- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
geucsa
tag
válasz
Panthera #39144 üzenetére
Ilyenből létezik olyan is, amibe lehet dugni LAN kábelt is, tehát tovább tudod vinni vezetéken.
Általában pár ezer forintos dolgok.
Példa:
http://www.aliexpress.com/item/New-Smallest-WT3020F-300M-Portable-Mini-Router-802-11-b-g-n-AP-Repeater-Wifi-Wireless/32217024405.html
Tehát beleteszed a kártyát és tolja a wifit is és kábelen is viheted tovább a jelet.
Ez konkrétan 4000 forint. Itthon 15000 körül tudod megvenni.
Érdemesebb rendelni.
3 hét alatt megjön. Igaz, ha rossz, akkor nem éri meg visszaküldeni, de abban az esetben általában visszafizetik az árát. -
-
válasz
Panthera #23229 üzenetére
Akkor az ASUS RT-N12 C1 a barátod!
-
-
válasz
Panthera #23203 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan megmondani, mivel ez már konkrétan a firmware függvénye, tehát tudni kell hozzá, hogy pontosan melyik routerről van szó! 3rd-party firmware-el mindenképpen megoldható, ez biztos... Induláskori bekapcsolás is, gombbal történő ki/be kapcsolás is (ha van programozható gomb a routeren), illetve az időzítés is! Én Tomato firmware-t használok, az 100%, hogy képes erre!
-
válasz
Panthera #23201 üzenetére
Most lehet akkor én nem értem mit is szeretnél, de ha van egy "Power On" router, amire csatlakozol WiFi-n egy tablettel, majd ezt követően menüből szoftveres úton kikapcsolod a WiFit, akkor hogyan fogod azt szintén szoftveres úton visszakapcsolni, ha emiatt nem akarsz a kábellel csatlakozó géphez odamenni?
Persze leszámítva itt most a másik net előfizetés (pl 3G), és megkérem a szomszédot című dolgokat...
WiFi-s eszközről csak kikapcsolni tudod a WiFi-t, vissza értelemszerűen nem! Ehhez mindenképpen kábeles csatlakozás szükséges!
-
-
Magnat
veterán
válasz
Panthera #23178 üzenetére
Milyen AP-t, azt írtad, h csak routert és hubot használsz...
"Arra gondoltam, hogy a hubra kötném az AP-t vagy a routert (nem tudom melyik lenne jobb)" - leginkább mind a kettőt, ha egy hálózatban akarod látni őket...
1ébként az a hub jó sansszal switch lesz, hacsak nem vmi 100 éves darabról van szó...
Létezik wifi kapcsolós router (sajna nemtom fejből melyik, de vmilyen TP-Linket láttam már ilyet), meg vannak olyanok, ahol 3rd party fw-vel pl a Qos gombot tudod wifi gombbá tenni. Pl a szintén TP Link 1043ND ilyen, de biztosan van még több típus is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest