-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flashpointer #25414 üzenetére
Azt hova akarod tenni? A slim ODD helyére?
HDD-t nem fogsz belerakni a proci fölé/mellé?
Teljes magas VGA fölé hogyan raksz 120mm-es ventit? Scythe Slipstream Slim esetleg? -
kisza25
félisten
válasz
flashpointer #25399 üzenetére
frankó, pedig csak az miatt nem vettem, mert a 250W az nekem kevés lenne, a 350W az viszont pont jó lenne
lőhetnél pár belső képet idja már megvan -
zed1983
őstag
válasz
flashpointer #25399 üzenetére
Szia.
A paneltápod megjött már? -
kisza25
félisten
válasz
flashpointer #25371 üzenetére
iponon csak 250-es táppal látom22-ért
-
storm4
aktív tag
válasz
flashpointer #25374 üzenetére
Üdv!
Csak egy kérés: nem tennéd bele a képeket egy mappába és osztanád meg valahol?
Könnyebb lenne az egészet megnézni,mint egyenként nyitogatni a linkeket.
Hálásan köszönöm! -
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #25374 üzenetére
Közben eszembe jutott hogyha leveszem a zotacról a bordát takaró 1mm vastagságú lemezt akkor már feszülés nélkül befér : )
-
válasz
flashpointer #25367 üzenetére
No, végre valaki első kézből számol be erről a házról. Már nézegetem egy ideje, de valami mindig visszatart...
Az összes ventinyílást tuti kivágatnám (elöl, hátul, felül).A felső venti miért nem fújja inkább ki a meleg levegőt?
Két slotos VGA fölött nem fér el egy 25mm vastagságú venti?A belsejéről is raksz fel néhány képet?
-
shteer
titán
válasz
flashpointer #25371 üzenetére
nem vészes - legutóbb valamivel 12k alatt volt náluk ez a táp - amit én is használok már egy ideje, de már tervben van az 500-as SFX-L a helyére
én nem igazán látok más megoldást azon kívül, hogy azt a perforált részt ki kell vágni és 2 drótrácsot illeszteni a ventik mögé
-
Ispy
nagyúr
válasz
Nekem bt02 volt, ez azért sokkal jobban néz ki, de azért igazán csinálhattak volna egy ODD nélküli változtatot, akkor igazán szép lenne.
-
shteer
titán
válasz
Mennyi volt tappal egyutt?
-
patomi
őstag
válasz
Fura, de így állítva nekem jobban tetszik az in-win, viszont oldalára fektetve a chieftec a jobb.
-
HookR
addikt
válasz
flashpointer #25309 üzenetére
A gyári helyett eleve a 92mm-es ventik használata volt betervezve. Ha anno rövid időre ki is próbáltam a saját hűtését, már sajnos nem emlékszem rá (kvázi null kilométeres). A képen látható felállás eredményeit pediglen itt találod: #53
A leszabályzott ventilátorok leginkább némi szélzajt hallatnak magukból*. Mellettük az 5400rpm-es WD Red alapzaja a leghangsúlyosabb a kórusban, azt hamarabb cserélném le, mint a ventiket. Terhelt, felpörögött állapotban a markáns szélzaj veszi át a domináns szerepet.* A TY-147-esnek időközben lett egy sajátos halk, mondjuk úgy 'elektromos kerepelés' jellegű hangja. Meglehet, nem szívleli, hogy a gyári specifikáció szerinti 900-1300rpm helyett tartósan ~500rpm körül van járatva. (Ha jól tudom, 1300-on csak VR módban pörög, PWM vezérlés esetén 1200-on tetőzik.)
(#25311) csiben1: "Antec isk 110-es házikón kívül tudtok valami hasonló tulajdonságokkal rendelkezőt?"
#24059 -
válasz
flashpointer #25304 üzenetére
Köszi! Mondjuk a webshop-ukban nincs sokminden feltöltve...
Hmm, ezek a HP-töltők jóval barátságosabb áron mennek, eredetiek egyáltalán?
Most számoltam: kb. 18,5k-ra jönne ki a paneltáp mindenestül, plusz egy ilyen töltő 7,5k+ áron, az még mindig min. 26k, hajh...
(#25305) shteer
Az meg a másik. -
Ispy
nagyúr
válasz
flashpointer #25265 üzenetére
Ennél magasabb hűtő már nehezen férne be, és a vganak kell a légáramlat, így egész jól elvan.
-
jNk
senior tag
válasz
flashpointer #25260 üzenetére
A Plextor M6e már elég közel került hozzá, de a Samsung XP941 át is lépte azt az írási sebességet.
Az az pcie-ssd/raid kártya valóban tudja amit kell, de az inkább asztali megoldás és egy samsung 850 pro raid0 kombó is olcsóbb nála
-
válasz
flashpointer #25218 üzenetére
A képen megmutatnád, hogy hol fújja ki a táp a levegőt?
A lemezen keresztül? -
válasz
flashpointer #25213 üzenetére
Szép-szép, de hová is távozik belőle a meleg levegő? Mert a tápból is csak a házba áramlik, és másutt sincs kivezető venti, szvsz nekem ez így fail.
-
surami
tag
válasz
flashpointer #25201 üzenetére
Látom a 4K RAW trabant ötlete megfogalmazódott benned...
-
törölt tag
válasz
flashpointer #25180 üzenetére
LED-es cuccokhoz ezeket árulják a helyi villanyszerelő boltban, az ip65-ös átlag 2x annyiba kerül mint a nyitott. 5K-nagyon-nagyon-nagyon jó ár lenne érte.
-
McSzaby
őstag
válasz
flashpointer #25174 üzenetére
Kb. 20-22 nap.
(#25176) shteer: Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
flashpointer #25128 üzenetére
Az alaplap 4db csavarját, I/O-shild-et, vga fémfülét, és a táp legalább egy csavarját fémesen össze kellene kötni, ESD és EMI/RF sugárzás ne okozzon nagyobb problémát, a plexi amúgy is hajlamos statikusan feltöltődni.
Ha a csatlakozók így helyezkednek el, akkor érdemes lehet a VGA-val felfelé elhelyezni az alaplapot.
Vagy az alaplap mögött hagyni helyet a cablemanagment-nek.Ezek a nyers színű profilok érdekes állatok, minél többet használsz belőle annál jobban magára tereli a figyelmet. Érdemes lehet a sarkokkal megegyező színt választani nekik, hogy ne a keret legyen a fő látványosság.
-
imibogyo
veterán
válasz
flashpointer #25128 üzenetére
Simán jó ötlet és terv. Vágj bele.
Én is újra fogom marni a mostani házat, mert az SFX tápom jóval hangosabb, mint azt szeretném (éjszaka), így tervben van egy passzív Seasonic táp beszerzése (vagy egy félpasszív másik típus, még nem tudom). A lényeg, hogy az SFX helyére jelenleg nem fér be úgy egy nagyobb ATX-es példány, hogy ne kelljen teljesen kukáznom a VGA lehetőségét. Azt pedig nem szeretném.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #25123 üzenetére
Írd bele az aláírásodba, azt szabad!
-
shteer
titán
válasz
fórumellenes bűntett!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Aki házat keres biztosan látja.
Amúgy nem.
-
rover45
őstag
válasz
flashpointer #25076 üzenetére
Ez kifejezetten tetszik
szerk: andrisbandi: a táp is rendben és a ram is rendben.
-
A Gázos
csendes tag
válasz
flashpointer #24803 üzenetére
Az
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #24791 üzenetére
Régi vinyó zörejekkel keverve minimál teknó
-
Polllen
nagyúr
válasz
flashpointer #24775 üzenetére
Magasság miatt jó ötlet lehet. Pl. 10 cm magas házaknál.
-
Pista0001
addikt
válasz
flashpointer #24771 üzenetére
Létezik hosszított sfx, abba belefér. Ahogy az atx esetében, a hossz nincs megkötve. A szélesség 125 mm, tehát abba belefér a 120-as venti.
-
válasz
flashpointer #24771 üzenetére
Láttad a videót, amikor egy PS/2-es táp mellé rakja?
SFX-L a formátum elnevezése, de a 125 mm x 125 mm x 64 mm-es méret csak hosszabb kasztnit jelent kb. +30mm-rel, de attól még be lehet csavarozni SFX-szabványú helyre.SG05-be, ML05-be mondjuk tuti nem fér bele...
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24682 üzenetére
Mondjuk ez igaz
Ha valakinek van szegeden egy 750ti -je , és kölcsönadja (elhozza- teszt végén viszi) akkor le tudjuk tesztelni.
Más mi az a legkisebb amd-s vga ami kb tudja azt ami a 750ti és annak sincs tápcsatija.2gb verzióban?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24680 üzenetére
A videót nézted amit linkeltem nemrég?Ott nagyobb fogyasztású procival megy.
-
zed1983
őstag
válasz
flashpointer #24659 üzenetére
Szia!
EZ elvinné a te konfigod?
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #24659 üzenetére
Tudsz rá linket ahol az ajánlott fogyasztás volt beszélve?
-
zed1983
őstag
válasz
flashpointer #24635 üzenetére
Szia!
Most itt elég "olcsó" [link]
Egyébként ezt már 12v-on folyamatosan 10A-el lehet terhelni?
Akkor elvileg egy 120W-os rendszert el kell, hogy vigyen?Ezek a paneltápok a megbízhatóbbak, vagy az amit közvetlen az ATX csatiba lehet dugni?
-
Pista0001
addikt
válasz
flashpointer #24635 üzenetére
Igen.
-
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #24569 üzenetére
Jah közben látom hogy csak a panelen jön ki 20 , és 24 ben végződik
-
mrbig25
őstag
válasz
flashpointer #24546 üzenetére
Függhet a hűtéstől, de 100% hogy huzatban sem fog tartósan 10-13-15A-t bírni, amikor 8A-re van hitelesítve.
Plusz az általam linkelt kézikönyvben is le van írva, hogy már Max. Load esetén (tehát 8A esetén) is kell neki a huzat. Tehát kötve hiszem, hogy ettől többet bírna tartósan. -
rewolt
csendes tag
válasz
flashpointer #24484 üzenetére
Mert tetszenek a kisméretű gamer pc-k, és szeretnék egyet magamnak is, és ha már van egy ilyen kártyám akkor hagy dolgozzon.
Az itx-nek mi köze van a fogyasztáshoz? Engem egy játszós gépnek nem nagyon izgat a fogyasztása , nettezésre/Excelre van laptopom. -
xLt`
tag
válasz
flashpointer #24461 üzenetére
Az is lehet, hogy a játék nincs olyan jól megírva. Én wotoztam, max néha nyomnék 1-2 csatát, addig meg simán jó a med. graf
Nekem hd 6850-el ami úgyszint 1 gigás volt, nem tapasztaltam semmiféle problémát.
-
xLt`
tag
válasz
flashpointer #24458 üzenetére
full hd-ról beszélünk?
Igen 25ért jó vétel voltAzt megkérdezhetem, melyik játéknál produkálta ezeket?
-
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #24423 üzenetére
Az milyen ház?
-
shteer
titán
válasz
flashpointer #24277 üzenetére
Na azert
-
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #24276 üzenetére
Jó most látom hogy a gtx 750 csak egy tizessel drágább úgyhogy tárgytalan
-
válasz
flashpointer #24137 üzenetére
Nana, nem félreinformálni!
A szintetikus tesztprogram kicsit távolabb áll a valós játékos teljesítménytől, lásd ugyanazt a tesztet: -
csiben1
tag
válasz
flashpointer #24137 üzenetére
-
maláj
addikt
válasz
flashpointer #24112 üzenetére
van aki bélyeget gyűjt ... jh és még van 1 ház de az moddingos cucc és nem gyári
Mercutio_: 5 után már nem számoltam véresen komolyan
nrbx: nem próbáltam még
-
lazydog
addikt
válasz
flashpointer #24078 üzenetére
Miből gondolod hogy nem kell a PicoPSU?
A házzal együtt csak a fekete 90W-os adapter jár.csiben1
Ha a mellékelt linkre kattintottál volna, nemcsak az árát láthattad volna. -
csiben1
tag
válasz
Amúgy mi az a picopsu?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Paneltáp után az sfx fsp táp égbekiáltóan hangosnak tűnt. Aztán eltelt pár hét és megszoktam.
-
tozso76
aktív tag
válasz
flashpointer #24065 üzenetére
Esetleg a Thermaltake SlimX3.
Ez csak 36mm magas, de hangja kérdéses. -
HookR
addikt
válasz
65mm-ből legalább 20mm-t le lehet számolni (burkolat, alaplapi távtartó, proci teteje), azaz 45mm-nél biztosan nincs több hely a hűtő számára (de attól sem lennék meglepve, ha inkább a 40 mm-hez lenne közelebb). Így a listából talán még az ID-Cooling IS-40, Xigmatek Praeton, Alpenföhn Silvretta, Raijintek Zelos jöhet szóba. Hogy melyik mennyire halk, azt nem tudom.
-
rover45
őstag
válasz
én i3-3225öt hűtöttem vele, egy Antec isk100ban, teljesen rendben volt a dolog
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #24032 üzenetére
Basszus most, hogy mondod, szerintem elnéztem az egyik dimenzió méretét
ez tényleg böhöm.
-
Pista0001
addikt
válasz
flashpointer #24015 üzenetére
A konkrét játék igényeit én sem tudom, de nem csak ez a kérdés, hanem a felhasználó igénye is. Nyilván megvannak azok a beállítások is, amivel egy Atom is elviszi
. LP 7750-nel vagy 750-nel meg pico táppal alig nagyobb egy ilyen gép, mint csak APU-val, fogyasztásban sincs szignifikáns különbség. Árban is kb ugyanannyi még Pentiummal is, nemcsak Cerkával, teljesítményben meg jobb. Szerintem egyértelmű.
Szerk.: Ja, én mobil U-s i3-mal TDU-zok, 720p, magas részletesség gond nélkül megy neki. Sok dolog van, amihez nem kell erőgép, de ha nulláról építkezik az ember, akkor célszerűbb úgy vásárolni, hogy később ne bánja az ember. Nálam a játék egyáltalán nem volt tervben, csak kipróbálltam. Mivel jól megy, maradt.
-
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #24015 üzenetére
Meg közben eszembe jutott hogy ez elég szubjektív tanács volt mert számomra fontosabb hogy kisebb helyre elférjen és csendben legyen egy picoval ami azért nem a leggazdaságosabb, úgyhogy ha az értékarányt választod cpu+dvga jobb lehet, de a g3220 kicsit túlzásnak tűnik, volt egy prohardveres cikk pont így összehasonlítva valami cerka+dvga vs amd apu és hát az előbbi jobb felállás. Persze nem tudom mennyire cpu igényes a fifa.
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #23986 üzenetére
-
lazydog
addikt
válasz
flashpointer #23943 üzenetére
A paneltápra jellemző kábelrengeteg miatt, még mindig szimpibb a PicoPSU.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
flashpointer #23945 üzenetére
Vagy két db fat xbox tápegység.
Az 400w kb. -
ZetorGumi
addikt
válasz
flashpointer #23943 üzenetére
Csak ehhez találj tápegységet..
-
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #23940 üzenetére
Lesz majd sfx verzió is!
Kár hogy írtó drága lesz (magyar árszínvonalhoz képest) -
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #23935 üzenetére
5.74L. Maradhat?
Igaz nem lp vga-s, de kicsi.
(Ha már volt linkelve akkor sorry) -
RudiSteel
tag
válasz
flashpointer #23932 üzenetére
Akkor annyit tudok várni
Bevallom őszintén,már használtam i5+7790 kombót és bajom nem sok volt velük: a méret és a sok venti/legáram hangja. Azt hittem, "ily módon" sokkal költséghatékonyabban tudnék gépet összerakni.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23910 üzenetére
Ekkora vadparasztot!
Mondjuk igazából csak akkor hördültem fel, amikor a hátuljára kötözte azt a ventit, és átszerelte az antennacsatlakozót, hogy ne legyen takarásban. Addig nem lépte át a tűrőképességemet, bár azok az alátétek azért neccesek voltak, amit a merevítő seprűnyélhez használt.
-
válasz
flashpointer #23910 üzenetére
Ja, ezt én is néztem - egy aallat!
Mindenesetre kaptunk egy megerősítést a táp jó minőségéről, halkságáról.
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #23906 üzenetére
Akkor túlárazott, ráadásul a táp pont belelóg az esetleges LP VGA ventijének útjába.
-
válasz
flashpointer #23903 üzenetére
Tetszik a nem szokványos elrendezés, de van vele néhány gond:
- 1 slot-os, low profile PCI-E kártyának van csak hely;
- nincs kifelé/hátra fújó ventinek hely, csak az oldallapon, na de oda meg a cpu-hűtő, és a kártya miatt nem férne el szvsz;
- a tápjában sem bízom meg maradéktalanul.Szóval akkor már inkább egy kis Chieftec, pár ezressel drágábban - abban legalább a táp is megbízható.
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #23903 üzenetére
Mennyire lehet gáz a benne lévő táp?
-
válasz
flashpointer #23853 üzenetére
Ott eredetileg egy 3.5"-es merevlemeznek kell keresztben elférnie, szóval a méretszabvány alapján kb. 101,6 mm lehet ott a hely.
-
Polllen
nagyúr
válasz
flashpointer #23811 üzenetére
Attól kellene függnie, de egy kabini-t hajtott 1 3,5"-s vinyóval. Nem mértem, de terhelve 40W lehet.
-
Zull
senior tag
válasz
flashpointer #23757 üzenetére
Igen, ezt már néztem, és nem is rossz, főleg hogy BT-04B-t tervezek majd venni valamikor, ami elvileg 200mm-es kártyát enged, ez pedig 204mm asszem, most vagy enged ennyit, vagy leveszem azt a külső díszborítást. Ami miatt nem tetszik, hogy ismerve a zotac-ot, ez nem lesz halk (konkrét tesztet sajnos még nem találtam, szóval érhet még kellemes meglepetés), a másik pedig hogy a jövőbeli kompatibilitás miatt jobban örülnék ha valóban ITX hosszú lennem, így ha ház csere van vagy bármi, nem kell a hossz miatt aggódni (meg talán jobban el is adható.
-
Ispy
nagyúr
válasz
flashpointer #23733 üzenetére
Hát nem tudom, furcsa, hogy csak egy boltban kapni.
-
Ispy
nagyúr
válasz
flashpointer #23731 üzenetére
15k alatt, lehetőleg ne valami szélturbina legyen.
Ez esetleg jó bele?
-
csƵ
addikt
válasz
flashpointer #23722 üzenetére
Az a 03, én a 05-öt linkeltem.
#23724: valóban, először a 05-öt linkeltem német oldalról, aztán szerkesztettem és véletlen a 03-at az angol oldalról, majd javítottam 05-re.
-
erhas01
tag
válasz
flashpointer #23702 üzenetére
Átszabtam a Lian Lili 007-t, valami ilyenre!
Az első ventilátor mögé, akár egy fiókos 4 HDD -s szekrény is betehető legyen, mint egy Nas. A házon belül, vízszintesen középen lehetne egy légelválasztó lemez, felette egy tálcával, mint egy sütő, vagy íróasztal.
A tálcához rögzíthető lenne a fekvő alaplap, paneltáp, hátsó ventilátor. A tálcával együtt minden beszerelhető lehetne a felső részbe. A hátlap mellett levehető lehetne az egyik oldallemez és/vagy a tető is. Így beköthető lenne az első ventilátor, bekapcsológomb is. Szerelés így talán megoldhatóbb.
Kettő légterű lenne a belső rész, aránya 2/3 rész HDD, 1/3 rész alaplap.
Alsó térben a HDD előröl kaphatna levegőt, pl.: az AM1, alaplapnak felső légtérben oldalról hátrafelé elég lehetne a szellőzés. Úgy gondolom ebben a "kéményben" a HDD feletti hely és a gépház hátsó rész mögötti hely légtérfogat az számítana bele legjobban a HDD hűtésébe. USB felül a házon kb. mindegy hova kerülhetne. Nálam a ház álló helyzetben 90 fokkal elforgatva oldalra a gépkezelőtől el, a vele szemközti fal helyett oldalra kifelé is fújhatná a levegőt. -
kohai
tag
válasz
flashpointer #23684 üzenetére
az lett volna a cél ,hogy elkerüljem az 1150 esre váltást(1155 ezt nem ismerem)
és a cerkákban sem bizom -
Polllen
nagyúr
válasz
flashpointer #23667 üzenetére
Egy ilyen odd keret jól jönne, kár, hogy amiket eddig találtam, mint annyiba kerültek, mintha vettem volna egy normál méretű dvd írót...
-
HookR
addikt
válasz
flashpointer #23669 üzenetére
Ez így igencsak határeset, ami nem éppen a hosszú élettartam záloga. Ilyen felállásban ha más nem, legalább a CPU alulfeszelésével ildomos lenne törekedni némi tartalékra a tápellátásban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
flashpointer #23667 üzenetére
Ekkora képeket csak linkelve ossz meg.
-
zolda
tag
válasz
flashpointer #23660 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Pollen, Pista0001 nektek is!
akkor próbálok keresni vmi kisebb házat külső táppal. Ha szerintetek a j1900 is elbír bőven a fent említett feladatokkal, akkor nem adnék ki többet a kabini-ért (tényleg csak +5k), bár az am1 lapba később lehetne talán cserélni a procit, míg a j1900 integrált...
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #23645 üzenetére
ATX táp
bár ebbe csak modulárist lesz érdemes tenni, különben szűkösebb lesz, mint az SG05.
-
-
TomiLi
addikt
válasz
flashpointer #23482 üzenetére
Köszi!
Akkor annyiba kerül, mint egy jobb fajta full moduláris, hybrid táp. Viszont nekem azért tetszik nagyon ez a megoldás, mert nem kell egy ITX gépbe egy ugyanakkora tápot rakni, mint maga az alaplap!
Elgondolkodtat, egy kis házba, egy közepes dvga-t simán elvinne (GTX760-ra gondoltam, abból vannak rövid változatok) egy sima (nem K-s) i5-tel. -
törölt tag
válasz
flashpointer #23482 üzenetére
Annyiért 2db elég komoly atx-es tápot lehet kapni 5 év garival.
-
TomiLi
addikt
válasz
flashpointer #23480 üzenetére
Hu micsoda finomságok!
Egy X3-ATX-300-hoz milyen külső tápot lehet csatlakoztatni?
-
HookR
addikt
válasz
flashpointer #23465 üzenetére
"Ami még felmerült a Projekt Littlebig néven futott konfigurációhoz hasonló megoldás, hogy a dvga megy csak a picopsuról, a processzor meg a tápról közvetlenül a tápból kapja a kakaót, ami leírva nem tűnt annyira bonyolultnak, de mégis elég sokat kell foglalkozni vele, esetleg valaki volt úgy hogy megcsinálta a leírás alapján és pikk pakk elsőre jól működött? : )"
picur10-ről tudom, hogy ő is megcsinálta (Nála derült ki, hogy a billenőkapcsoló nem opcionális, hanem szükséges az adapter +12V-os ágának stabilizálódásához, mielőtt bekapcsolna az alaplap. Mellesleg meglehet, hogy csak ezen okból nem ment korábban az LR1106+Dell DA-2 kombináció, ám ezt sajnos már nincs módom kipróbálni.), illetve talán aritmia is, de ő nem jelzett vissza.
(#23474) _Lacos_: "Ehhez keresnék minél kisebb alapterületű házat. Tehát inkább magas legyen, mint széles/mély. Lehetőleg minél kevesebb legyen benne a kihasználatlan térfogat."
A Bitfenix Phenom és Corsair 250D a legnagyobb batárok közé tartoznak a mini-ITX házak közt. Szerintem az alábbiakat lesd meg:
- Jonsbo U2 (Itthon Cooltek néven kell keresni)
- Lian Li PC-Q33Illetve, ha ATX táp helyett jó az SFX is, akkor:
- Lian Li PC-Q19
- Silverstone RVZ01 / ML07 / ML08 (Ezekben a VGA-t később nagyobbra/komolyabbra is tudod bővíteni) -
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23465 üzenetére
Van a Silverstone-nak a félpasszív tápja, az ST30SF, az olyan 120W-ig be sem kapcsolja a ventilátorát, 17 rugó körül lehet itthon kapni. Szerintem ez egyszerű megoldás és jó kompromisszum.
-
Pista0001
addikt
válasz
flashpointer #23421 üzenetére
Pesten tudok egy céget, jó pénzért megcsinálják, tudtommal sorozatgyártásra is be vannak rendezkedve.
Szerk.: természetesen nem nagy sorozatra, de pár száz vagy ezer arab biztos nem probléma, ha nme tegnapra kell
-
törölt tag
válasz
flashpointer #23429 üzenetére
Egy full-víz rendszert hajtogass bele ekkora helyre, közben ne mehet 120/60 fölé a vérnyomásod
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23387 üzenetére
Vedd meg a Chieftec BT-02B-t, és alakítsd át az előlapját, szerintem nem nagy ügy. Sokkal egyszerűbb, mint egy egész gépházat megépíteni. Egyébként nekem is BT-02B-m van, és nagyon jó kis ház.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23378 üzenetére
Tacens Ixion esetleg?
Mondjuk az a táp mehetne is rögtön a kukába, és táp nélkül 15-ért már nem annyira jó vétel.
-
robcsekwow
tag
válasz
flashpointer #23316 üzenetére
Köszönöm, nekem is eszembe jutott egy pillanat erejéig, hogy letöröm a venti lábait a keretről, de úgy gondoltam, inkább szakikat kérdezek
-
kisza25
félisten
válasz
flashpointer #23199 üzenetére
bingo és bingo
-
válasz
flashpointer #23199 üzenetére
Csapatmunka!
És a másikban is igazad van... -
Szoba
tag
válasz
flashpointer #23151 üzenetére
Egyébként ez az IN WIN BM639, USB 3.0 Mini-ITX 160W ház elbírna egy GTX750TI-t (max 60W) és egy i7 4790T processzort( 45W) együtt? Ajánlatos lenne egyébként ezt egyáltalán használni, vagy a magas kihasználtság miatt necces? Kell még valamilyen fogyasztóval számolni ezen az ágon ha 120W-ot bír?
-
burny
aktív tag
válasz
flashpointer #23017 üzenetére
Kicsit duci, de legalább a tetején is van szellőzés!
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #23003 üzenetére
Ivy i3-ak úgy emlékszem mentek benne gond nélkül, Haswell lehet már a magasabb fogyi miatt nem fér bele
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #23001 üzenetére
ISK-110-nek úgy tudtam a 90W-os paneltap és a külső kocka tartozéka
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #22941 üzenetére
Nem-nem, ilyenre semmi szükség, rendes notebook külső kocka kell csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest