- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkshock
csendes tag
válasz
Pet1985 #23598 üzenetére
"Azért gondolkodtam D-Linke routerben, mert a modemem is az. De ezek szerint mind1, hogy milyen router márkát választok."
Azért nemvagyok száz százalékban meggyőződve arról, hogy nem stabilabb e a kapcsolat, ha a modem és a router ugyanaz a márka. Nekem Linksys a routerem és a modem meg Pirelli(ha jól hallotam, valami útón modon az is köthető a linksyshez) és tök jól megvannak együtt. A dlinket pl sokkal kevésbé szerette a modem barátunk, nemtudom ez pontosan mi miatt volt , de tény hogy ígyvolt.
-
válasz
Pet1985 #23600 üzenetére
Mivel én nem bízom igazán a TP-LINK-ben, így például Linksys E900, ASUS RT-N10U, RT-N12!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest