes tag
Üdv Tts!
Az oldaladon a fórumban már kérdeztem, hogy az 550W-os Noiseblocker táp aktiv PFCs-e.
Ott azt irtad utánanézel, aztan amikor par nap mulva ismet rakerdeztem, egy '' Én aztán nem kutakodtam utána''-val elrendeztel.
A kérdés megmaradt, válaszom még nincs, többit rádbizom. -
Gamespy™
tag
hogy lehet vkinek piros a topicja?
-
Gorneck
legenda
Alaplapi csatira 12es ventit nyugodt szívvel rá lehet kötni?
-
Janesz
őstag
olyan narancsosan mintha meg lenne rajtuk folyva a festék....amit donnie linkelt képet annak az oldallap alján kicst lehet látni miről is beszélek....
ebben a fizimiskájú kérókban a wave master az isten!! csak kár,hogy nem plexiaz oldala....(annak legalábbszép csiszolt az oldala is.... -
Janesz
őstag
szép az a házikó csak piciszerintem....meg nem jól állnak benne a vinyók....
meg nemtom láttál-e már élőben tsunami házat??de az a festés rajta valami borzasztó....sokkal szebb lett volna ha ugyanolyan az oldala is mint az előlapja ez a csiszolt hatású aluminium natúr vagy feketére eloxálva.... -
ALI_G
veterán
ilyened van: FD 128025LS-N - 80mm, YS-Tech ? Vagy vmi hasonló kellene, mert a tápom sajna magától állítja a fordulatszámot és ha felpörgeti 2500-ra, vagyis ha 12V-ot kap a táp venti akkor hangos. Pedig kivágtam a táp hátulját és csak egy cuki rács van ot, amit tőletek vettem még régebben. Ezzel együtt még mindig hangos tud lenni.
-
Xidex
tag
-
tts
addikt
válasz
zetsumei #738 üzenetére
Tudod miért közelítünk összesen a 6. ezerhez? Azért mert itt nincs off topic.
Itt bárki bármit szólhat és kérdezhet. nem lesz leugatva.
Na a lényeg - vámot már nem kell fizetni közösségen belül, ÁFA-t meg jobban jársz ha a kinti fizeted, mert kevesebb. Magán import esetén persze.
Ha céges vásárlás, akkor EU adószám alapján kint ÁFA mentesen vásárolsz - de itthon az értékesítés után be kell fizetned az itthoni - jóval magasabb - ÁFA-t. -
Xidex
tag
Ebben benne van a hőérzékelő (580 ft, ez a legdrágább része), de nincs digitális kijelző, ezért érdemes elővenni egy hőérzékelős multit, és beállítani a potik segítségével az áramkört, úgy hogy mondjuk a venti 40-foknál már teljes sebességgel pörögjön. (Vagy, ha nincs otthon ilyen mérőeszköz, akkor a kezünkkel felmelegítjuk 36-fokra az érzékelőt, és oda állítjuk a maxot.)
Ha érdekel a sorozatgyártás, úgy egyből 4000 forint lesz, mert akkor olyat lenne érdemes gyártanunk, hogy két érzékelő két-két ventit hajt meg, így 4 venticsatlakozoval rendelkezne az áramkör, és szép dobozt kapna, meg BestPC matricát
[Szerkesztve] -
zetsumei
csendes tag
Ha mar ugyis igy offba ment a topic hadd kerdezzelek meg TTS ha Eubol rendelek akkor kell meg vamot, afat fizetnem ? Ha jol tudom ez megszunt miota EU tagok vagyunk.
Koszi. -
tts
addikt
pontosabban beindítani a reakciót már évtizedekkel ezelőtt sikerült . töredék másodpercekre - a folyamat fenntartásával és szabályozásával van a gond
illetve a gazdaságosság is felmerül - az orosz TOKAMAK nevű berendezésekben egy gyűrű alakú plazma tömeget erős mágneses tér tart össze - na ennek a mágneses térnek az üzemben tartása meglehetősen energia (=költség) igényes dolog -
Allien
veterán
Remélem, még nagyon sokáig nem is tudják majd beindítani, nem is beszélve, a népgazdasági ''hasznosításárol''.
Persze, elvileg rengeteg előnye lenne (elvileg), hiszen sokkal kevesebb szennyező anyag kerülne a levegőbe. Persze, csak elvileg, mert ugye ez sem igaz, mivel minden szimplán CSAK üzlet!
Ki az a hülye, aki ingyé adná az energy-t? Főleg Kínának, Észak-Koreának, és hasonló országoknak, de nem is beszélve, egyébb kérdésekről, amik nem ide tartoznak, ugye.
-
al_age
senior tag
Ezek tényleg érdekes témák, én is csípem az ilyesmit.
Mondjuk a fúziós energia tényleg hihetetlen, hogy már szinte minden megvan hozzá, csak beindítani nem tudják - ha jól tudom egy zárt és szabályozott láncreakció az egész, amit pont a periodikussága miatt nem tudnak elindítani -
tts
addikt
Na Gori?
Nézzek valami jó kis modelező festék készletet is? -
Allien
veterán
Kötözködnék!
A CPU hűtőre ráraktad azt a fém izét. Nem akarod esettleg átszinezni? Szvsz, elég tré így (már ne is haragudj, de mondjuk, nekem nem tetszik a többi részhez képest nem oda illő). Igaz, nekem nincsen szépérzékem, annyira, de lehet, ha pl. a széleit lefested fehérre, hogy kiemelje a formát, főleg ugye, amikor a neon megvilágítja, az már más tészta lenne. Szerintem. Szerinted?
Bocs az off road-rt. -
tts
addikt
Ez sem csúnya:
ez egy olyan TT ház amin már tényleg komolyan gondolkodom, hogy behozzam.
Vélemények?
Ez a qrva nagy fotó nem volt egy elegáns dolog - hálás lennék ha kiszedetnéd!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Joe_Black7 #718 üzenetére
egy alternatíva - egy egészen hasonló és igen szemrevaló alternatíva
Xidex
tag
Haverom hétfőre összedob nekem egy áramkört. 1000-esből kijön darabja tokkal együtt. Feladata: automata hőérzékelős ventilátor fordulatszám vezérlő. Bármilyen ventihez jó lesz, mert a timmerek segítségével hozzá lehet állítani minden ventihez..
-
Donnie
őstag
Nekem meg meg van a következő házam
Thermaltake Armor. Elvileg még ebben a hónapban megérkezik kis hazánkba. Ez egy csoda
[Szerkesztve] -
Xidex
tag
Untouchable and Megazsuppy....
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
Szeretm az ilyesmit - hasonlóan misztikus dolgok:
- a fúziós energia, ahol évtizedek óta nem történik meg az áttörés
- a szupra vezetés, illetve inkább a szobahőmérsékleten történö szupravezetés izgalmas
- hasonló a világűrben előállított szuper méretű, szabályosságú és tisztaságú kristályok
stb. -
Gorneck
legenda
Ilyenre gondoltál?? Vagy nyitott oldallal??
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest