- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
egy rovid copy-paste-k a load avg-hez:
Q: "Bocsi a noob kérdésért, de mit jelent a Load és utána a három szám?"
A: [B]"Hogy mekkora a vegrehajtando processzlista, szoval mennyit kell varnia egy processnek arra, hogy lefuthasson.a 3 szam pedig
1 perc, 5 perc, 15 perc."[/B]forras: hup.hu
angolul tudoknak: wikipedia bejegyzese errol a load-rol ... : a processzor terheles nem egyenlo a processzor kihasznaltsaggal.
widows kornyezetben leginkabb processzor kihasznaltsaggal, mig linux, unix, ... kornyezetben processzor (pontosabban inkabb rendszer) terhelessel talalkozik a juzer.no offense, csak a tisztanlatas vegett.
szerk: megeloztek
-
xabolcs
őstag
szia,
gondolom okosithato routered van.a biztos megoldas:
eloszor mini, aztan az stdha bator vagy, akkor kezdheted az std-vel.
emiatt linkeltem ezeket az fw-ket.
de igen, jol tudod, hogy ha 3rdparty szoftrol tersz at, akkor mehet az std.
a frissites menete annyi, h webfeluleten frissited, ott lehetoseg szerint kapcsold be a factory reset-et.
ha vegez a programozassal, akkor automatikusan ujraindul.
ekkor ha valami nem jo a beallitasokkal a biztonsag kedveert kuldhetsz neki egy fr-t.ja es a router reset nem szimpla aramtalanitast jelent!
-
xabolcs
őstag
válasz
gakoska #7613 üzenetére
szia,
a legegyszerubb megoldas szerintem az, hogy vasarlas elott megnezitek, mit bir kezdeni az 50/25-os digivel a vacak netgear router.
merjel sebesseget a digis sebessegmerovel.
mondjuk a 802.11g-s wifivel szerelt routerek (mint ahogy a wrt54xx szeria) wifin gyakorlatban maximum 23~25mbitet tudnak.
... es amilyen processzoruk van, pppoe-s netbol max ~30mbitre futja. (chellos netbol birnanak joval tobbet is). van errol egy iras a logout.hu-n.
ha maradsz ebben a sebesseg-, arkategoriaban, es szamit az opensource, akkor termeszetesen a wrt54gl a nyero.
ha pedig tenyleg az atvitel szamit, akkor jobb lesz, ha egy n-es routerbe fektetsz be.
a 10mbit-es wan port pedig eliras.
-
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
tegnap voltam az elektrokontha-ban aprosagert, s orommel tapasztaltam, hogy a penztarnal 5-6 fele SD kartyaslot (kartyahely, vagy mi is?
) volt kiteve 250~300 penzert... felcsillant a szemem a sok sdmod alapanyag lattan.
persze nincs az az erzes, mint amikor az ember kibelez egy occazpenzes kartyaolvasot.
meg persze a floppy kabelnel is dragabb, de lehet, hogy valakinek igy kell. -
xabolcs
őstag
válasz
cellpeti #7014 üzenetére
bocs, igazad van
szoval, ha megmondod, h milyen verzioju a routered, akkor tudok valaszolni magamnak a dd-wrt-vel kapcsolatban.
illetve azt is mondd el, hogy mire gondolsz belso ujrainditas alatt!
mert pl dd-wrt-vel lehet olyat, hogy ujrainditas watchdog segitsegevel (kimaradt ping, ido, ...), 1 gombnyomas segitsegevel (klikk), ujrainditas hosszantarto nagy terheles eseten.
bocsanat megegyszer az elozoert!
-
xabolcs
őstag
válasz
FABRICIUSZ #6983 üzenetére
tyuuuu amindenit, de jol neznek ki!
kosz a kepet
-
xabolcs
őstag
egy tipp: TCP es UDP timeout-okat allitottal mar? es maximalis kapcsolatok szamat?
nalam 120 masodpercre vannak allitva.
megfelelo upload sebesseggel nem volt szuksegem QoS-re sem. ... bar a paradicsom pont a QoS-rol hires, szoval tenyleg csak tippcellpeti: van olyan verzioju (~7.x, 8.x? ) wrt54g router, amelyiknek nem lehet leszedni az antennajat. valszeg olyat fogtal ki
-
xabolcs
őstag
válasz
jano5266 #6924 üzenetére
gratu a frissiteshez!
ez a flash video talan segit: Switch to Wireless Client mode (2 MB Video)
leginkabb abban a listaban kellene neked is turkalni, amit mutat (Wireless Mode).
de ennel tobbet mar csak a forumtarsak tudnak mondani, ugyanis en dd-wrt-t hasznalok (de abbol sincs most 1 sem a kozelemben).sok szerencset!
-
xabolcs
őstag
es miert kerdezted ilyen nyakatekerten?
peldaul, ugyanerre a kerdesedre egy switch eseteben "nem" lett volna a helyes valasz?
na, de csak kivancsiskodok, nem muszaj valaszolni.
jano5266
a router aljan levo matrican mik vannak? azert kerdezem, mert amit kerdezel, ahhoz 3rd party firmware kell, s ezt nem lehet mindegyik tipusu wrt54g routerre foltenni.segitsegkeppen itt egy kep:
-
xabolcs
őstag
válasz
Gabenvagyok #6792 üzenetére
Az internetszolgaltatodnal engedelyezve van az smtp-zes?
Van egy-ketto, amelyiknel kulon keresre kapcsoljak be. -
xabolcs
őstag
hello,
hogy miért csak 216-ig húztam? megválaszoltad a #6093-ban: "Úgy tűnik, hogy az SCP másolástól túlmelegszik a router procija és olyankor indul újra."
#6093-ra: itt azt írják, hogy tegyél egy optware.sh.startup-t az autorun* könyvtárba. elvileg, ha követed a leírtakat, akkor jó lesz és szép, mint a mesében
ha nagyon ráunnál a routeredre, akkor még egy szép ventimoddal egész jó árban el tudnád adni
(vagy nem
)
*== abban a könyvtárban nekem ilyenek vannak:
root@dd-wrt54gl:/jffs/etc/config# ls
LEDload.sh colorprompt.sh telnetd_233.sesbutton
LEDload.startup dyndnsupdate.sh
adslmodem.wanup rc.startup
root@dd-wrt54gl:/jffs/etc/config# -
xabolcs
őstag
hát én úgy csináltam, hogy dd-wrt-ben kikapcsoltam az mmc-t, utána fogtam egy puttyot, wget-teltem ezt: http://programmingstuff.free.fr/files/openwrt/whiterussian/mmc/1_3_4/gpio2/mmc.o
és insmoddoltam az ./mmc.o -t. azért ./ hogy megtalálja, ne keresgesse másutt ... de ha biztosra akarsz menni, akkor írd be PATH-baamit már régebben is akartam ajánlani, hogy ne nagyon szedegetsd ki a kártyát a vasból, mert a már általad említett újraindítást nem fogod megúszni, s meg amúgy is csak a szívás lesz vele.
inkább pakold meg optware-el, s tekints a kártyára úgy, mint a router rendszervinyójaaztán, h mekkorát ismer fel, azt meg sztem csak próbával lehet eldönteni
próbálj meg ott vásárolni, ahol lehet csereberélni
sok sikert! -
xabolcs
őstag
ha mar ugy is az alapoktol kell kezdened, akkor kezd innen: dd-wrt wiki - optware
ha gondod van, akkor keress ra ebben a topicban az 'optware'-re! volt mar szo rola
-
xabolcs
őstag
aham, erdekes... regebben hallottam valahol, h sokaig elidozik amikor bemountolod, mert akkor futtat egy fsck-t, s csak utana jelenik meg. aztan persze lehet, h nem igy van.
szerintem hagyd bekapcsolva a mmc drivert a dd-wrt-ben. inkabb csak a mount-al jatsz!
nezd meg, h mi van a /etc/fstab-ba irva a /mmc-vel kapcsolatban, illetve a startup szkripteket is turkald elo.ha bator vagy, akkor ajanlom ezt az oldalt: openwrt: optimized mmc.c
hasznalatat ugy kepzelem el, h dd-wrt-ben kikapcsolod az mmc drivert, s puttyban insmod-olod ezt.amugy nekem nincs sd-modom.
de nagyon szeretnekmokar: nincs mit, majd szolj ha valasztasz kozuluk
kivancsi vagyok
-
xabolcs
őstag
wrt350n(v1.0), wrt600n(v1.0,v1.1), wrt610n(v1.0), wrtsl54gs(mindegyik verzio)
a magyar piacon a wrt350n annyira nincs elterjedve, meg talan a 600n sem,
a 610 mar fellelheto, cserebe dragaforras: dd-wrt wiki -> supported devices
Osiris:
hat az telleg nem sokmeg igen, scp a titkositassal elegge meg tudja enni a procit.
ha ezt beirod neki (vhova commandba, vagy puttyban)
router:~$ mount /dev/mmc/disc0/part1 /mmc
akkor se csinalja? vagy igy probaltad?
-
xabolcs
őstag
ha legalább köszönőviszonyban vagy az angollal (és regisztrálva vagy a linksysinfo.org-on), akkor: WRT54GL Heatsink and Fan Mod Tutorial
ő például egy 40x40x10mm-es, (12v, 0.6w) hűtőt tett bele.
így:szerk: klikk a képre, mert pont a lényeg marad le
-
xabolcs
őstag
hatha talalsz eth <-> usb atalakitot, akkor talan sikerulhet
viszont elindulhatsz a halozati tarolok iranyaba.
a "baj" csak az, h amelyik nassal tudna rendesen kommunikalni a routerrel,
az valszeg linuxos, tehat erdemes lenne azt birizgalni, s hagyni a routert routerkedni.
komolyabb baj, h a nasok dragak ... egy - egy ilyen otthoni barkacshoz kepest -
xabolcs
őstag
válasz
zsolt501 #6007 üzenetére
szia,
dd-wrt egyik forumaban pont ezt feszegetik.
egyik tipp: optware, amihez vmi hattertar kell. ha ezt valasztod a wrt54gxxx routered melle, akkor nekikezdhetsz az sdmod-nakmasik: o perdig azt mondja, h tessek letolteni ezt meg ezt, viszont tobb, mint 1 mega jffs kell neki
megjegyzem, h nekem v24sp1 mini-vel 500~700 kbyte jffs-em van
azt is ideirom, h a micro-ban pedig nincs jffs, uhhogy fordithatsz sajat dd-wrt-tha felted a garanciat, akkor egyertelmuen a forditast ajanlom,
viszont ha nem szamit a gari, akkor termeszetesen az sdmod-ot -
xabolcs
őstag
ahogy kiskakas is irja floppy kabelnel nincs olcsobb, viszont, ha van kedved kalapaccsal jatszani, akkor hazon belul keresd digimokust!
aztan majd varom a beszamolokat, foleg a szoftveres-kartyas reszrol: milyen kartyat ismer fel, mekkorat, milyen szofttal, ...
sok sikert!!
-
xabolcs
őstag
ha meg nincs routered, s dusgazdagnak erzed magad, akkor egy okosithato n-es routert (persze meg draft) ajanlok
(linksys 600n, vagy 610n)
egyeb esetben, vagy ha meg epp a wrt54gl-t akarod lecserelni, akkor inkabb tartsd meg, illetve vegyel nyugodtan ilyet, s ne fizess elo 30megabitnel gyorsabb betarcsazos netre
a vinyora is azt irjak, h 500gb, aztan megiscsak 465
komolyra forditva a szot, igazabol a szabvanya 100as, mint ahogy a wifije is 54-es. ha bekapcsolod a wan portjat is a switchbe, s rakotsz egy gepet, akkor lanos masolassal konnyen bebizonyosodhatsz, hogy mind az 5 portja 100megabites
-
xabolcs
őstag
ahogy Dluinet is irja, meg ahogy sokan masok, a GL (es szerintem az osszes wrt54) valtozat mindegyik portja 100-as.
az egy masik dolog, hogy a soktizmegabites (30+ mbit) PPPoE-hez keves a benne levo procc.
de ha meggyozod a digi-t, h cserelje le a pppoe-t dhcp-re, akkor meg a 70 megabites netet is 100%-osan elvezhetned evval a szep kis kekseggel -
xabolcs
őstag
válasz
lorant80 #5897 üzenetére
Szamodra a linksys wrt54gl router a legmegfelelobb valasztas!!!
punktum!!!
igen, mind2 antennaja leszerelheto - cserelheto
ha rateszed valamelyi 3rd-party firmware-t, akkor fogod tudni hasznalni AP modban.
ja, es megbirkozik az eredeti feladataval is: router, azaz mindenfele internetet (betarcsazos: adsl, illetve a DIGI LAN,....; nem betarcsazos: upc-chello,....) szet oszt: levegobe, vezetekbe egyaranthmmm, es ahogy nezem a hsz-edet: olyat is tud, h ugy mukodik, mint egy wifi kartya.
az antennaival befogja a wifis jelet, s azokat vezetekesen kuldi tovabb -
xabolcs
őstag
aszittem, ha mar sikerult megnezned a QoS-t, akkor ez is megy
szoval probald meg ugy, h ki van kapcsolva a QoS-ed, es ha ugy jo, akkor ok.
ha amugy sincs bekapcsolva, s ugyis gyikoskodik, akkor nincs otletemaz elozo hozzaszolasom pedig errol szolt:
Tepi
en nekem sikerult linux alatt forgatni dd-wrt-t. utana sikeresen folment a wrt54gl-emre, uhhogy orultem rendesen
es en is egy (a dd-wrt-s) readme alapjan csinaltam. -
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
azt hiszem, valahol a wireless/basic-ben, aaaaaaaa wireless mode talan
(ahol az AP, client, bridge, .... dolgokat kell kivalasztani, s ott van az h disabled)
(vagy a masik legordulo listaban: ahol a g,b,g+b modok kozul lehet valasztani ... de sztem az elobbi)
szoval vhol azon az oldalon, az egyik legordulo menuben
-
xabolcs
őstag
szerintem igen
ugyanis nem a cimben emlitett routerek valamely tamogatott verziojaval rendelkezel,
s igy csak a gyari szoftverekre tudsz hagyatkozni.en azt ajanlom, h probald ki regebbi es ujabb firmware-el, s nezd meg, h van-e hiba,
s ha van, akkor probald meg gariztatni.kano: engem nagyon nem erdekelnek az ejszakai fenyek, (na meg a router sincs a szobaban
) ezert en a mar emlitett wiki oldalrol a load-ot mutato villogoszkriptet tettem be
nagyon tetszik
-
xabolcs
őstag
válasz
Bazsy98... #4689 üzenetére
-
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
szia,
sztem sincs ezzel semmi gond, a maszk azert lett annyi amennyi, mert kulonben nem erned el az atjarot.
ha jol googleztam, akkor ez egy szerver oldali hiba, nem naladmindenesetre erdekes, mert adsl-nel en is altalaban 255-os maszkot lattam kapni
szerk: megeloztek, ja es sztem is jo a router dnsnek
-
-
xabolcs
őstag
válasz
Major Major #4205 üzenetére
ezt honnan veszed?
amugy az eszmefuttatasod helyes
ha van rajta usb, akkor lehet ra kotni kulsovinyot, ergo jobb, mint a gl ... de nincs rajta usb
marad az gl + sd mod
-
xabolcs
őstag
válasz
Norbi.Sz #4134 üzenetére
kellene visszaolvasni
[link]
ha mind2-t boltbol veszed, dragaert, 2ev garival, akkor a gs-sel megszivod, a gl-el meg nem
bovebben: amikor meg a gs jobb volt a gl-nel, azok az idok mar elmultak ... azokat mar csak hasznaltan kaphatod meg, ujonnan meg olyanokat arulnak, amikre nem megy fol csak a gyari fw ... (sok szerencsevel es meg tobb szivassal talan egyik-masik butitott valtozat folmehet)
szoval ha linksys wrt54xx, akkor linksys wrt54gl legyen!!
a speedbooster, meg a tobbi blablba nemerdekes.
Szabtom: amelyiknek van cserelheto kulso antennaja .... sztem
-
xabolcs
őstag
válasz
cellpeti #4065 üzenetére
igen arrol nem nyilatkoztam
G es GS kozul mindkettonel V1-V4 is jo valasztas, csakhat ilyenekhez telleg csak hasznalkent tudsz hozzajutni.vmelyik regebbi GS, az 32 ram + 8 flashes, es meg talan a procija is jo, szal tuti szuper valasztas
de mar ket forumtars is linkelte azt a wiki oldalt, ahol le vannak irva ezek a kulonbsegek, tulajdonsagok.GL-re minden fw ramegy ... na jo, a mostani dd-wrt-fele mega az lehet, h nem
de inkabb: a GL-re mindegyik "disztribucio" folmegy -
-
xabolcs
őstag
válasz
canniball #4036 üzenetére
igen, en azt gondoltam, h ha be van allitva a (wired) qos, akkor az minden atmeno forgalmat iranyit, mert hogy ott adsz meg neki savszelt.
es akkor mar mindent probaltal? mert sztem egy jolbeallitott wired qos, egy engedelyezett wmm mellett (es persze no ack) tudja azt amit akarsz ...
aztan lehet, h megsem. akkor bocs
szerk:
ez kimaradt [link] -
xabolcs
őstag
akkor most ki mit akar szelessavszabalyozni?
vezeteknelkuli helyi halozatot, netan az egesz helyi halot, vagy a routeren keresztulhalado internetforgalmat?
igen, a dd-wrt tud olyat, h a helyi halon is QoS-ezik, s igy a helyi halo is olyan gyors lesz, mint a netkapcsolat 8mbites, 4mbites, vagy amilyennek bekonfiguralja az ember ... nemtom mire jo
az internetforgalmat minden joravalo fw tamogatja, a tomatot nagyon istenitik ezugyben,
de mar nekem is megkoszontek egy-egy sikeres dd-wrt-s qos beallitastwmm-et is tudjak
... de ha igy sem tetszik, akkor tenyleg nem ertelek
majd vki okosabb segit, nekem csak ennyire futotta
-
xabolcs
őstag
válasz
canniball #4027 üzenetére
hat ha eleg nagy linux guru vagy, akkor barmelyikben lehet, amelyik ad linux promptot
amugy meg sztem eleg a qos (=gyors torrent + bongeszes egyszerre) is pl egy keveske robson's script generatoraval megbolonditva
de ha dinamikus, akkor nem keves neki a 200Mhz + 16MByte ram?
-
xabolcs
őstag
válasz
canniball #3970 üzenetére
hmm, itt sztem keveredes van
az hogy te a routereddel es a nehany gepeddel hogyan jatszol a dhcp szolgaltatassal, az teljesen fuggetlen attol, h a routered mit jatszik az isp-ddel.
a te gepeid atjaroja es dnse mindig is a router lesz, szoval nyugodtan allithatsz a gepeken fix dnst: a routered ip-jet.
aztan h a routered honnan talalja ki, h mit jelent az asdf.com, az legyen a routered gondjaa szolgaltato dnset azert szoktak a routernek megadni, mert altalaban nem szokott valtozni, es ezt kihasznalva egy hajszalnyival gyorsabb/biztosabb a szolgaltatas ...
-
xabolcs
őstag
válasz
neduddki #3939 üzenetére
majha keszenleszel es megpijhensz, akkor majd beszamolsz, h hogyan is volt a vpn-es jatszasod dd-wrt alatt, stepbystep?
ipkg + jffs, netan dd-wrt.v23_vpn_wrt54g.bin? ...elore is koszi
quby01: hat ha beallitod 23 orara, akkor mindig 1-1 oraval elorebb fog "szakadni"
, amugy ja, eleg elvetemult otletnek tunik, de vmire biztos jo
-
xabolcs
őstag
huuhh
akkor meg en nem ertelek, h hol itt a kerdes
igen, ez az aminek latszik
te mondod meg neki, h mikor bontsa a kapcsolatot ... pl neked vmi furcsa ok folytan (rapdishare?) az sokkal jobban tetszik, h orankent megszakad a neted egy pillanatra, akkor beallitod 1 orara, es a router vegezeni fogja a dolgat
bocs, a sok kavarasert most nincs keznel dd-wrt
tovabbi jo konfigolast -
xabolcs
őstag
haatakkor ij
... majd a tobbiek megmondjak ...
ha a force-ra koncentralok, akkor en arra gondolok, h pl 21 db sikertelen bejelentkezes utan is megprobal bejelentkezni, s nem all le pl a 10-ik utan.leginkabb az, h pl van adsl-ed, ami valszeg 24 orankent megszakad - a kozpont bontja a kapcsolatot - akkor a router hamar gyorsan visszaallitja a netedet
-
-
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
na ja, akkor rogton kiejted magad az uptime versenybol
hat, probald meg a legeslegujabb v24-eket, pl a legkozelebbi aramszunetnel
amugy meg eleg furcsa dolgokra kepesek ezek a pillanatnyi ingadozasok. tudod, vannak a zorgos, sipolos radios ebresztoorak. a mult heten lattam eletemben eloszor, h egy ilyen ekson utan villogott az ora, mint jo szokasa szerint, hiszen aramszunet volt, viszont tovabbra is a pontos idot mutatta
jol nezett ki
-
xabolcs
őstag
válasz
FishAir #3623 üzenetére
aha, oke
a legegyszerubb talan az a modszer, h totalcommanderben fogod magad, es kivalasztod a halozatot, mint meghajtot (utolso a listaban, a lemezegyseg gombsorban szinten az utolso, es "\" a jele
) -> teljes halozat -> m$ win network -> kedvenc munkacsoportod -> kedvenc geped -> kedvenc mappad -> jobbklikk -> halozati meghajto csatlakoztatasa (talan
hozzam "map network drive..." van irva
)
ha a egy masik gep megosztasaid szeretned elerni, akkor \\gepnev -kent hivatkozz ra, ahol a gepnevet a win.bill+pause/sajatgep+jobblikk+tulajdonsagok-> szamitogepnev (rogton a masodik ful az altalanos mellett) fulon tudod megnezni.
roviden: a mappamegosztosdiba nem nagyon szol bele a router dhcp, dns konfigja .... persze az egyszeruseg kedveert erdemes minda2nek ugyanannak lennie.
ugyanugy mukodjon aping gepnev
, mint a
\\gepnev
na, joccakat & szorakozast
-
xabolcs
őstag
forum szerint "X86 / WRAP / Soekris based hardware"-re
mikrotikre a routerboard build valo ... na jo, pontositok: az X86-ban van milkfish, es masban nemtom, h van-een leginkabb az X86-t egy agyontuningolt p2-esre akartam tenni, aztan rajottem, h fele annyi ipkg sincs X86 ala, mint mips ala, tehat p2-esen lesz egy linux szerver, ami tobbek kozt futtat egy virtual pct amin a dd-wrt X86 fog routerkedni
-
xabolcs
őstag
válasz
ngabor2 #3304 üzenetére
iptables? mintha lenne dd-wrt-n
innen el lehet indulni:
"Ha egy bizonyos gép Internet hozzáférését szeretnénk letiltani, akkor azt a következő paranccsal tehetjük meg, ahol a 192.168.1.2 a letiltandó gép IP címe:"# iptables -A myFilter -m multiport -p tcp --ports 80 -s 192.168.1.2 -j DROP
-
-
xabolcs
őstag
addig is:
ha van jffs-ed, akkor csinalj egy szkriptet, ami feltolti ezeket a fajlokat a kivant tartalomal
es tedd a megfelelo helyre. /jffs/config/etc/ startup... mindegy, vmi ilyesmi helyre
es adjal neki futtathato jogot.ha meg nincs jffs-ed, akkor a fenti szkriptnek a tartalmat mentsd el startupscriptbe
-
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
hi,
nemhiszem, h segitene, de megprobalhatnad: [link]
nvram set http_enable=1;
nvram commit;
reboot;a reboot nem muszaj, elvileg mar a commit-tol indulnia kellene a httpd-nek
hogy ne kelljen mindig feloraig konfigolni, mentsd le a beallitasokat (administration / factory setttings: backup - klikk es lement egy *.bin fajlt)
aztan azt toltsd vissza (miutan kezzel editaltad)
amugy en is a legujjabb dd-wrt-t ajanlom, meg oriasi nagy reseteket (3x30 mp-es modszert)sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest