- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
válasz
outsiheder #8167 üzenetére
A jtag kábel helyére szerintem nem kell vezetéket forrasztani, csak a kisebb 10 pontos csatlakozóhoz kell a tápot és a gnd-ot. Ez azonos lehet, az biztos. A többi már kétséges, mert a panel is más. Pl nincs a bal oldalon a kapcsoló, ami a gl-en.
-
smirdex
tag
válasz
outsiheder #8165 üzenetére
Én is néztelek, tűnődtem a nick azonosságon...
-
smirdex
tag
Sziasztok! Egy linksys wrt54 gsver 1.1 tipúsra készítenék sd mod-ot, de többnyire csak a gl vagy a g verzio bekötéseit találom. (ezt már egy gl-en el is készítettem)Ha készített már valaki gs 1.1-re, sziveskedjen linkelni a megoldást...köszi
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7551 üzenetére
Igen, a kernelt töröltem csak a (wrt54g -erase:kernel /noemw) paranccsal. Szerintem is érdemes menteni a cfe.-t, az nvram-ot, (én most meg is tettem) a kernelt nem, mert feltöltése hosszú a jtag segítségével. Arról nem is beszélve, hogy általában akkor kerül sor jtag-os módszerre, ha már felütötte a baj a fejét, ergo a kernel hibás...
Egy biztos, nagy türelem kell szükségeltetik a folyamathoz... -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7522 üzenetére
Hálás köszönet
FABRICIUSZ mesternek a segítségért, a linkjeivel, tanácsaival segített életet lehelni a wrt54 gl-be.
Tapasztalatként másoknak:
Openwrt firmware-t nem lehet semmilyen módszerrel felülírni -esetleg linux alól- (nekem legalábbis nem sikerült) . A megoldás, jtag kábel segítségével töröltem a kernelt,s utána már az ismert módszerekkel (tftp vagy a linksys progija) sikerült feltölteni az erdeti firmwaret, utána pedig a dd-wrt-t. -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7485 üzenetére
egy linket légy szíves hozzá, nem leltem nagy hirtelen...
. -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7485 üzenetére
no ezzel még nem, nem láttam eddig..köszi
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7483 üzenetére
látttam, de nem próbáltam még
a server nyilvánvalóan a 192.168.1.1
jelszó: nem tudom ide milyen jelszó kell
file: nyiván a feltöltendő firmware... -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7479 üzenetére
Még nem, egy helyben topogok...lehet linux agyra vagy jtag-re lesz szükség..(az utobbihoz már megvettem ma a kellékeket...van ötleted?
-
smirdex
tag
válasz
palbence #7466 üzenetére
Szia!
Nagyobb teljesítményű antenna is szükséges, szvsz a firmware csere önmagában nem segítség és annak is vannak határai (korlátai) Ha beírod a fórum keresőbe, hogy "teljesítmény" 100 körüli találat van, ajánlom figyelmed többek között And fórumtárs kommentjeit...üdv -
smirdex
tag
Sziasztok!
Használtam jutottam egy wrt 54 gl birtokába, s azzal szembesültem, hogy Open Wrt firmware van rajta. Látja a wifi kari a router-t, kábelen is tudom pingelni, de a 192.168.1.1 ip-n a böngészőben nem érem el...Tartok tőle csak parancssorból elérhető...Hogyan lehet lecserélni ezt a fimwaret tomatora vagy dd-wrt-re? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest