- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10061 üzenetére
Sajnos az nincs meg.
-
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10054 üzenetére
Mindent ugy csináltam mint a videon van. A probeonly lefut a chip ok a memori ok. Elindítom a backupcfe lefut de csak fffffff vannak a flash cfe pedig kiírja hogy nem tudja olvasni a cfe bint. Amit linket írtál onnan töltöttem le de csináltam is a mac cím alapján. egyiket sem ismeri fel. Valami ötleted esetleg még?
-
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10030 üzenetére
Köszi a gyors választ nekilátok átolvasom.
-
lenbazso
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #9940 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segíteni próbálást.
Megoldódott a probléma, van most már net a pc-n, hogy az lan-on kapcsolódik a kliens routerra, ami wireless-en a netet adó routerra.
A megoldást Fábriciusz kollégánk adta. A változtatások mentése után szükséges a kliens router áramtalanítása, mert nem áll át az agya, és az egyetlen dolog, ami kell a kliens módhoz, hogy át kell írni a kliens router ip-jét 192.168.1.1-ről 192.168.x(0 is jó lehet, de azt még nem próbáltam, de szerintem mindegy mire, 2-vel és 5-el is jó).x-re. Ezután a státusz-wireless-nél alul hálózat keresése, kívántra csatlakozás megnyomása, ezután oldalt vált a wireless beállításra, ahol már a módot áttette automatán kliensre, és átírta az ssid-et a csatlakozni kívánt router ssid-jére, itt mentés, majd áramtalanítás. A kapcsolat létrejöttéhez szinén kell Fábriciusz szerinti fél perc türelem. Érdekesség a dologban az, hogy gondoltam mivel van net, akkor majd a kliens router elején lévő "Internet" zöld led világítani fog, de nem, de ez nem zavar. Fura az is, hogy a router szerint 100-tól indul az ip osztás, és mindig a 192.168.x.123-al kezdi.
A 192.168.1.x abszolút nem jó, akkor nincs net, pedig a státusz szerint minden paraméter úgyanúgy helyes.
Most 192.168.2.1 a kliens router ip-je. Átállítottam, hogy a dhcp típusa server-ről forward-ra, de akkor sem az AP-s router osztotta az ip-t. Ha kikapcsoltam a kliens routeron a dhcp-t, akkor sem kaptam ip-t az AP-s router-ról.Erre valami megoldás jó lenne, nem tudom mit kellene átállítani a dd-wrt-ben.
-
Pribi
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #9322 üzenetére
Köszönöm mindekinek a gyors választ. Mellesleg a szerelés amiatt kellett, mert a net nem akart menni. Pingelni se nagyon tudott a cucc, az internet felé. Aztán kapott hütőbordát, és remélem jó lesz.
Szóval köszi mndenkinek mégegyszer: Pribi
-
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8405 üzenetére
folyt:
A JTag-es kábellel elsőként lementettem a router teljes tartalmát, majd a három összetevő fájlt egyenként (WHOLE.., NVRAM, KERNEL, CFE)
Ezekután feltettem volna a generált CFE fájlt, de lányos zavaromban elfelejtettem begépelni a "NOEMW" opciót, törlés közben le is fagyott a pgm.
Hiába ismételtem meg, a power led villogni kezdett, pedig addig nem tette, és többé nem is hagyta abba...
Visszatöltöttem a mentést, de a villogás maradt, szívás...
A vége (sok kínlódás kimarad, akit érdekel priviben részletezem):
Teljes törlés, generált CFE feltöltés a JTag-el, router pingelés után kernel feltöltés a windows tftpd programjával, a törlés tiltása mellett, és láss csodát ÉLETRE kelt.
Most jöhet még az alternatív FW feltöltése, hogy használhassam akár AP-nek is.És akkor zárásul egy kérdés: melyiket tegyem rá (AP is kell) Tomato, vagy a DDW-(vagy mi) ?
Mégegyszer köszi mindenkinek, Fabriciusznak külön is a felajánlásért.
-
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8397 üzenetére
Üdv uraim,
ígértem, hogy beszámolok a pingelhetetlen WRT54GL újraélesztéséről:
Elsőként köszönet mindenkinek a támogatásért1. a láb-rövidrezárós módszert nem mertem bevetni, az én Intel IC-en (Intel-JS28F320C3BD70) a 15-16-os láb két kimenet, azok rövidrezárása necces, én nem mertem, és kétlem, hogy segített volna. A mellékelt linken nem derül ki az milyen IC volt, neki mehetett tőlem.
2. ezután maradt a JTAG-os módszer. Annyi gond volt elsőre, hogy hiányoztak a panelen az SMD ellenállások, 472 rajtuk a felirat, tehát 4,7 KOhm. Megpróbáltam 0,1 W-os fémrétegellenállásokkal pótolni,de már az első kiszakadt a legkisebb érintésre, (ezért etőől óvakodjon mindenki), SMD ellenállást meg csak Pesten lehet beszerezni, hiába filléres cikk, vagy épp azért..tehát két kiselejtezett régi panelről forrasztottam le, bár kicsit nagyobbak
, ezért csak állva (!) tudtam beforrasztani a legkisebb Wellerpáka heggyel, hát nem könnyű menet.
A 100 Ohmos ellenállás szerepe sem világos, mert sorban van a 4,7 KOhm-al, de azért betettem, ezen ne múljon..
Csatlakozóm se volt, beforrasztottam közvetlenül a panelre:Nem szép, de működött.
folyt köv a köv hozzászólásban
-
nebancsa
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #8426 üzenetére
Én is köszönöm, ez a kérésem egyik felére válasz nekem is. A másik hogy ezt a funkciót ki lehet hozni belőle?
-
igor-hu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8426 üzenetére
Isten vagy!
Ezzel menni fogMelyiket ajánljátok? egyszerű otthoni hálózatra annyi védelmmel hogy a szomszéd ne férjen hozzá
-
outsiheder
tag
válasz
FABRICIUSZ #8406 üzenetére
Eddig rendben van, de már/még kell egy nagyító is.. (na ez a harmadik kéz)
időben meg tudsz majd mindent -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8400 üzenetére
kipróbálom, bár van egy kis aggályom:
a szitázás és az ic-n lévő 1-es láb jelölés (kis fekete pötty, bemélyedés) ellentétes oldalt jelöl!köszönöm uraim a segítséget, de mára be kell fejeznem, megyek babát fürdetni
holnap beszámolok az állásról -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8391 üzenetére
inteles
melyik lábakat kell zárni?
végig, frissítés alatt, vagy csak reset szerűen, pár mp-re?
a linket mindjárt megnézem -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8382 üzenetére
nem sértődöm meg természetesen, te segíteni akarsz
igen oda van dugva, a négy közül az egyikbe, váltottam is, hátha csak az az egy szar, de semmi
a reset 5mp-re nem megy, de kipróbáltam a 30/30/30mp ciklust is
ahogy én látom amíg nincs pingelés addig esély sincs feltölteni bármit is, ha csak a kábeles megoldás nem segít, azt nem ismerem még ennyire sem. -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8381 üzenetére
ja,ja ezeket találtam én is.
az tftp pont ez a 1.255 verziójú,
a tomato 1.25 7z-vel tömörítve.
belinkeltem a *GL.bin-t, de az ip invalidvan ott egy bat fájl is, az azt írja, hogy használjam az áttöltésre a 192.168.11.2-t, átjárónak a 192.168.11.1-et,
aztán ő majd megpingeli, aztán tölti majd a trx fájlt.
sajna addig nem jut el, mert elakad a pingnél -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8375 üzenetére
hát próbálgatom én, de mindig az a válasz, hogy invalid az IP cím, ami jogos, hiszen nem kap választ a routertől
-
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8379 üzenetére
nem egészen
itt azt írja, hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. aut ip cím és aut dns beállítása a tcp/ip protokoll-nál.
futtatás cmd ablak, ipconfig /all írja ki, amit írtam, tehát, hogy nincs átjáró.ha aut-ról kézzel konfigurálom a pc-t 192.168.1.15-nek, az átjárót természetesen 192.168.1.1-re állítom, akkor jön az a kép amit küldtél, de pingelni akkor is csak saját magát lehet (192.168.1.15) az átjárót nem
tomato fw-nek jó a Tomato 1.25 firmware?
ezt találtam meg máshol -
Fricu
tag
válasz
a tomato/win tftp letöltve két példányban (tftp, tftp2.exe), de melyik itt az fw?
-
Fricu
tag
válasz
természetesen üres
a cmd/ipconfig /all:
dhcp igen
aut konfig igen
aut konfig ip:169.254.29.254 (ezt szerintem a win adja)
maszk 255.255.255.0
átjáró üres -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8373 üzenetére
debrecen mellett, hajdúdorog
tudsz segíteni?
olvastan valami kábeles megoldásról (jtag vagy vmi hasonló), de nincs olyanom, neked? -
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8370 üzenetére
hát hang nincs,
ha jól látom fix ip címre állítja (192.168.1.1) a routert, és mikor már látja jön a csere.
nekem viszont nem sikrül látni a routert se fix se lekért ip címmel. gondolom a szolgáltató tett rá valami saját fw-t, és annak más a címe, de a cég már nem is létezik, szóval esélytelen megtudni.
pl az AVM Fritz-box-nak van egy olyan fix ip címe ami ugyan nem publikus, de azt sehogy nem lehet átírni, azzal tuti elérhető a routert függetlenül a fw-től. -
oliba
őstag
válasz
FABRICIUSZ #8232 üzenetére
Na ez fel van téve és király is minden (még). Milyen beállításokat célszerű elvégezni benne?
-
lenbazso
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7923 üzenetére
Kösz a választ!
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7551 üzenetére
Igen, a kernelt töröltem csak a (wrt54g -erase:kernel /noemw) paranccsal. Szerintem is érdemes menteni a cfe.-t, az nvram-ot, (én most meg is tettem) a kernelt nem, mert feltöltése hosszú a jtag segítségével. Arról nem is beszélve, hogy általában akkor kerül sor jtag-os módszerre, ha már felütötte a baj a fejét, ergo a kernel hibás...
Egy biztos, nagy türelem kell szükségeltetik a folyamathoz... -
And
veterán
válasz
FABRICIUSZ #7551 üzenetére
Természetesen le lehet menteni a wholeflash.bin-t, én meg is tettem, mielőtt v5.0-ás WRT54G-re tettem fel dd-wrt-t (akkoriban csak jtag-gel lehetett, mert még nem létezett a vxworks killer). De ennek a mentésnek szerintem csak nagyon kivételes esetekben lehet jelentősége, mivel ma már gyakorlatilag minden módosítást meg lehet csinálni jtag nélkül is. Ha pedig valaki oda jut, hogy valamilyen hiba miatt kénytelen jtag-gel csatlakozni a routerhez, akkor arra is képes, hogy önállóan feltöltse a bootloadert (CFE-t), majd tftp-n a kernelt. A wholeflash visszatöltése jtag-en keresztül különben irtó lassan megy.
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7522 üzenetére
Hálás köszönet
FABRICIUSZ mesternek a segítségért, a linkjeivel, tanácsaival segített életet lehelni a wrt54 gl-be.
Tapasztalatként másoknak:
Openwrt firmware-t nem lehet semmilyen módszerrel felülírni -esetleg linux alól- (nekem legalábbis nem sikerült) . A megoldás, jtag kábel segítségével töröltem a kernelt,s utána már az ismert módszerekkel (tftp vagy a linksys progija) sikerült feltölteni az erdeti firmwaret, utána pedig a dd-wrt-t. -
cellpeti
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7545 üzenetére
nekem nincs rajta semmi felirat.
A 7.0 routerre nem megy fel a Tomato?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7543 üzenetére
le leszedhető,de nekem sima van rajta
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7536 üzenetére
felvettelek
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7536 üzenetére
ok,leszedem,de mikim nincs
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7534 üzenetére
megosztod velem is?
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
FABRICIUSZ #7533 üzenetére
Sejtem !
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7485 üzenetére
egy linket légy szíves hozzá, nem leltem nagy hirtelen...
. -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7485 üzenetére
no ezzel még nem, nem láttam eddig..köszi
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
FABRICIUSZ #7483 üzenetére
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7483 üzenetére
látttam, de nem próbáltam még
a server nyilvánvalóan a 192.168.1.1
jelszó: nem tudom ide milyen jelszó kell
file: nyiván a feltöltendő firmware... -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7479 üzenetére
Még nem, egy helyben topogok...lehet linux agyra vagy jtag-re lesz szükség..(az utobbihoz már megvettem ma a kellékeket...van ötleted?
-
palbence
tag
válasz
FABRICIUSZ #7467 üzenetére
köszi szépen a frissítés sikeres volt most már csak az a kérdésem, hogy az antenna teljesítményét a haladó beállítások -> tx power alatt tudom beállítani?
én úgy látom, hogy itt az alapérték 70mw. mennyit állítsak be? nem akarom kiégetni az antennát. mennyit javasolsz? vannak egyéb fontos beállítások is? köszi előre is! -
tigipuf
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #7445 üzenetére
azért se offolom,röviden a sztori:már majdnem kidobtam,a frissítésbe behalt routerem,de hála annak,hogy van egy olyan önzetlen ,maximálisan segítőkész fórumtárs
aki nem volt rest tekintélyes mennyiségű időt szakítani a problémámra,és a segítségével újra megy a routerem
!szeretnék tehát köszönetet mondani FABRICIUSZ fórumtársnak,további jó munkát neki
!üdv!
-
tigipuf
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #7443 üzenetére
ment vissza is
köszi szépen remélem bejön
beugrott,nem is olyan rég is te segítettél
köszönöm,és üdv!
-
SeaShark
tag
válasz
FABRICIUSZ #7421 üzenetére
köszi!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7173 üzenetére
próba, aztán ha bejön, akkor a saját megnyugtatásomra is megvásárolom. ami nem megy, arra nem adok ki zsét, pláne, ha van ingyenes alternatíva.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #7169 üzenetére
ahogy látom, ez nem feltétlenül teljesen legális változat, hanem a fizetős (ha működik, 20 $-t megér, nem egy ökör ára, még most se).
amúgy valahol valamikor olvastam, hogy mindenképp vezetéken keresztül kell frissíteni, wlanon keresztül nagy az esélye a rontásnak. ez igaz, vagy valami egész más cuccnál olvashattam?
-
jtopcsi
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7116 üzenetére
Nagyon jó.
Feltettem egy kis forditást a 'WLAN és antennák' témára. Bár, ami miatt érdekel
az a WIFI biztonság, de ilyen lehatárolt témát nem találtam a Fórumon. -
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7020 üzenetére
Na az van, hogy megcsináltam a viedo szerint.
Van net egy esetben. Akkor ha nincs bekapcsolva a wireless, sőt már akkor kikapcsolom mikor megadom net jelszót. vele egyszerre. Ha utána bekapcsolom a wifit akkor gyakorlatilag rögtön elmulik a net. De a wifi kikapcsolásra sem jön vissza. Csak akkor ha WAN kihúz és vissza dug.
Azt hiszem ez így nem jó. Fel dobom még egyszer. Próba de megint nem lesz jó akkor ........
nem tudom mi lesz. -
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7020 üzenetére
Voltak külömbségek. Pl. mozilla, LAN4, nem volt alapra visszaállítás, nem volt bedugva a net, ellenben volt még egy kábel benne! Megnézem még egyszer aztán ujra próba.
Majd beszámolok!Nagyon köszi!
-
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7008 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7005 üzenetére
Nagyon köszi, de ezt megtaláltam én is. viszont egy 176MB-os file jön le. Lehet balf.. vaygok de nekem ebből nem jön le hol a firmware. El van bujva?
-
xabolcs
őstag
válasz
FABRICIUSZ #6983 üzenetére
tyuuuu amindenit, de jol neznek ki!
kosz a kepet
-
zsolt501
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #6974 üzenetére
A DD-WRT túlzás hogy jobb max többet tud de egy átlagos felhasználó az életben nem fogja kihasználni azt a többletet amit a DD-WRT tud.
Egyébként én is használtam a DD-WRT-t de instabilitási problémák miatt inkább a tomatot használom (megjegyzem lényegesen stabilabb és a tudása sokkal kifinomultabb).
A DD-WRT mini az más mivel sok routerre csak az tehető fel (de lényegesen kevesebbet is tud).UI. a mindennapos használat mellett egy átlagos felhasználónak (aki nem akar hotspottot működtetni) és nincs egyéb extra őrülete annak tökéletes választás a Tomato WRT54GL-el.
Ez saját tapasztalat. -
Kommy
veterán
válasz
FABRICIUSZ #6912 üzenetére
-
asadasad22
őstag
válasz
FABRICIUSZ #6801 üzenetére
ráadásul felmegy rá gondolom a std is, csak először kell a mini-t feltenni és onnan az std-t, nem? 160n-el így kellet..
-
h_143570
addikt
válasz
FABRICIUSZ #6801 üzenetére
Nem semmi volt valoban, rossz FW es meg radasul WLANon keresztul.
-
dr.bubo
őstag
válasz
FABRICIUSZ #6797 üzenetére
Csak nem wifin akart wf-t frissiteni.
-
And
veterán
válasz
FABRICIUSZ #6797 üzenetére
(Talán mert illett volna először a mini-verzióval kezdeni?)
-
Tonyk
veterán
válasz
FABRICIUSZ #6686 üzenetére
"Van olyan ruter amit be lehet állítani oly módon"
Én még nem láttam olyan router (pedig sok fordult már meg a kezemben sok=nem egy pár db), amiben ne lett volna ez "funkció"
Meg ha a készülék gazdája automatikus dhcp-n van te meg fix-en azt nem mindegyik ruter szereti , és ezért dob le.
Mi az az automatikus dhcp? DHCP-ből van statikus meg dinamikus. Szerintem dinamikusra gondoltál. Elvielg, ha véletlen a dhcp egy már foglalt címből oszt ki, akkor ip ütközés lesz, ezért nem dob le, úgy hogy a router közben meg pingelhető. De ezt az operációs rendszer is kiírná.
-
h_143570
addikt
válasz
FABRICIUSZ #6661 üzenetére
A 3MB korlatozas csak a v1.0-nel szerepelt, a jelenleg leggyakrabban kaphato v1.1et ez nem erinti.
-
keyman
tag
válasz
FABRICIUSZ #6663 üzenetére
-
keyman
tag
válasz
FABRICIUSZ #6661 üzenetére
szia! igazad van!!!!!
Meg ugyan nem állt a router de azt irta ki, hogy nem sikerült a frissitést!
De a router működik.
Valószinű, hogy az álltalad is leirt memőria korlát lehetett a hiba!!!
Mindegy az a lényeg hogy nem térdelt le
most megpróbálom az általad leirtakkal is
A két router összeakasztására továbbra is várok segítséget "mit hogyan kell beállítani"
THX -
kiskakas
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #6371 üzenetére
Ez a kek ledes moka egy ido utan kurva idegesito tud lenni.. nekem is volt egy korszakom,amikor minden szarban kicsereltem extra fenyu kek ledre az eredeti ledeket, de este marha zavaro
-
Slepnir
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #6348 üzenetére
Üdv.
Honnan tudom letölteni a firmware upgrade utility-t?
Linksys oldalán nem találtam. -
Gdfath3r
tag
válasz
FABRICIUSZ #6347 üzenetére
En egyszerusitettem a dolgot, es talaltam egy file-t ami frankon telepitti a GiveIO.sys-t Pythonban irva: [link]
Ha flashelni kell a routert, akkor a sorrend a kovetkezo: CFE, NVRAM, es utanna tftp-vel a kivant firmware-t.
-
Gdfath3r
tag
válasz
FABRICIUSZ #6291 üzenetére
Ha meg segitség kell a használatához, szivesen adok egy-két tippet.
Épp ebben a pillanatban debrickelek 1-et... -
HIJ
őstag
válasz
FABRICIUSZ #6286 üzenetére
Pff vazz.
Így működik. Köszi!
-
h_143570
addikt
válasz
FABRICIUSZ #6239 üzenetére
Volt mar dolgod sima dd-wrt-vel? Mert ha igen akkor tenylegesen mi a kulonbseg, szerinte lenne ra erdeklodes.
-
h_143570
addikt
válasz
FABRICIUSZ #6232 üzenetére
Valoban van fizetos verzioja a dd-wrt -nek. Nemi masolasvedelemmel megtoldva. Ebbol kifolyolag es a torrent leirasaban kifejtet velemeny alapjan amit ezen a linken is megtalalhato [link]. Csak es kizarolag sajat felelosegre mernem felrakni.
De lassuk csak milyen extrat tartalmaz:
[link]
[link]
Mint lathato semmi kulonosebbet, a felhasznaloi szintu savszel koraltozas lehet meg talan erdekes. Mivel tartalmaz masolas vedelmet is, nekem egy routert nem er meg a kerdeses feature. -
Slepnir
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #6155 üzenetére
Üdv.
Még nem volt időm beszerezni a jtag kábelhez a cuccokat, ha elkészül értesítelek a további fejleményekről.
A pingre válaszolt, ez bíztató a jövőre nézve. -
zsolt501
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #6001 üzenetére
Csak a két sorral próbálkozz egyenként külön külön de mind a két esetben mentsd el a beálítást és indítsd újra.
/sbin/gpio enable 2
/sbin/gpio enable 3Én örülök neki hogy nem világít
-
zsolt501
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ #5998 üzenetére
ha az egész szöveget bemásolod a parancsokhoz és azt elmented illetve utánna futtatod majd a routert újra indítod még a fehér sem fog világítani mert onnantól éligazán a parancssor.
-
Gazala
aktív tag
válasz
FABRICIUSZ #5977 üzenetére
/bin/sleep 30
/sbin/gpio enable 2
/sbin/gpio enable 3 -
Kuter
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #5925 üzenetére
Hi. wrt54xx mentő ha netán téglát csináltál belöle (FIGYELEM CSAK WRT54G,GS ver.1-4-ig és WRT54GL-hez jó.
a többibe sajnos nem fér el a firmware.http://rapidshare.com/files/156889968/WRT5...code_5.exe.html
És egy kis emlékeztető tölem:
Tölsd le ezt a filét. Dugd be a routert ,indisd el a programot nyomj a next-re. utána a Upgradéra.
Ha nem talája a routert. akkor a hálozatoknál tedd át 10 megabit fél modra.
az ip-t 192.168.1.5
átjáró-t 255.255.255.0
indisd el a programot nyomj a next-re upgradéra.ki fogja irni hogy a router meg van tipus,stb,stb.
lépj tovább a programba most reklomál hogy nincs válasz a router felöl,és most jön az atrakció. Programbol nem lépsz ki. hanem kihuzod a routert az áramból és be, amit ki irja a kapcsolatott nyomod az upgradét mint az őrült(lehet töbször meg kell csinálni) és láss csodát fel fogja tolni a frimet ha jó az időzités, kb 1-3 másodperced van az áram vissza adása után,én kiraktam a hálozati ikont ha létre jön a kapcsolat látod,és könnyebben el tudod találni azt a másodpercet amikor nyomni kell.
Üdv: kuter -
totyi_83
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #5920 üzenetére
Igen erre és segítet is visszahozni a routert az életbe köszi
-
h_143570
addikt
válasz
FABRICIUSZ #5831 üzenetére
Igaz, viszont kezdoket egy kisse megriaszhat a leiras.
-
Froclee
őstag
válasz
FABRICIUSZ #5537 üzenetére
WRT54G-EU
-
hzcs
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #5273 üzenetére
köszi, leszedem, ki tudja mire lesz még jó
megnézték a router alján lévő szériaszámot, de a garimatrica fel se tűnt (mondjuk óvatosan szedtem szét, de azért meglátszik, nem csak közelről).
azóta a másik router vígan muzsikál a tulajnál v24 minivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest