- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimlaj66
csendes tag
A CFE BIN állományt sikerült feltölteni, most a backup során az állomány nem csak ffffff-eket tartalmaz hanem más karaktereket is. Most a firmware-t nem sikerül feltölteni, valaki részletesen leírná hogy mit hogyan? Én úgy próbáltam, hogy a parancssorba beírtam tftp -i 192.168.1.245 put dd-wrt.v24 micro generic majd enter és időtullépési hibával kilép. Mit csinálok rosszul?
-
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10061 üzenetére
Sajnos az nincs meg.
-
jimlaj66
csendes tag
A bacup csupa fffff-eket ad vissza tehát akkor az teljesen törölt. A CFE.BIN a pontos név de pontosan hol kell elhelyezni hol van a "debrick utility" állomány vagy az mi?Mert amikor flash-ni szeretném akkor nem tudja olvasni a cfe bin állományt. Nekem abban a mappában van ahol a tjagv2 exe, az jó?
-
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10054 üzenetére
Mindent ugy csináltam mint a videon van. A probeonly lefut a chip ok a memori ok. Elindítom a backupcfe lefut de csak fffffff vannak a flash cfe pedig kiírja hogy nem tudja olvasni a cfe bint. Amit linket írtál onnan töltöttem le de csináltam is a mac cím alapján. egyiket sem ismeri fel. Valami ötleted esetleg még?
-
jimlaj66
csendes tag
Sziasztok. Az elözö problémám megszünt, újraindítottam a gépet és működött. A programmal töröltem a cfe, kernert, működik a probeonly. Amikor viszon fel akarom tölteni a cfe akkor azt írja hogy nem tudja olvasni a cfe bin-t.Mi lehet az oka enne?, vagy tényleg nem jó a cfe bin állomány?
-
jimlaj66
csendes tag
Valaki tudna segíteni hogy tudom leellenőrizni hogy jó-e a JTAG kábelem?
Ezt az üzenetet kapom mindig,:\>c:\windows\system32\drivers\tjtagv2 -probeonly
=========================================
EJTAG Debrick Utility v2.1.4-Tornado-MOD
=========================================robing bus ... Done
nstruction Length set to 5
PU Chip ID: 11111111111111111111111111111111 (FFFFFFF
** Unknown or NO CPU Chip ID Detected ***** Possible Causes:
1) Device is not Connected.
2) Device is not Powered On.
3) Improper JTAG Cable.
4) Unrecognized CPU Chip ID. -
jimlaj66
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem rosszul sikerült a Linksys wrt54gv72 routerra a dd-wrt firmvare feltöltése. Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, de a végén nem történt semmi és most már nem lehet belépni a kezelőfelületre sem. Nem világít a power led sem, amikor a tápot bedugom felvillan a jobb szélső 5 led majd kialszik és vége. Van valami orvosság erre? Hogyan kell Jtagolni, vagy kell-e? -
jimlaj66
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #10030 üzenetére
Köszi a gyors választ nekilátok átolvasom.
-
jimlaj66
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem, vagy kérésem lenne van egy linksys wrt54gv72 routerem és erre szerettem volna egy dd-wrt.v24 micro generic firmvaret feltölteni. Ennek a pontos menete valahol le van írva? mert amikor kiválasztottam a filet a router válasza "Upgrade are failed!"mit rontottam el, vagy nem lehet egyből lecserélni?
-
jimlaj66
csendes tag
Bocsi de korábban pontatlan voltam a pontos típus linksys wrt54gr., erre létezik valami jobb alternativ firmware mint a gyári?
-
jimlaj66
csendes tag
Sziasztok!
Tájékotatást szeretnék kérni WRT54G ről. Nekem arra lenne szükségem, hogy vezetékes hálózaton van három számítógép és azokon időben korlátozni a netet. Ezt meg lehet oldani a fent említett routerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest