- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23638 üzenetére
Teljesen igazad van. A reggeli csík szememmel figyelmetlenül olvastam
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #23623 üzenetére
Egy magyar nyelvű, mostmár tudom, hogy felületes ismertető, mert belebotlottam az angol nyelvű oldalba és ott az szerepel, hogy "USB port enables multiple functions: FTP server, printer server, and 3G/4G modem".
Ezt sikerült leegyszerűsíteni a magyarítás során: "Egyszerű, vezeték nélküli nyomtatás a multifunkciós nyomtatókiszolgálóval."
(A rengeteg reklám zavarhatta meg a ferdítőt a multifunkciós nyomtatókról...)
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23636 üzenetére
Persze, elfogadom. Inkabb az akkor a kerdeses, h meger-e ennyit nekem a dolog. Amit linkeltel ott 1ev garanciat latok. Te is annyival vetted? Az e3200 tesztet olvasva latok egy tablazatot es ott nem jelzi h tudna 5ghz-et.
up: elneztem, csak az antennak nincsenek kulon hozza
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23634 üzenetére
Az ilyeszt meg benne, hogy gyenge terero eseten nem tudok jobb antennaval javitani rajta. rt-n66u ara picit huzos. erosen gondolkodom rajta is ... csak az ara ...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23632 üzenetére
Tetszetos darab. Bar nem volt meg beepitett antennas eszkozom. Picit meg idegenkedek tole. Olvasgatok kicsit rola.
-
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #23620 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #23620 üzenetére
és nem únja, és nem únja, és nem únja, de lesz ez még így sem...
kár, hogy ott behal a tudása, ahol már szakmai indoklás, komolyabb specifikációs leírás...stb kellene, annyi az indoklása, hogy neki van linksys és jól működik - minden más gyártó termékét próbálta, azok nem jók -, vagy maximum a gyártó főoldaláról másolni leírást, és ennyi... -
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #23610 üzenetére
Üdv.!
A leírás csak multifunkciós megosztási lehetőségről ír. HDD-t is meg lehetne osztani az USB-n ?
-
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23613 üzenetére
Az Asus RT-N16 és az Asus RT-N15U közt vacilálok, ha esetleg torrentezni is szeretnék gép nélkül melyik a jobb választás? Vagy esetleg 1 másik?
-
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23606 üzenetére
Leírtak alapján pont ez kell nekem
Bár nem teljesen tiszta mit hogy kell majd beállítani, de az még ráér. -
OgKush
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23591 üzenetére
Áh, értem, és tudnál valamit ajánlani?
Vagy nem lehet valahogyan egy Linksis WRT54G routert át hackelni, valahogy ilyenre? -
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23603 üzenetére
Ha tutira működik moddal akkor az is lehet.
De mindkettőre kérnék javaslatot. -
Pet1985
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23599 üzenetére
A DSL-360R modemem fekete színű.
Nekem csak az a lényeg, hogy olyan wi-fis routerem legyen ami megbízható, nem kapcsol állandóan szét, netbookhoz és ps3-hoz használnám.
Te melyiket ajánlanád 10-15e körül? -
lolchief70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23588 üzenetére
Köszönöm Mester!
-
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #23565 üzenetére
Szia!
Közben megtaláltam ezt [link] gondolom ez jó a touterben kiválasztom majd upload de hibát ír ki az mitől lehet -
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #23565 üzenetére
Szia! a wl500-w hez tudnál egy jó tomato linket dobni amivel megy meg ezek már normál módon tudja a bandwitch managmentet.
-
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23531 üzenetére
A 20eFt-os ár valóban nagyon jó! Vissza is mondtam az eredeti megrendelésem, és ezt rendeltem helyette!
Hálás köszönet! -
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23529 üzenetére
Bruttó 17.500.-
-
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23525 üzenetére
Igazából nyomtatóm sincs, azt "majd egyszer" akarok venni!
Legfeljebb megosztom a legtöbbet futó gépen, és csókolom... -
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23521 üzenetére
Attól függetlenül, hogy mindenkinek a 741ND-t, vagy a 1043ND-t ajánlom (attól függően, hogy kell-e neki gigabit LAN), magamnak megrendeltem a Linksys E2500-at
Most egy ócska 340GD-t használok, amit 2 éve raktam be ideiglenesen 2 hétre, csak úgymaradt!
Kíváncsi vagyok, észreveszek-e majd különbséget a beállításokon kívül!
(Csak azt sajnálom, hogy nincs rajta USB port nyomtatómegosztáshoz...) -
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23471 üzenetére
Köszi, rájuk nézek!
...és ezek vannak olyan jók / minőségiek, mint a Linksys? -
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23516 üzenetére
Hát igen még 2 éve vettem akkor még nem annyira értettem hozzá csak hogy felmenjen a net (a másik géphez) és annyira kelet. Most már telefonhoz is kellene de nem megy el az én szobámig a jel ezért kellene valami jel erősséget növelni valami módon folyván.
-
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23503 üzenetére
Kösz a választ ezt már én teszteltem n900 telefonnal ez linux oprendszerű így az airodump-ng vel látok minden hálózatot amibefut a ház körül ...
-
TIT
veterán
válasz
Intruder2k5 #23507 üzenetére
Igen azt tudom,végülis jobb a 3600 hardveresen is,most,hogy 300 vagy 450 Mbit nem nagy különbség,főleg ha a laptop nem is ismeri.
-
TIT
veterán
válasz
Intruder2k5 #23495 üzenetére
Sajnos ott is 300-at ír,nehogy már gyengébb mint a 2543-as?
Hacsak nem összeadódik a 2db 300 és lesz belőle 600.
Kérdés a laptop veszi-e az 5ghz-et? -
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23501 üzenetére
Okés kösz a gyors válaszokat !
-
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23499 üzenetére
Igen én is gondoltam másik routerre, ami erősebben tudja sugározni a jelet.
Azt gondoltam, hogy az emeletre venni egy olyan routert ami fogadja a bejövő jelet és sugározza is ezáltal az egész földszint és emelet jel alatt lenne ... de az emeletre olyan feles erősséggel megy(ahol lenne a vásárolt router).
A jel megfelelő gyorsaságú lesz az emeleten ? -
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23497 üzenetére
kösz a gyors választ !
Hogy tudnám felvinni legolcsóbban a netet ? megfelelő erős jelerősséggel .. ! -
dolfium
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23476 üzenetére
Köszi a segítséget! Akkor tulajdonképpen bármilyen új modemmel menni fog, mert az a baj, hogy így 6 évesen már kezd kiszenvedni a modem?
-
TIT
veterán
válasz
Intruder2k5 #23480 üzenetére
Köszi tényleg
de sok helyen 300Mbitesnek írják a wifit,nem 450-nek.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23482 üzenetére
köszke
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23480 üzenetére
Szia! lenne még egy kérdésem, mint mezei user hosszú távon hátrányos lehet ha olyan routert veszek amely nem tudja az 5ghz-t?
Illetve a nem gigabites router hibája, hogy csak 2Mbs-el másolok noti és nas között?
-
TIT
veterán
válasz
Intruder2k5 #23478 üzenetére
Köszi szépen ilyet kerestem,rendi és gyors voltál
Toshiba 660d-12T laptophoz lenne,annak nem írja a wifijét milyen gyors de mind1,ha gyorsabb (450)az nem baj és a dupla ram se árt.Ennyi meg biztos elég. -
dolfium
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23470 üzenetére
Nem lehet, hogy mindkettő tökéletesen működik, csak egymást nem szeretik?
Pontosan (szóról szóra!) ez a problémám nekem is : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__3476218-d-link-dsl-360r-b3-vs-tp-link-tl-wr740n-nem-vagyok-noob-van-olyan-hogy-egy-ro -
dolfium
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23467 üzenetére
Az előző router meghalt, de egyik modem sem működik a szolgáltató által küldött új routerrel. A TP-Link viszont teljesen új (max 1 hetes), a modem viszont 6 éves és nem működik a legjobban. A legtöbb fórumon azt olvastam, hogy ezeket a modemeket szinte lehetetlen együttműködésre bírni újabb routerekkel...
-
Jackal2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23454 üzenetére
Ezt a TP-LINK-et az áteresztőképesség miatt: [link]
Meglátjuk milyen lesz...
-
Jackal2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23448 üzenetére
Köszönöm, két nap múlva kiderül
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23416 üzenetére
Nem láthattad, mert priviben írta nekem a tapasztalatot én most megosztottam....
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23414 üzenetére
Rhino666 kolléga használja az általad linkelt firmwaret az Asus RT-N56U routerrel idézek tőle:
"Szerencsére van alternatíva, ezzel már lassan egy hónapja megy gond nélkül, így már teljes értékű a vas (110MB/s másolás hálózaton belül). De azt hallottam, hogy pl. Tomato-t is lehet rá rakni, csak nem volt mostanában időm az ilyesmire (sem), örültem hogy egyszer belőttem és azóta teszi a dolgát ahogy kell."
Ő ezt válaszolta a kérdésemre, illetve azt írta hogy gyári firmwarerel nem használható stabilan a Asus RT-N56U.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23412 üzenetére
Gondolom a RT-N15U-ra több firmware-t tudok tenni ugye?
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23405 üzenetére
Szia!
E-kettő közül melyik a jobb vétel: Asus RT-N15U 300Mbps Wireless router és Asus RT-N56U Black Diamond wireless router
Ár-érték arányban, és tudásban melyik lenne a jobb vétel hosszú távra?
Köszi a választ előre is.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23400 üzenetére
köszi!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23390 üzenetére
na voltam a boltban nemtudtak most nagykerböl hozni ezért ez lett megrendelve:
http://aruhaz.iszkft.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfs=linksys&bt=pdlist&pi=_68426&ck=0
ez is jó gondolom mint az asus?
(a belső antenna erősségéra gondolok)
üdv -
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23390 üzenetére
köszi
holnap megnézem a boltba -
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23388 üzenetére
http://www.argep.hu/trend/ASUS/Asus-rt-n12-c1.html
azért kérdezem mert ahol én veszem nincs kép:
http://aruhaz.iszkft.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfs=Router&bt=pdlist&pi=_87343&ck=0 -
ESP
őstag
válasz
Intruder2k5 #23378 üzenetére
Veszteni valóm nincs.
Meglátjuk.
Openwrt valami másik szoftver? Gyárival nem menne?
-
válasz
Intruder2k5 #23376 üzenetére
Szinte egy árban vannak, a különbség 1k így nem számít külön.
-
válasz
Intruder2k5 #23343 üzenetére
Mit ajánlanál akkor az említett router helyére? Esetleg egy ilyen? TL-WR1043ND
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23311 üzenetére
néztem, de nem tudja az 5ghz-t
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23309 üzenetére
OK, OK csak az ára picit sok olyan 25ig gondoltam.... Esetleg ez: [link]
-
Tom5
addikt
válasz
Intruder2k5 #23284 üzenetére
TL-WR842ND miben lenne gyenge?
Amúgy köszönöm a lehetőségeket. -
Tom5
addikt
válasz
Intruder2k5 #23282 üzenetére
Írnál lehetőségeket? Nem vagyok toppon ezen a téren.
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23254 üzenetére
Szia!
Eddig is TP-Link-em volt, és meg vagyok vele elégedve! Tehát nekem szimpatikus a márka!
Modolni szerintem nem fogom... -
enisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23240 üzenetére
Köszi! Akkor még egy kérdésem lenne: mire jó a cserélhető antenna? Erősebbre lehet cserélni, vagy egyszerűbb cserélni hiba esetén?
Vagy ha nem igazán tudom mire kell, akkor nincs is rá szükségem?
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #23230 üzenetére
Köszi!!! És ráadásul 2 antennás is! Ez jó lesz.
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #23207 üzenetére
5 megás netem van, ez nem hiszem hogy változna a közeljövőben. A wifi meg kényelmi funkcióból kell, a tablet miatt. Óriási forgalom így nem lenne. Hülye kérdés, de a drágább (és nevesebb) routert általában megbízhatóbbnak lehet mondani? Vagy inkább az extra szolgáltatások miatt választjátok?
Én eredetileg a legolcsóbbak közül nézelődtem, de úgy látszik, ezen eszközöknél is van szórás. Mindig igyekszem a minőségibb hardvereket megvenni, ha a drágább pl. stabilabb jelet ad, akkor inkább azt veszem (most csak mondtam egy példát).#23209 Brogyi:
Köszi a tippet! Találtam egy olcsóbbat. Ez is alkalmas lehet a funkcióra?
[link] -
tomy_cz
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23221 üzenetére
Az megy.
de igazából nem is tudom miért nem gondoltam egyből a MikroTikre. -
rizso
addikt
válasz
Intruder2k5 #23215 üzenetére
& kali: Igen, tudom, de sajnos egy vagy két adat számomra nem sokat mond - viszont egy közelítő távolság (tudom tudom, sok mindentől függ) már annál inkább
Pl. 5-10m, 20-30m, vagy akár több is? De akár így is kérdezhetném: mekkora az esélye, hogy ezzel az udvaron is lesz stabil jel?
-
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5 #23204 üzenetére
Szerintem létezik egy harmadik út ami pl. az Engenius-ban van. Ott a Wifi-t energiatakarékos üzemre lehet kapcsolni.Ha nincs Wifi forgalom akkor kilövi, és időnként scan-nel a belépők miatt.Openwrt-ben egy script,
oszt jól van.Hátránya, hogy rögtön nem tudsz belépni Wifin keresztül. Lehet variálni is, pl. a harmadik sikertelen scan után megnöveled a következő scan idejét.Így éjszak ritkábban scan-nel,de a belépéshez türelem kell.
Azt hiszem van egy force login is.Ha megnyomod a gombot a routeren akkor elindítja scan-t.Így már nem is olyan rossz. -
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #23204 üzenetére
Neked milyen van, mely típusokat lehet ilyen firmware-el használni?
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #23202 üzenetére
Szerintem egyre gondolunk, a router bekapcsolva lenne, csak a wifi részét akarom bolygatni. Egyébként sejtettem, hogy a visszakapcsolás nem megoldható.
Beállítható alapértelmezésként hogy engedélyezett legyen a wifi? Tehát kikapcsolom a tabletről, de a router legközelebbi bekapcsolásakor mindig wifivel indul. Ez a megoldás megfelelne. -
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #23199 üzenetére
Úgy értem, ha már "power on" a router, akkor...
-
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #23199 üzenetére
Max másik internetkapcsolatra csatlakozva wan porton keresztül
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23196 üzenetére
Köszönöm, akkor jól tudtam!
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23190 üzenetére
Az sajnos túl sok nekem, de annyiért már NAS-t is kapni, bár nem konyítok sokat a témához
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23188 üzenetére
Szia!
Nekem a stabilitás és a gyorsaság lenne fő szempont. Pl ne egyen "negyed óra" egy BDrip ellenőrzés.. Tomato rendszer tetszik, de ha anélkül is gyors a router, akkor nem feltétel. -
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #23165 üzenetére
Pedig egyszerű: újonc rang általában 30 alatti hsz-szel, Linksys feltétlen imádata és önzetlen tanácsadás: ez ő
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23158 üzenetére
OK. De akkor melyiket válasszam?
Digi 40/20. 3-4 készüléket kell kiszolgálnia... -
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23148 üzenetére
ok köszi!
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23144 üzenetére
köszi!
a c1 9k az e ma 8k ma az edigitalnál melyik a jobb? -
Faresz29
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23139 üzenetére
Köszönöm szépen
Nem mindennapos, hogy milyen segítőkész vagy!!!
Hatalmas UP a forumnak...
Még visszatérek majd kérdezősködni.További Szép napot mindenkinek!
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23137 üzenetére
OK. Köszi a gyors választ!! A Gigabites sebességnek követelménye a megfelelő kábel is?
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23135 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget!
A Popit is le akarom cserélni majd A-400 ra, ebben az esetben nem érdemes inkább egy gigabites routerben gondolkodni? Vagy azt a sebességet még úgysem használja ki semmi?
Nekem az is lényeges, hogy a wifi-ből a max. sebességet kihozzam... -
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23129 üzenetére
Pl azt hogy ez "jónak" számít-e ... nem vagyok otthon a routerek terén....
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23127 üzenetére
Nincs modem...
TP-LINK WR541/ G -m van -
Integrator
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23109 üzenetére
Akkor úgy fest, hogy ez a router kuka. Van valami hely, ahova ezeket le lehet adni (vagy le kell), ahol tudnak Vele mit kezdeni?
-
Integrator
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23100 üzenetére
Ez nem sprórolás kérdése, de véletlenszerűen hívd fel az Invitelt, T-Home-ot, vagy a Digi-t, és közöld velük, hogy Te 2 internetkapcsolatot szeretnél egy cím alá, és majd Ők közlik, hogy az erre való igény "mennyire egyszerű".
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23086 üzenetére
köszönöm a válaszod! - te már készítettél mérést iperf-el ? - ez egy openwrt-s modul, vagy ez ubuntuban van?
(erről az iperf-ről van most szó ? : http://openmaniak.com/iperf.php )
-
tthom
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23088 üzenetére
Köszönöm! Volt moddolva, jelenleg Tomato van rajta, rákötve egy nyomtató.. Valahogy gyorsabbnak, stabilabbnak érződik, mint a gyárival. Meg egy időben ment torrent is, de az mostanában nem.
Meg volt egy táp mod, mert az összesé megpusztul..
Eddig hármat javítottam.. -
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23055 üzenetére
Hülye vagyok, jogos, Linksys... nem értem miért írtam Asus-t. Esetleg te is ilyet használsz?
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23052 üzenetére
Hi,
max 40-45e forintot szánnék rá, de az is már horror. Csak az hajt, hogy NAS-sal és a NAS médiaszerverként való használata tényleg flottul működjön, a másik pedig az hogy WLAN-on keresztül a lehető leggyorsabb átviteli sebességet sikerüljön kipréselni belőle. A lakás mérete nem lényeg, mert ha dolgozom akkor nagy valószínűséggel egy szobában ülök a routerral, lényeg hogy a WLAN-on történő adatátvitel gyors legyen.
Az általad javasolt két modellnél mi a pro és kontra?
Amit én néztem először az ASUSból az az EA4500. Arról esetleg vmi a véleményed? (azon kívül hogy gennydrága)
-
shadoan
tag
válasz
Intruder2k5 #23050 üzenetére
wow, ez nagyon jól néz ki. Gondolom ezért itt sokan meg fognak kövezni, de volt Cisco-m is és állandóan bajok voltak vele, ez a Linksys 4 költözésben vett részt és mindig csak annyi dolgom volt vele, hogy bedugtam a konnektorba
Nekem bejött, igen.
-
válasz
Intruder2k5 #23026 üzenetére
Egyébként igazad lehet a dologgal kapcsolatban, nálam is jelentkezik ez a torrentnél netszakadás, de az az érdekes, hogy csak mostanság kezdte, és néha tölthetek 100% és meg se nyikkan, néha 70%-80%-ával töltök a teljes sávszélnek és restart.
Asus-ok hogy állnak jelerősséggel? Linksys külső antenna nélkül harmat gyenge volt (próbáltam egy ismerősömnél) Asus kicsit jobban áll ezen a téren, de "csak" 2db antenna van. Mérvadó ez?
-
zzola
titán
válasz
Intruder2k5 #23034 üzenetére
N12 B1-et vettem, elvileg van rá Tomato...
-
SAMYka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23022 üzenetére
Köszi
N16 és N66U között vacilálok főleg hogy a 66 ára megy fel. -
válasz
Intruder2k5 #23024 üzenetére
Nem vagyok elfogult, nyitott vagyok bármire, érveket várnék hogy miért kellene azt vennie? Ez szimplán csak egy referencia, hogy nekem ez van, arra vagyok kíváncsi miért ajánlottad ennek ellenében, hiszen valami oka csak volt.
-
SAMYka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23016 üzenetére
Szia
Az Asus N15U és N16U között mi a különbség a kinézeten kívül?
Nem találtam róla sok infót -
válasz
Intruder2k5 #23016 üzenetére
Ezek jobbak mint egy 941ND? Külsőre elég harmatosnak tűnnek hozzá képest. Persze nem akarok külsőről ítélni, de nincs időm tesztet keresni róluk. 941ND-t használok jelenleg is.
-
veresp
tag
válasz
Intruder2k5 #23007 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Intruder2k5 #23012 üzenetére
Egy ismerősömnek lenne, jelenleg 5 Mbits/s, tehát inkább jelerősségben kellene teljesítenie mint sebességben.
-
pumi1980
tag
válasz
Intruder2k5 #22986 üzenetére
Köszi. Ez jó hír, akkor maradok a 741ND-nél.
Igazad van például a 741ND-többféle CPU-val is gyártják.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22983 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, ezeknek is utána nézek, innen már csak nem lesz gond választani egyet.
-
more
tag
válasz
Intruder2k5 #22974 üzenetére
Bocsánat ha nem fogalmazok érthetően, megpróbálom máshogy megfogalmazni.
Szóval drót nélkül akarok zenét hallgatni.
Laptopot wifin összekötni a routerrel, routert a hangkártyáva, hangkártyát a hifivel.
Igy bárhol vagyok a lakásban ülök a gép előtt a hifin szólna minden hang.
van erre egy bluetoothos cuccom, de annak nem vagyok megelédgve a hangminöségével.
Így érthető? -
HVp213
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22971 üzenetére
Mint mondtam csak hallomásból informálódtam, saját tapasztalatom csak a jelenlegivel van (gyenge már).
Ezért se akarok én pálcát törni márka felett
Külső belső antenna szerinted számít? 53m2-es a lakás nem egy palota, de a vas állítólag nagyon árnyékolja a belsőantennásokat. -
HVp213
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22969 üzenetére
Köszönöm szépen
És mi a véleményed az EA3500-ról? Az már ezres...
A felsoroltak ajánlási sorrendben vagy csak "véletlenszerű"?
TP-Link-ről vagy azt hallom olvasom, hogy teljesen jók ezekért az árakért sőt vagy kerüljöm, mint az ördög a szenteltvizet!
Ezek közül igazából már mindegy melyik? (értem, hogy specifikációban és szolgáltatásban van különbség, de a fent említett szempontok szerint)
Kifelejtettem, hogy nem árt ha nem kéne ide hívnom a rendszergazdát a beállítgatásokhoz vagy ha valamit újrarendezek a rendszeren: szóval viszonylag egyszerű/érthető kezelőfelület -
Agyzuzo
addikt
válasz
Intruder2k5 #22964 üzenetére
Hmm... És a Asus RT-N13U-ről mi a véleményed? Meg a TP-Link TL-WR2543ND-t néztem még ki, evlileg ebben is van nyomtató-megosztás.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Intruder2k5 #22958 üzenetére
Köszi a tippet! Az ASUS-ok alapvetően megbízhatóbbak, mint mondjuk a TP-Link?
(Fontos lenne, hogy tudjon egyszerre sok kapcsolatot kezelni - skype, torrent, böngészők, steam, dropbox, google drive, stb. mindebből van ami több eszközön is fut) -
B.Ricsike
őstag
válasz
Intruder2k5 #22953 üzenetére
Az adaptert érdemes hozzá megvenni??
Vagy max akkor, ha a Laptop-ban lévő vevő gyenge?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Intruder2k5 #22953 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! "Gubek-Einste" neked is!
Szóval akkor az ideális megoldás szerintetek az ASUS RT-N66U. Kicsit utánaolvasok akkor ennek a készüléknek! Esetleg 1-2 infómorzsa a tapasztalatokról??
Sok jót olvastam a Linksys-ről is, de akkor szerintetek jobb az Asus?
-
zzola
titán
válasz
Intruder2k5 #22946 üzenetére
Köszi!
25/5-ös DSL elérés van....
Megnézem a javaslataidat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest