- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Egy 1KW-os valós szinuszos ups-em van, mögötte egy 55Ah-s autó akksi tartja a lelket mindenben, ez gyárilag külső akksis cucc. 42 ezer volt a szünetmentes, 16 az akksi, és ez az akksi nem a 2-3 évente cserélős de ennyiért akár lehetne az is, sokkal olcsóbb, mint ugyanekkora kapacitás kis kocka ups akksikból.
Van projektorom is, meg minden más eszközt is
Decemberben kidöntötte a busz pár sarokkal arrébb a villanyoszlopot, reggel 7-től 2-ig bírta a szünetmentes azt a 80-90W-nyi energiaigényt, ha mindent bekapcsolok, és cakk pakk 500W körül fogyaszt, 45 percig már teszteltem, nem okozott neki gondot.Pannon powertől vettem, már ninc snáluk, de van sok másféle jó áron. Valójában ha csak a gépre kell, egy 3-500W-os normálisabb tökéletes, tökmindegy, melyik.
-
PROTRON
addikt
Én arra tudok tippelni, hogy mi nem tudjuk pontosan milyen fejlesztési folyamatok zajlottak le és teljesen elképzelhetőnek tartom hogy az új, cl16 feletti ramoknál más generációjú a vezérlő vagy valami más egység és emiatt a változtatás miatt lesz inkompatibilis.
Valszeg olyan egységről van szó, ami nem triviális, ezért a gép azthiszi be tud bootolni és tovább jut azon az ellenőrzési fázisokon amik egyből kiszűrnék a problémát és sípolna.
Így valamiféle loopra gondolok amiből nem jut ki.
De én eléggé laikus vagyok a belső működést illetően. -
agent_k
őstag
Ez a széria nagyon "allergiás" a ramra a tapasztalatom szerint. Volt itt már téma, hogy milyen való bele, mivel megy, megy-e többel, mint 8Gb, stb. Változatos eredmények jöttek ki abból a beszélgetés szálból is. De nem tartom életszerűnek, hogy csak 16 vagy annál rosszabb késleltetésű RAM-mal működjön a lap. Csak egy példa az asrock j4105 spec szerint viszi a cl15-öt is meg az én CL17-es memóriámat is.
-
hoffman_
nagyúr
az 1. pontod esetében nekem csak Win fut az SF600PT-ról, de a pattanás nem mindig hallgató. engem alapvetően zavar, ezért furcsa, hogy a megelőző használattól első tippre függetlenül van vagy nincs.
a 2. pontodhoz csak egy gondolat, lehet, hogy nem lesz mérvadó, de nem kéne visszavennie a RAM-ot a BIOS-nak az általa kezelhető maximumra? tehát hiába lóg ki a spec és számít "tuningnak", ha nem indul, akkor be kellene tennie CL16 akárhány-MHz-ami-neki-jó értékre.
-
Mclovin
senior tag
Az, hogy egy ház kinek szép, egyedi az egy szubjektív vélemény. Én elfogadom a te véleményedet. Ezzel szemben hoztam objektív érveket, még tudnék is hozni mellette, minden nagyobb tech tartalomgyártó megdicsérte a tesztek során Neked semmit nem sikerült felhozni ezzel szemben ami objektív lenne, példát sem említettél. Aztán jössz egy személyeskedő, ál-mártír válasszal. Sajnálom, hogy nem tudtunk érdemlegesen vitázni róla.
-
Ettől mondjuk még nem mutattál hasonló speckókkal rendelkező házat.
Nézd, nem gondolom, hogy ál-mártírkodással kéne reagálni egy normális fórumon. Ha rossz napod van , nem gond. Előfordul.
Külsőségeit nézted, persze ránézésre tucat... A többit viszont megkaptad érvként.
Ha valaki érvel, akkor nem így kell reagálni. Úgy, hogy aktívan nem is követed a témát, a passzív még lehet... De ha hozzáértőt akarsz kiosztani, szerintem nem jó helyen jársz.
-
Archttila
veterán
Úgy tudom lassan megkezdik a batch 3 EU terjesztését
Amcsi amazonon pedig már rendelhetőek. -
-
HookR
addikt
"Hivatalos referenciamodell ezúttal sincs, így a fogyasztás szempontjából lényegében annyi az ajánlás, hogy az alapértelmezett órajel mellett maximum 75 watt legyen a TDP. Az NVIDIA nem ajánl 6 tűs PCI Express tápcsatlakozót, de nem is tiltja meg a gyártóknak a használatát, ha a nagyobb mértékű gyári tuning ezt esetleg igényelné." - PH hír
-
-
cinemazealot
addikt
Te jó ég, a hozzáadott paneltáp megsütheti a lapot?
Egy tavaly vásárolt LC-1520mi-ben volt egy jelenleg kihasználatlan 12 V/100 W-os picoPSU-klón. Vajon az megbízhatóbb? Vagy az iPon-os hozzászólás óta eltelt 3 év alatt már javítottak a paneltáp minőségén?
Arról esetleg tudsz, hogy a DC csati a fent említett 5,5/2,5 mm-es átmérőjű-e?
-
törölt tag
Ez bőven On-topik.
-
klepto
addikt
Nos igen, nekem is baromira picinek tűnik a tápja a fent kérdezett háznak, pedig nagyon tetszik az ötlet, és a megvalósítása is
A fent megnevezett konfignak mi a minimális tápigénye, amivel stabilan tudna működni?
A Fenti Giga házhoz nem lehet kapni erősebb tápot?
Esetleg valami hasonló elgondolású házikó nincs más gyártónak, akár külső tápegységgel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest