Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvai
csendes tag
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
Antec ISK 110-be a 3,5-ös HDD miért nem fér bele? Túl vastag?
Abba a házba lehet tenni egy 8 cm-es ventilátort, hűtésnek? Vagy felesleges? -
kohai
tag
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
HP SFF brand gépem van és a tv alá jobban nézne ki valami
pofás kis mITX ház abba szerettem volna kis erösitést a ddr3 akkalvolt e6300 meg e6600 procim is meg i3 as is fél évig ,ez az e8500
nem tünik gyengének volt némi összehasonlitási alap ugyhogy meg tartanám -
batagy
őstag
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
Kösz az infót!
Ami azt illeti megrendeltem a paneltápot a 60W-os téglával. Meglássuk mi lesz.
Szerintem is el kell hogy vigye.A HookR által említett Realan LR1106 is nagyon jónak tűnik, nem tudtam róla korábban. Ha nem válik be az előbbi, akkor további megfontolás tárgyát fogja képezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is el kell hogy vigye.