- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #7445 üzenetére
azért se offolom,röviden a sztori:már majdnem kidobtam,a frissítésbe behalt routerem,de hála annak,hogy van egy olyan önzetlen ,maximálisan segítőkész fórumtárs
aki nem volt rest tekintélyes mennyiségű időt szakítani a problémámra,és a segítségével újra megy a routerem
!szeretnék tehát köszönetet mondani FABRICIUSZ fórumtársnak,további jó munkát neki
!üdv!
-
tigipuf
senior tag
válasz
FABRICIUSZ #7443 üzenetére
ment vissza is
köszi szépen remélem bejön
beugrott,nem is olyan rég is te segítettél
köszönöm,és üdv!
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!nagyon nagy szarban vagyok,firmware csere közben meghalt a wrtg54gl-m!nemaz első ilyen műveletem,eddig nem volt gond,de most mint utólag rájöttem,vagy a pendrive,vagy az usb port hibája tett neki oda.Az a baj ,hogy teljesen net nélkül maradtam mert erről a routerről kaptam a netet a másik utcából.tehát power led villog,a belépőfelület félig-meddig jön be,utána semmi,kész katasztrófa!nem segít semmilyen reset ,vége van, pont a művelet közepén halt meg.Nagyon megköszönnék bármilyen tanácsot ,egyáltalán vissza lehet-e hozni az életbe?olyan megoldás is érdekel,ha valaki megtudná csinálni,egyrészt mert 2007 10,hó óta teljesen remekül végzi a dolgát,és nagyon kedvelem(mi a fasznak nyúltam hozzá
),másrészt,majdnem 20K
.nagyon megköszönném,ha valaki segítene
Most is a havertól tudok csak írni,nagyon nagy gebasz!
-
tigipuf
senior tag
válasz
tigipuf #7053 üzenetére
na köszönöm szépen,hogy nem méltatott senki válaszra.nem először fordul már elő ebben a topikban ,tehát ezentúl nem teszek fel kérdést többé ígérem,sőt nem is zavarom köreiteket
talán akkora baromságot kérdeztem,hogy egy röpke linket sem ért volna meg?(nesze itt van b..meg, vagy valami ilyesmi)persze a mezei felhasználó mint pl. én is előbb utóbb megtalál mindent ,(google a te barátod,meg hasonló baromságok)de akkor MINEK vannak ezek a topikok
nem mindenki akar olyan részletességgel belemászni a routere beállításaiba,mint egyesek, jogos,hogy az ő problémáik a nagyobb kihívások,de azért egy rohadt linket egy magyar nyelvű firmware-ről,és talán egy-két szót,javaslatot megköszöntem volna!.Üdv mindenkinek
-
tigipuf
senior tag
hali! valaki tudna linkelni egy magyarnyelvű firmware lelőhelyet?nem kell a sok varia csak wlan-on legyen stabil.ja és nem tudom a tomató vagy a ddwrt tolerálja jobban az eleve instabil netet?(dunaweb wireless,nagyon ingadozó,sokszor megszakadó kapcsolat
)és persze még ráadásul ez van wlanon továbblőve külsős antennával.magyarul szerintetek a gyárinál melyik firmware kezeli jobban az ilyen szar netet?megköszönném,ha valaki segítene,
-
tigipuf
senior tag
sziasztok! wmp54g pci adapterrel csatlakozom egywrt54gl-hez.feltettem 64 bites vistát,és nem találok hozzá drivert
gyári oldal szerint nincs
.ja és még annyi kérdésem volna magához a routerhez sincs driver 64-es pistához?ezek volnának a gondjaim,nem tudna valaki segíteni?
-
tigipuf
senior tag
helló! van nekem 1 wrtg54-gl-el müködtetett otthoni hálózatom,és 1 dunawebes rádiós szolgáltatóm.az a gond ,hogy a net napi rendszerességgel megszakad,és csak akkor áll helyre a kapcsolat a kiszolgálóval ha router +bridgeantenna kihúz-visszadug.az lenne a kérdésem ,hogy nem lehetne-e megoldani,hogy ne kelljen ezt mindennap eljátszanom?esetleg gyári firmware-t le kellene cserélni,vagy beállitás gondok lehetnek ?
-
tigipuf
senior tag
hali! az volna a marha nagy gondom,hogy a két antennám nem hajlandó két irányban müködni.
az egyik antenna csatin 1 irányitott cuccos beszélget 300 méterre, a másiknak házon belül kellene 1 laptoppal netezni.de nem mükszik, vagy itt van net, vagy ott!mi volna a megoldás?még egy router a laptophoz,esetleg vmi más megoldás?valaki légyszi! köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest