- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FABRICIUSZ
tag
Igen és ami még fontos nem mindegy hogy v1.0 vagy v 1.1 ,a készülék alján találod meg .
Ami kimaradt a leírásból célszerű a mini felrakása után 30másodperces reset-et megcsinálni és a rákövetkezőleg a standard után is (na eszt szépen megfogalmaztam )CL7A = WRT54GL v1.0
CL7B = WRT54GL v1.1
CL7C = WRT54GL v1.1
De ha egyszerűbb Skypén összefuthatunk . -
FABRICIUSZ
tag
A 54 GL- nél ha a gyári firmet szeretnéd átírni a DD-WRT- re a mini verzióval kell kezdeni. ami( 2,8 MB nagyságú )
A 4MB ram le van korlátozva 3MB -re, a mini verzió kitörli a korlátot és utána ráfér a generic verzió (3,6MB)
Ha a genericel kezd jó esély van rá hogy többet nem tölt be.
Némi ügyeskedés és a ruter belsejébe való belenyúlással lehet rendbehozni.
Nekem kellet ügyeskednem , ráadásul nem is az enyém volt a GL , de sikerült feléleszteni.
Úgy hogy csak óvatosan
Más fórumon leírtam miként sikerült jól felrakni hátha tudsz belőle mazsolázni.//// Szia bár van linksys-es fórum de biztos nem lesz sértődés ha ide írom neked miként csináltam . XP-n a vírusirtót és a tűzfalat letiltottam, kábel a lan ba táp bedug betölt a ruter .
A DD-WRT oldalárol ( http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html ) a downloads / v24 / Broadcom / Linksys / WRT54GL 1,1 / dd-wrt.v24 sp1 mini generic .bin és a dd-wrt.v24 std generic.bin re lesz szükség.
Én az asztalra szoktam kirakni könnyebb megtalálni.
A ruterbe belépve Exploler!-t megnyitod és belépsz a (192.168.1.1) menübe.
Adminisztration/ Factory Defaults / yes-t kijelölöd utána save settings-t nyomsz .Gyakorlatilag a rutert alap helyzetre állítod, ha újból betöltött belépsz Firmware Upgrade-ba .
A tallózás gombra lépve kikeresed az asztalra kitett dd-wrt.v24 sp1 mini generic.bin-t
szigorúan a mini generic bin-t majd a upgrade .
Ekkor tölti be a ddwrt-t , e közben ne áramtalanics ne húzz ki vezetéket addig ne nyúlj hozzá amíg a rutren a power led villog ,ha már stabilan világít és a monitorodon a dd-wrt kezelő felülete jelenik meg .
Ha nem jelenik meg akkor a 192.168.1.1 el ismét belépsz ,ezek után tudod felrakni ugyan igy a std generic bin-t .
Az a lényeg hogy a minivel kezd mert különbben könnyen használhatatlan lesz aruter. Ha tomato-t választod ( http://www.polarcloud.com/tomato ) a kiválasztott 1.21 est letöltöd ennek is letöltve bin file ként kell szerepelni ezt a talozás gombal kikeresve upgradeled. Ne kapkod el ha nem világos valami inkább kérdez a fórumon .Sikerülnie kell
szia///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest