- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
igor-hu
tag
Sziasztok!
Végül nem a wrt54gl-t vettem meg hanem a wrt120n-t itthonra ez is bőven elég viszont lenne vele kapcsolatban egy kérdésem: van itthon 2 gép 2laptop meg 1 wifis telefon.Ezek közül a 2 gép(sisco kártyával) és a telefon simán felment a routerre.A 2 laptoppal volt kisebb probléma.Az egyiket sikerült megoldanom egyszerűen azt irta a gép(csak ha titkosítva volt a router) h a hálókártyám nem felel meg a router követelményeinek(beirtam manuálisan a kódot és azóta az megy).
A másik laptop viszont semmit nem ír ki.Látja a hálózatot de egyszerűen nem csatlakozik rá.
Beíirtam neki a wep-kulcsot és nem csinál semmit csak a fut a csík keresztbe egyszer csak eltűnik és semmi hibaüzenet.A gépet már újrahúztam, fél napot szenvedtem a különböző beállításokkal,fix IP,a hálókártya(Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection a hálúkártya típusa) buzerálása...és semmi....kábelen természeten megy...Valaki esetleg tudna segíteni ebben? előre is köszönöm. -
igor-hu
tag
válasz
FABRICIUSZ #8426 üzenetére
Isten vagy!
Ezzel menni fogMelyiket ajánljátok? egyszerű otthoni hálózatra annyi védelmmel hogy a szomszéd ne férjen hozzá
-
igor-hu
tag
Köszönöm szépen!
Ha meg lesz a router lehet megpróbálkozok a flasheléssel. Mennyi az esélye annak hogy elrontom esetleg a router használhatatlan lesz utána?
Még egy kérésem lenne.Egy linket tudnál küldeni ahol megtalálom a szükséges leírást(lehetőleg magyarul vagy angolul) és a szükséges fájlokat.
A flasheléshez szükség van vmi spéci kábelre vagy egy egyszerű hálózati(lan) kábel megfelelő?Válaszodat előre is köszönöm!
Benedek
-
igor-hu
tag
Köszönöm a gyors választ
Az az igazság h nem igen értek ehhez DE érdekel
Szóval a mac filtering-nek miért nincsen haszna?
A flashelést nem szivesen csinálnám mert jobb szeretném ha a gari meg maradna
A jelenlegi routerem sem tudja dhcp-alapján osztani az IP-t szóval majd csak tól élem valahogy -
igor-hu
tag
Sziasztok!Elég amatőr vagytok a témában...Szeretnék venni egy wrt54gl routert. Egyszerű netezésre lenne használva...
kérdéseim: 5Mbit-es netet gond nélkül viszi?
1 téglafal lenne a router és a legtávolabbi készülék között ez mennyire akadály?
Nem szeretném flashelni a firmware-t de alapvetően tud mac-filteringet,wep titkosítást és mac cím alapján ip-t osztani(az első 2 nagyon fontos lenne,ha ezeket nem tudja akkor mi az ami tudja,linksys,és ajánljátok?)Előre is köszi
Benedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged