-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Linkeled ide egy másik topikban feltett kérdésem. Ez lenne a problémám. Köszi előre is a segítséget.
-
oliba
őstag
Na letettem erről a routerről. Modemmel van net, routerrel nincs. Este áthozatom haver routerét és megnézzük azzal. Már 20x reseteltem mindenféle módszerrel 30/30/30 se jött be, semmi
-
oliba
őstag
válasz
outsiheder #8241 üzenetére
Igaz, hogy ott nem volt semmi, de mindegy. Akkor most melyikre kattintsak rá? WAN port, vagy Wireless Interface? Az egyiket engedi csak, mindkettőt nem engedi, így nem tudom, hogy melyik legyen, mert mint írtam, nem értek hozzá
szerk.: thx
-
oliba
őstag
válasz
outsiheder #8238 üzenetére
Egész reggel nem volt net, szóval ki lett cserélve a modem, mert router nélkül sem volt net, amikor közvetlen a modemre csatlakoztam. Mac címet hogyan tudom klónozni? Erre még nem jött válasz. Itt ebben az új tomato frimeware-ben nem értem, hogy hogyan kell
-
oliba
őstag
válasz
FABRICIUSZ #8232 üzenetére
Na ez fel van téve és király is minden (még). Milyen beállításokat célszerű elvégezni benne?
-
oliba
őstag
Na az én gépemen már a routert sem látom, miközbe a lenti gépen alig van net
-
oliba
őstag
Ja és elfelejtettem mondani a frimeware verziót:
Firmware Version: v4.30.11, Aug. 17, 2007
-
oliba
őstag
válasz
outsiheder #8221 üzenetére
Megcsináltam a mac adress klónozást, nem segített + kicseréltem a routernek a tápját, de az sem segített
-
oliba
őstag
válasz
outsiheder #8218 üzenetére
Albérletbe UPC volt 20/3-as. Itthon ADSL van Enternet-től 2048/192-es, ami nem forgalomkorlátos.
Nem tudom, hogy miről mire lett frissítve, de gondolom az akkori legújabbra. Ezt nem én intéztem, egyszercsak jöttek és bejelentették, hogy a frimewarefrissítés megoldotta a problémát. Mac-adress klónozást ő csinált, én nem csináltam az itteni netnél, mert nem értek hozzáEz egy pót táp, mivel a régit otthonhagytam, amikor albérletbe mentem, de ha tovább fog szarakodni, akkor kipróbálom azzal.
Egyenlőre megjavult érdekes módon, de kétlem, hogy jó lenne sokáig
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Van egy WRT54GL típusú routerem, amivel szerintem van valami gond. 2 éve vettem és akkor még minden rendben volt, amikor nyár végéig használtam itthon a DSL-emen. Elvittem akkor albérletbe és ott is jó volt egy darabig, majd egyszercsak anyira belassult, hogy... UPC netünk volt akkor 20 megás, így indokolatlanul volt lassú (betárcsázós szint). Akkor valaki az albérletbe frissített egy Frimeware-t és akkor megjavult 1-2 hónapra, majd ismét belassult, de nem annyira. Most itthon vagyok ismét és használnám a DSL 2 megás netemet. 1 hónapig nagyon gyors volt, semmi gond nem volt, de hírtelen minden rosszra fordult. Meg-meg szakad a net, ma pl szinte egyáltalán nincs. 2 percenként bejön 10 másodpercre a net, de akkor is olyan lassú, hogy éppcsak idetaláltam a fórumra. Megírni is alig tudtam a hozzászólást. Most lehúztam a routerről a gépeket, így csak a bátyám gépével tudom elérni és innen is írok már, mert az enyémről feladtam, de most úgy néz ki, hogy router nélkül itt jó. Ezért gondolom, hogy a routerrel van a gond, csak ne mtudom, hogy beállításbeli probléma, vagy én csinálok valamit rosszul. Igaz, hogy semmit nem értek a hálózathoz, így azt állítottam be routerbe, hogy legyen jelszó a nethez, meg a felhasználónevet és a jelszót írtam be. Mást nem állítottam, mert nem értek hozzá, de lehet, hogy kellene. Amúgy még azt is megemlíteném, hogy két éve 70-80%-os volt a jelerősség, most már 20-40%. Nem tudom, hogy mitől van ez. Edimax kártyám van. Nagyon megköszönném a segítséget, vagy az építő jellegű hozzászólásokat
Köszönettel: oliba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest