- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeaShark
tag
válasz
k_petya #7448 üzenetére
szia!
Úgy néz ki, hogy az eredeti Fw volt szar és nem ment a DDNS szolgáltatás rendesen, felfrissítettem(gyári), és most jó nincs vele gondom. Majd lassan lecserélem a dd-wrt-re ha meglesz a NAS hozzá.
Sem az eredetivel sem a mostani Fw vel nem volt gond a sebességel ha torrentteztem.
(párom notival neteznik wi-fi-n, ha nagyon belassul a torrent miatt akkor visszaveszem a utorrent letöltési sebességét, de ez nem sokszor előfordul elő) -
SeaShark
tag
válasz
FABRICIUSZ #7421 üzenetére
köszi!
-
SeaShark
tag
Jogos a lebaszás
és elnézést épp most vagyok benne a haver routerébe, és a te általad említett standard van benne.
Firmware Frissítés fülön
Firmware frissítés után a router újraindul: - ne induljon újra vagy gyári beállítások visszaállítása van. (gondolom erre gondolsz)
Probáltam és probálok rendes(magyar, mer tegy kicsit nehezen megy az angol)) leírást találni. -
SeaShark
tag
Tudom hogy láma lesz a kékrdés de fel kell tennem:
Én úgy tudom hogy a linksys wrt54gl nek nagyom a memoriája 16mb
(a haverom azt monta hogy nek ia mega van fent, lehetséges?)
a DD-wrt az első bejelentkezéskor adja fel a lehetőséget a teljes törlésre, amivel elvesznek a beállítások?
Ha igen akkor a mini-nél is meg kell tenni.UI: Lesz majd kérdésem, de most mennem kell.
Köszi
-
SeaShark
tag
válasz
neduddki #7415 üzenetére
Hi!
Ha jól értelek akkor a linksys fw update-jén keresztül
1. felrakom a dd-wrt.v24_mini_generic.bin, majd kikapcsolom a routert.
2. a mini dd-wrt fw update-jén keresztül felrakom dd-wrt.v24_mega_generic.bin, majd
kikapcsolom a routert és kész.Két kérdésem lenne még:
1. beállítások megmerednak-e a frissités után.
2. Frissités után mivel tudok bejelentkezni a (dd-wrt) routerbe.
3. te mit rontottál el anno, nem szívesen ugranék ugyanabba a hibába.A segítséget előre is köszi
-
SeaShark
tag
válasz
zsolt501 #7411 üzenetére
dinamikusra van állítva.
Nem szívesen de ha nem lesz más akkor az fog következni.
Abban tudsz segíteni, hogy hogyan csináljam( milyen progi kell hozzá,stb) ha dd-wrt-t szeretnék felrakni, mert nem szeretnék egy papirnehezéket csinálni.
Ismerösöktől hallottam sok minden,mert nekik az van fent, de nem ök rakták rá, igy csak amire emlékeznek azt nondták el. /ami édes kevés/Előre is köszi
-
SeaShark
tag
válasz
zsolt501 #7409 üzenetére
A routerben rendesen be van állítva minden.
(User Name, a hozzá való Password amikkel regisztráltam a dyndns-en
Elírás kizárva többször ellenőriztem) Státus-ra DDNS is updated successfully szöveget írja ki.
A beállítások után teljesen lekapcsolom a routert. Ha bekapcsolom a routert és probálom távolról (öcsém) elérni akkor nem sikerül. ha viszont ha belépek a routerbe és szolok az öcsémnek hogy nézzen rá akkor neki sikerül akkor utána már el tudom érni a routert.
Én esténként le szoktam kapcsolni, hogy minek menjen, általában du. 17-23 óráig használom, a többi idöben ha nem kell akkor ki van kapcsolva.
(a netem a UPC-nél van, csak néha változik az ip cim) mintha maga a router nem frissitene.röviden ennyi
-
SeaShark
tag
Hi!
Segítséget szeretnék kérni.
Röviden:
Volna nekem egy wrt54GL routerem eredeti fw-vel.
A Dyndns-t szeretnék használni, melyhez be is regisztráltam és a routerben is beállítottam minden(többször ellenőriztem), de valami miatt nem hajlandó működni.
Ha valaki aki esetleg eredeti fw-vel használja/használta a dns-t és segítene azt örömmel venném.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged