Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Üdv uraim,
ígértem, hogy beszámolok a pingelhetetlen WRT54GL újraélesztéséről:
Elsőként köszönet mindenkinek a támogatásért1. a láb-rövidrezárós módszert nem mertem bevetni, az én Intel IC-en (Intel-JS28F320C3BD70) a 15-16-os láb két kimenet, azok rövidrezárása necces, én nem mertem, és kétlem, hogy segített volna. A mellékelt linken nem derül ki az milyen IC volt, neki mehetett tőlem.
2. ezután maradt a JTAG-os módszer. Annyi gond volt elsőre, hogy hiányoztak a panelen az SMD ellenállások, 472 rajtuk a felirat, tehát 4,7 KOhm. Megpróbáltam 0,1 W-os fémrétegellenállásokkal pótolni,de már az első kiszakadt a legkisebb érintésre, (ezért etőől óvakodjon mindenki), SMD ellenállást meg csak Pesten lehet beszerezni, hiába filléres cikk, vagy épp azért..tehát két kiselejtezett régi panelről forrasztottam le, bár kicsit nagyobbak
, ezért csak állva (!) tudtam beforrasztani a legkisebb Wellerpáka heggyel, hát nem könnyű menet.
A 100 Ohmos ellenállás szerepe sem világos, mert sorban van a 4,7 KOhm-al, de azért betettem, ezen ne múljon..
Csatlakozóm se volt, beforrasztottam közvetlenül a panelre:
Nem szép, de működött.
folyt köv a köv hozzászólásban
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ezért csak állva (!) tudtam beforrasztani a legkisebb Wellerpáka heggyel, hát nem könnyű menet.