-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16415 üzenetére
Ó, köszönöm! Mielőtt még esetlegesen felesleges vásárlásba verem magam megpróbálom felrakni, hátha megoldja az ssl.gstatic.com problémát...
Megkérhetlek - akár privátban - leírnád, hogy pontosan mi a firmware felrakásának folyamata?
Nagyon köszönöm!
-
breezer55
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16397 üzenetére
Ez a torrentes dolog nagyon megfogott.. tehát rákötöm a másfél terás külső vinyómat és onnantól mit kell vele csinálni, hogy töltse fel meg le a torrenteket??
-
Julot
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16400 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat, Az asus árban közelebb van az elképzeléseimhez, könnyen lehet, hogy bevállalok egyet!
Igen, TP-Linkem van, TL-WR741ND, de fogalmam sincs lehet-e felrakni rá GG-wrt.-t
Üdv.:
Julot -
Troy.
addikt
válasz
Intruder2k5 #16366 üzenetére
Ez jól néz ki, de ha jól értem a "Tomato" egy moddolt firmware - nem a gyártók által készített - amit nekem kéne majd rátenni a routerre? Előszerelt nincs?
Monitorozás olyan nagy kuriózum?
-
breezer55
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16382 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet! Te személyesen melyik routert választanád a helyembe, ár-érték alapján??
-
Julot
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16385 üzenetére
Az összes publikus google DNS szervert végigpróbáltam, kezdve az általad említettetektől a 4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
156.154.70.1
156.154.71.1
198.153.192.1
198.153.194.1
címekig. Nekem egyik sem segített. Valójában meguntam, ezért keresek egy 300 Mbps sebességet tudó, ha lehet gigabites vezetékes - bár ez utóbbi nem fontos, mert van egy gigabites switch-em - MEGBÍZHATÓ routert. Mint írtam lejjebb, nem fontos, hogy pl.: Tomato firmwer-t fel tudjak tölteni rá, a nagyobb WLAN sebesség is csak azért kell, hogy az 1080p.-s videók ne akadjanak. A lényeg a megbízhatóság.Köszönöm a segítségeteket!
Űdv.:
Julot -
FireBuddha
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16386 üzenetére
Nem mondtál ilyet... Csak nagyon oda kívánkozott a az E2000 és a "nagyok" mellé...
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16377 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Majd meglesem az áraikat és annak függvényében, hogy mikor tudom eladni a switchemet és mennyiért választok egyet
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16375 üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor maradok kábelnél
És akkor itt jönne az új kérdés:
Milyen gigabites wifis routert ajánlasz? A wifi sebessége nem lényeg, így csak böngészés lesz, kábelen meg a fiber120-as.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16373 üzenetére
Akkor érdemes inkább kábellel továbbra is? Laptopon meg úgy se töltök le, így azzal nincs gond.
Olcsóbbnak olcsóbb az biztos, csak már unom a kábelek összevisszaságát.
-
Harlond
tag
válasz
Intruder2k5 #16368 üzenetére
jaja most elkezdtem godolkodni hogy esdig ilyen 10-15et mondtunk ha ezt mondjuk 20ezerre kitoljuk akkor ezt a Netgeart mondanad? vagy van eseleg vmi Linksys/Asus ami ide meg belefer
-
Harlond
tag
válasz
Intruder2k5 #16339 üzenetére
Hello!
na ezt atböngeztemilletve utana neztem azoknak amiket ajanlottam es ugy erzem a legjobb dontes egy Tomato kombatibilis router lenne! viszont ezek kozul csak a Netgear WNR3500L az amit meg tudom magamnak engedni, 20ezernel tobbet nem akarok ra kolteni! de mivel mondtad h ebben kevesebb a memoria meg a flash, ez is eleg lesz a Tomatonak? mert ha ezen is futna rendesen plane a toreent resze :-D akkor meg is rendelem
-
Matthew
őstag
válasz
Intruder2k5 #16358 üzenetére
Ok, lehet kipróbálom, köszi!
-
Matthew
őstag
válasz
Intruder2k5 #16356 üzenetére
Na ezt akartam még kérdezni, hogy lehet-e ezzel ilyesmit csinálni.
Előnyök, hátrányok?
Vagy van esetleg - nem túl drágán - nagyobb teljesítményű router? -
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5 #16342 üzenetére
A TP most tartalék.Sokan vagyunk, és nem lehet kiesés. Egy Engenius-t használok,mert az kevesebbel is beéri.
-
Matthew
őstag
válasz
Intruder2k5 #16344 üzenetére
Szia!
Ja igen, azt kihagytam, hogy a mostani telóm a szomszéd routert tök jól látja és stabilan működik vele pedig szerintem nincs nagyon közel. Ezért gyanakodtam a routerre...
-
válasz
Intruder2k5 #16339 üzenetére
Még annyit hozzá, hogy ne csak az RT-N16-ot favorizáljam, ha bevállalod az OpenWrt-t, akkor egy D-LINK DIR-825, vagy a NETGEAR WNDR3700 viheti a pálmát, mert sebességben többet tudnak. Bár, egy picit többe is kerülnek...
-
Harlond
tag
válasz
Intruder2k5 #16320 üzenetére
akkor mindezek után már csak egy kérdésem lenne, remélem még nincs tele a tököd velünk
te milyen router+usb hordozható vinyó/DNS háttértárat ajánlanál(és miylen fw-t hozzá?
)
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16325 üzenetére
szia! köszi hogy ránéztél a kérdésre...
Szóval!
nem saját routert erősítenék fel, hanem kb ami 300-400 méterre lehet tőlem...
céges / ingyenes "wifi csatornák"....van belőle nem is 1....
mindenképp olyan routert vagy AP-t ami müködik repeater módban...sajnos nem vagyok ebben jártam de amennyit eddig utána néztem csak az AP-k tudják ezt...csak gondoltam hátha tud vki vmi okos megoldást....
külső antennára pedig azért gondoltam mert bentre elhelyezem a TP-link WA901ND AP-m és az 1ik antennájára meg rákötöm a kivezetett kültéri antennát....a másik kettőn meg marad a 2 darab 8 dbi antenna...
vagy pedig lecserélem ezt az AP-t egy jobbra, erősebbre....csak segítsenk vki hogy ne zsákbamacskát vegyek mert ettől az AP-tól többet vártam...
(sima usb adapterrel "windows jellel" mérve 2-es,3-as erősségű...és ezt a tp-link antennát meg nagy nehezen tudom csak mindig belőni hogy átvigye a jelet..)
-
droti25
őstag
válasz
Intruder2k5 #16332 üzenetére
Köszi az infót!!!
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16327 üzenetére
Fiberpower 50 vagy 60 as netem van, nemtudom melyik
, annyit tudok, hogy direktbe a modemre kötve 6megával töltöttem
azért is szeretnék váltani, kevésnek érzem a mostani 900kb/sec-et. Speedtesttel 8.26 Mbit/secet ir ki. Nem, nem tervezek amúgy gyorsabb netet, nekem ez bőven elég. Ehhez kéne egy nagyon jó router. CSAk egyáltalán nem értek ehhez melyik márka mi hogy merre. A lényeg az, hogy a lehető legjobban kiélvezzem a szolgáltatás erősségét. Házba lenne amúgy, központi helységben van, tehát max 15-20 méter amig kell a jel.
-
droti25
őstag
válasz
Intruder2k5 #16329 üzenetére
Helyesbítek kb 50-60 méterről lenne szó!És kb 1-2 fal lenne csak a wifi ill a szgép között!Ezt vajon át tudja hidalni a 841ND?
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #16322 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, hogy aki ilyen sebesség problémával megkeresett, minden esetben bebizonyosodott, hogy user error-ról volt szó.
A kernel már csak ilyen, más verzióhoz tartozó modul-t nem lehet betölteni. De a kernel modulokon kívül minden más telepíthető! (Tomato-nál sincs ez másként, csak ott nem szokás kernel modulokat telepíteni - persze van rá lehetőség, ott is mindig kiadják az aktuális verzióhoz tartozó modulokat).És valóban, a topic-ban te vagy az egyik legaktívabb, legsegítőkészebb tag, így a tulajdonosok nagyon sokat köszönhetnek neked annak ellenére, hogy igazából nem ajánlod az adott típust senkinek.
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #16320 üzenetére
Tudom, nem barátkoztál meg sem az 1043ND-vel, sem az OpenWrt-vel (pedig milyen jó is az), de azért azt tegyük hozzá, hogy a nálad tapasztalt sebesség majdhogynem egyedi (legalábbis nagyon ritka). Általánosságban FTP-n, illetve Samba-n a WL-500g Premium által nyújtott sebesség 3,5-4-szerese érhető el (10-13 MB/s).
Illetve azóta az alap OpenWrt firmware-ban (trunk-ban) is az USB és WiFi driverek megtalálhatóak, nem kell utólag telepíteni. Igaz webes felület csak a BackFire branch-ban található (illetve az egyedi build-ekben). -
Harlond
tag
válasz
Intruder2k5 #16296 üzenetére
nem is gondoltam hogy majd utána mutogatok
engem igazából a torrent része az ami elsősorban érdekel. 80/25ös netem van, bár ezt elég csunyán tulszárnyalja a feltöltés...(ma 47Megabitet mértem...) abban esetleg tudsz segiteni mit kéne rákötni USB-n hogy akadásmentesen futsson?
amugy volt már dolgod ezzel a TP-link routerrel? -
Wikoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16316 üzenetére
7mbyte/sec (upc fiber pover azt hiszem úgy 70megabites, de holnapra megnézem szerződést )
-
liqquid
tag
válasz
Intruder2k5 #16305 üzenetére
Itt senki se ismeri a Buffalo márkát??? Semmi tapasztalat?
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #16302 üzenetére
Ez utóbbi lehet a magyarázat. Ugyanis a WZR-HP-G300NH gyártói oldalán olvasható:
Power by DD-WRT
Leading open-source firmware equipped with robust and high-performance features for custom configuration.
• Intuitive interface allows you to get connected in no time
• Customizable advanced features allow for optimizing wireless performance, security and routing options
• Advanced features also include VPN endpoints, hot-spot sign in, VLAN and more -
Nova96
őstag
válasz
Intruder2k5 #16307 üzenetére
Azt a képet hogy hoztad be? Nekem nem olyan
-
Nova96
őstag
válasz
Intruder2k5 #16303 üzenetére
Szia és azt a programot honnan szedhetem le?
-
liqquid
tag
válasz
Intruder2k5 #16302 üzenetére
Értem, és neked pl. mi a véleményed ezekről a Buffalo termékekről, nekem minőséginek tűnnek bár sokat még nem hallottam róluk, viszont láttam, hogy jó Japán cuccról van szó, szóval részben tanácstalan vagyok de részben meg hajlok feléjük
szted?
-
Nova96
őstag
válasz
Intruder2k5 #16300 üzenetére
Szia azt hogy?
-
Harlond
tag
válasz
Intruder2k5 #16293 üzenetére
es a [Fon 2.0n]ről mi a velemenyed? bar ez egy kicsit dragabb.. :-/ és amugy a TP linkkel higyan nez ki a modositott fwvel valo szerver/torrent uzemeltetes? elore is koszi!
-
Amoonre1717
tag
válasz
Intruder2k5 #16288 üzenetére
Ami alapból tud mindent az melyik típus?
-
Harlond
tag
válasz
a moddolást hogyan érted?
miben merül ez ki?
-
Amoonre1717
tag
válasz
Moddolás nem probléma, szeretek barkácsolni.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16280 üzenetére
értem. köszönöm a gyors választ. Annyi még, h a jelenlegi 50/25höz melyik tplink, ami tuti elég? (mert gondolom linksysből akkor a fentebb említett két típus 160n és e1000 megfelelő lenne)
-
Bálint85
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16259 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16238 üzenetére
köszönöm
mukodik
-
Koga777
tag
válasz
Intruder2k5 #16222 üzenetére
Szia! Az Asus V1 verziójú, nagyon meg vagyok elégedve vele. Akkor nem cserélem le, köszönöm.
-
FireBuddha
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16217 üzenetére
hardveresen igen, de a szoftverben gyúrtak a smart nat képességein, így gyorsabb lett...
-
unclefucka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16217 üzenetére
Intruder2k5: Igen, akkor jól olvastam, hogy nincs különbség.
Egyébként az E2000 váltja le a WRT320-at, és ezért is maradok az E2000 -nél (valsz tovább lesz hozzá support).Gubek-Einste: Köszönet, ennyi nekem elég, hogy kitartsak a választott routernél.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16213 üzenetére
Hali!
Nagyon THX
Üdv.: M
-
szuzi80
tag
válasz
Intruder2k5 #16196 üzenetére
sziasztok,
Megvettem az Asus RT-12N routert és bekonfiguráltam, de nem tudom a wireless / WPS-t hogy kell beállitani.
Segítenétek ebben?ui.
Stabil-e a gyári firmware, vagy célszerü lecserélni egy másik programra, ami annál jobb? -
ps.clint
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16182 üzenetére
Ha ezt az ASUS RT-N16 típusú router-t megvenném, akkor amire én szeretném használni, megfelelő lenne? Úgy látom, neked ez a favorit.
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16171 üzenetére
Tehát,
Az hogy egyszerre hány kliensnek tud feltolni dolgokat szerintem gyakorlatilag mind1, az arány így is úgy is javul, csak kevesebben kapnak nagy szávszélet, nem ipari seedről van szó, ahol számítana, 24/7-be behozza szerintem a "rendelkezésre állási idő" az elvesztett forgalmat.
Tudom, hogy nem erre lettek kitalálva, csak maga a pc azzal hogy megy torrent alatt is benyal röpke 250W-ot, ezt szeretnénk hosszútávon spórolni.
Kicsit félkész megoldásnak tűnik nekem is a dolog, de hát az igény nagy úr.
Tudnátok javasolni pár típust, hogy melyiket érdemes venni? Ma megvesszük, aztán a megfelelő topikba írok róla tapasztalatokat. -
guppy
őstag
válasz
Intruder2k5 #16182 üzenetére
Ez lehet h így lesz, de ahogy látom én most is u arra fogom használni a routeremet mint az előző 5 évben.
-
rii
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #16141 üzenetére
jogos, bocs
kva-ra siettema legjobb ár/érték arányú érdekelne 10.000 alatt
10-20 mbit-es nethez
szobalakásba -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #16132 üzenetére
Miben is jobb?
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Intruder2k5 #16128 üzenetére
A Linksys E4200 jobb, mint a WNDR3700?
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #16128 üzenetére
Okés, ha lesz több akkor odamegy. köszi
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #16124 üzenetére
Köszi az infókat, még az lenne hogy nyomtam legalább 10 secig a reset gombot hátul rajta de se a ledek nem villantak fel egyszerre se a konfig nem állt alap helyzetben, meddig kell nyomni a reset gombot akkor hogy reseteljen vagy mit nem csináltam jól?
Esetleg a routerbe bent factory defaults-al lehet szoftveresen resetelni az összes beállítást?
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16120 üzenetére
Sziasztok?Köszi a gyors választ közben a DDwrt ét felbírtam rakni. Most ha tudtok segítsetek erre torrent klienst hogy tudok rátelepíteni?? És ha lehet ne angololdalt linkeljetek??? És melyiket kell letőlteni hozzá??
-
worxland
addikt
válasz
Intruder2k5 #16085 üzenetére
Teccetős a belinkelt kép: E4200, 802.11g only, WEP titkosítás
-
koco
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16079 üzenetére
Megrendeltem a routert. Szerintem én is tomatora flashelem. Egyébként ez ha jól tájékozódtam webes felületű és csak akkor kell linux parancsokat használni, ha usb-s a router és a vinyók használatára kell progikat feltölteni rá.
-
koco
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16071 üzenetére
Köszi a választ. Ezek után egy ilyen Asus RT-N12-t szemeltem ki. Ezzel mi lehet a helyzet?
-
rozsi71
tag
válasz
Intruder2k5 #16075 üzenetére
Köszi, legalább ezt már tudom.
-
rozsi71
tag
válasz
Intruder2k5 #16073 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz a gép cserélhető antennával? Minden más ( firmware, teljesítmény, stb... ) ugyanaz?
-
N3gro
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #16065 üzenetére
Köszi, már meg is rendeltem az olcsó kategóriás TP-Link WR1043ND routert.
Tomatoból 1.28-ast használok, szerintem fizikailag már nem bírja a jó öreg Linksys.
-
szuzi80
tag
válasz
Intruder2k5 #16061 üzenetére
igen, valószínű a RT-N10 ára volt 8.990Ft. Amikor el kezdtem neked válaszolni, olvassa az akciós Ósán újságot a feleségem
és sorolja a router árakat.. Hoppá, van Asus N12 - 12.990Ft-ért. Jövőhéten meg is veszem.torrentezni pc-ről és belső sata vinyóról szeretnék.
Milyen árfekvésű routeren lehet USB portot találni? 15 felett vagy 20 körül? -
szuzi80
tag
válasz
Intruder2k5 #16058 üzenetére
az asus N12, D-link Dir615 és a TP-link 841/941 tipusok simán engedik a torrentezést vagy moddolt firmet kell rátennem?
-
szuzi80
tag
válasz
Intruder2k5 #16054 üzenetére
ööö... 8ezer körüli öszegért nézett nekem routereket a munkatársam, az ósán vagy a kóra áruházban, de lehet nem emlékezett jól az árára, mert csak szivességből nézet meg nekem routereket h milyeneket árulnak és kb milyen áron.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16056 üzenetére
És azt hogy kell? Mert most vagyok vásárlás előtt. Telepíteni arouterbe bejelentkezve kell, És milyen torrent kliens megy rá???
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16032 üzenetére
Ez akkor azt jelenti, hogy nem használja ki a sáv szélességet rendesen? Mert nem birja a hardver? Egyébként a drágábbak sem? Ja és azt honnan lehet megtudni hogy a moddolt firmware tartalmaz e torrent klienst?
-
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5 #16023 üzenetére
16018: "a tp-link.com keresője nem ad találatot"
Melyik része nem igaz? -
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5 #16019 üzenetére
A kereső nem ad találatot a 8910-re, próbáld csak ki.
-
HPAA
őstag
válasz
Intruder2k5 #16019 üzenetére
igen , szerepel , viszont a föoldalon keresésnél TD-W8901GB van
TD-W8910GB esetében , régebbi kifutó termékre saccolok , ezért megrendeltem több idő hiányában /jön a hétvége !!!/ a TD-W8901GB-est , elvileg holnapra megjön
tudom , hogy itt a többség külön eszközt ajánlana routernek , és modemnek , de az előd is jól teljesített , gondom nem volt vele
igaz a wifis részével a motorola defy-m nem volt kibékülve , de az otthoni hálót játszva kiszolgálta /nas, 2 db "okostévé" dlna , noti kábelen a defy meg wifin / -
Dr.Burn
őstag
válasz
Intruder2k5 #16008 üzenetére
Igen-igen, kevertem a DIR-825-el amit lehet flashelessel 128MBra novelni. Netgearnel viszont csak forrasztassal.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Intruder2k5 #16000 üzenetére
Igazad van. Valamit elneztem. Azt hiszem akkor meg van melyiket fogom megvenni.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Intruder2k5 #15984 üzenetére
Ez az Asus router mar tetszik. Kicsit valogatos vagyok, mert a 4. routeremet hasznalom mar az elmult 1 evben es meg mindig nem tokeletes. Az elsovel kettovel sebesseg es stabilitasi problemak voltak. A harmadik terhelest nem birta ezert folyamatosan eldobalta a kapcsolatokat. A mostani mar jobb valamivel, de ez sem birja a sok eszkozt, ugyanaz a jelenseg ami a 3. router eseteben is volt. Szoval mar szeretnem a tokeletest megtalalni.
Egyedul az ami nem tetszik hogy az antennak nem cserelhetoek ennel a tipusnal. -
Dr.Burn
őstag
válasz
Intruder2k5 #15982 üzenetére
Koszi.
Nem tudom hogy miert nem jutott az eszembe az usb hub.
A DIR-825 azert tetszik jobban, mert van dual band lehetoseg. Bar az elejen sok gyerekhibaval kuszkodott, de az uj fw mindent megoldott allitolag. Egyedul az zavar hogy csak ket antennaja van.
A DIR-855 ahogy olvasom a gyari legujabb fwvel sem tokeletes.
Bar valakinek jo valakinek nem, nem igazan tudtam rajta kiigazodni.Az Asus RT-N16 lenne a nyero, de abbol meg hianyzik a dual band.
Esetleg tudsz olyan routert ami a ketto otvozete?
-
RAiN91
őstag
válasz
Intruder2k5 #15961 üzenetére
Nektek akkor mindig be van dugva, mindig megy?
még egy kérdés, sajnos a routerem topikja nem valami népes (Dlink DI524)
UTP-n jön a net a gépbe. Speedtestnél meg is van a 40Mbit, bár 499-es pinget ír. Torrentezésnél is meg van ez a sebesség. De ha böngészek, kb 5mp-t gondolkozik, míg végre elkezdi betölteni a gépet. Mit állítsak?
Wifi-n csak 7-8Mbit a sebesség. -
kraftxld
félisten
válasz
Intruder2k5 #15977 üzenetére
Most azért tekintsünk el ettől a lehetőségtől, ha lehet nem vennék külön dsl modemet, routert, 8 portos switch-et, ap-t, meg nyomtatószervert.
A saját Linksys WAG320N-es routeremmel sincs semmi gond, sőt megkockáztatom, hogy a szolgáltatók által adott egyik másik ipari hulladéknál is jobb.
Netcomm 3G15Wn elég jónak tűnik. [link]
Még valami másik típus ezen a kettőn kívül?
-
StuG3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15928 üzenetére
Köszi, akkor időjárás
A többire van valami tippetek? Hogyan lehetne javítani?
-
pukkancska
tag
válasz
Intruder2k5 #15932 üzenetére
Sorry, rosszul értelmeztem.
-
pukkancska
tag
válasz
Intruder2k5 #15930 üzenetére
Ez biztos?
Van egy ND végződésű routerem és annak cserélhető az antennája. -
qfm
őstag
válasz
Intruder2k5 #15919 üzenetére
Akkor kipróbálom pár nap múlva és beírom érdekességnek ha megy
-
qfm
őstag
válasz
Intruder2k5 #15914 üzenetére
Hátha valaki még tud rá valami módot, csak végső esetbe rakom be gép mögé a nyomtatót.
-
ben800
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15911 üzenetére
Értem,kösz mind kettőtöknek
Amúgy amit linkeltem tesztet,azon tisztán látszódott hogy 50mb/s-et simán kivitte atom stabilan
Ahogy néztem 90mb/s is megy neki de ott néha vissza esik,bár az engem nem érdekel,csak az hogy ne szakadjon meg a net,Bc2 közben,és közben havonta 1-szer túléljen 1 raidot wow-ban. -
ben800
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15908 üzenetére
Hát igazából a design miatt is jó lenne az e1000
Wifit évente 1-szer használok telefonnal kb 1-2 méterre a routertől,szóval az egyáltalán nem fontos.
Amúgy te az Asus Rt-N16-ot milyen nettel használod??
ÉS a linksys biztos hogy stabil lenne ezzel a nettel??
Amúgy még az e1000 alatt ott van a wrt-n 160 és a 120. -
riki
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15868 üzenetére
Ezek a moddolt firmware-ek ,menyire stabilak ? Ha nem tetszik, downgradelhető a gyárira ?
-
berbatov2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15864 üzenetére
WPA 2-t állítottam be! Igazából kis cd be, kb 8-10 next balklikk, és kész is volt...
Azt is olvastam, hogy amik az én lanomon belül vannak, akár noti, telefon, vagy asztali gép, ezek tudnak egymással kommunikálni? Ha igen tudnátok segíteni vagy linkelni egy topikot ami ezzel foglalkozik?
-
berbatov2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15861 üzenetére
Akkor szerintem megveszem, köszönöm a segítséget!
-
berbatov2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15858 üzenetére
Maximum 20 Mb-es nethez, családi ház, wifi-laptop, kábel asztali-pc, plusz két okostelefon, max 20 m sugarú kör hatótáv, 1 emelet is van amin át kéne menni.
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15789 üzenetére
Még egy kérdés a routerem keresztül le tudok tiltani bizonyos IP címeket?
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15789 üzenetére
No ilyen az én szerencsém!
Venni-e miatt nem éri meg újat és + akkor itt lenne ez feleslegbe!
Maradt a remény, hogy B1 verzióra is megcsinálják.
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15781 üzenetére
No elkezdtem ügyködni vele és mit látok Katt
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15781 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom veszteni valóm nincs!
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15779 üzenetére
Sajnos az A betű lemaradt róla!
-
kariad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15777 üzenetére
Akkor hogy lehetne valmit tenni!? Mert korlátos a netem és hiába spórolok ha a többi 2 személy használja ezerrel!
Nincs hozzá valami kiegészítő progi a routerhez? Vagy beállítani az én gépem legyen a főgép és arra egy progi, ami kiossza a többit? -
stiggy
tag
válasz
Intruder2k5 #15748 üzenetére
Igen, arra. Köszönöm!
-
HellGreg
őstag
válasz
Intruder2k5 #15696 üzenetére
köszi, akkor beszerzek egy olyat én is.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #15670 üzenetére
van egy jóáras beszerzési forrásom ( régi jó barát ) és mindene van polcon és közel is van
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15632 üzenetére
köszi, végül ez tényleg megoldotta a problémát. megy vele a router meg a voip modem is. fogalmam nincs mi volt ba baja a gyárinak, pedig frissítettem is. igaz nálam adsl2-re kellett állítani, plusz helyett.
innentől egy hálózati eszközömön sincs gyári fw a voip modem kivételével. -
oregcsóka
őstag
válasz
Intruder2k5 #15660 üzenetére
Jaj de nagyon rendes vagy! Köszönöm szépen a fáradtságodat, időközben nagy keservesen én is megtaláltam, de átkozottul jólesik, hogy vannak segítőkész emberek! Üdv: oregcsoka
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #15651 üzenetére
Háát Gigabyte DS4 alaplap, majd megnézem ...
Nem wifi, bedugtam a vezetéket a PC-be ...
Enable Bandwidth Control:
Line Type: ADSL Other
Egress Bandwidth: 512 Kbps
Ingress Bandwidth: 2048 KbpsMost ez a beállítás adsl-en van.
UPC kábelnet van ...Mire kéne átállítani ?
Köszi !!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #15642 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15632 üzenetére
nem kísértem az istent... egyelőre. visszaraktam a régi modemet, oszt csók.
természetesen a hp microserver sem indult el a régi winnel, azt is újra kell húznom. a nyomtatót meg a tplink rótert ki sem csomagoltam. :doubleoralpenetration: -
Nova96
őstag
válasz
Intruder2k5 #15623 üzenetére
hogy értve 3??
-
válasz
Intruder2k5 #15623 üzenetére
elvileg tl-wr741nd, ezért 1 darab antenna is elég lesz neki, és így tényleg nem drága!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest