- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55cx3la
WiFi 802.11ac
2 netflix uhd stream együtt nem tesz ki szerintem 60 megabitet...
ha egyszerre 100 megabit feletti uhd streamet akarsz kitolni egy nas alól, talán ott van egy ax-esnek értelme... de szerintem még ott se.
attól függ, milyen messze vannak a rútertől a tévék. -
-
bullboy
tag
Ha a sebesség különbség alatt azt érted, h a 3500-ösön 100Mbites switch van, a 3600-oson meg gigabites, akkor igen.
Ellenben a két vas belül ugyan az (kivétel még az 1 vs 2 USB portot), ha hihetünk a DD-WRT oldalának. 128MB RAM, 560MHz CPU.
A 3500-ös gyakorlatilag egy szteroidozott 842-es, a 3600-os meg a 1043 utódja.
IMHO digi topnethez röhögve elég egy 3500-ös. De lehet a másik kettő ISP-nél sem verném magam földhöz, hogy nincs meg a full lefelé irány, mer' hiányzik 20 Mbit, s "csak" 100-at tol...Egy kis érdekesség. 29 Lei= ~2000Ft (50/50Mbit), 39Lei=~2600Ft (100/100Mbit)... Ilyenkor azér' ríni tudnék na... ott nem szivatja a jónépet a digi asszimetrikus kacattal, sem 2/1-es ócskasággal.
Sorry, kicsit megkésett a válasz, elfelejtettem lejjebb lapozni, mikor megtaláltam az írásod, azt hittem az utolsók egyikét látom. -
-
-
-
-
Ha TP-LINK-ben gondolkodsz, akkor mostanság TL-WDR3600 az ajánlott, de ha olcsóbbat szeretnél, akkor 1042ND, 1043ND, esetleg 2543ND! Drágábban TL-WDR4300, TL-WDR4900.
-
-
tutis
őstag
a routerednél az a baj hogy különféle szabványokat akar teljesíteni, de sajna elhasal rajta. Így csak a g szabvány van beállítva, ezen kommunikálnak az eszközök..
szabványokról infó -
-
jonasbrother
csendes tag
Hello!
nekem is volt ilyen, semiképp nem javaslom! ilyen nethez érdemesebb lenne kicsit komolyabban gondolkozni, pl Linksys E2000 (mondjuk ennek kicsivel magasabb az ára, de a tudása is), árban hasonló pedig az e900! nekem e2000 van és eléggé komolyde a 900 is biztonsággal hozza az igényeidet,sokkal megbízhatóbban mint a tplink...
-
-
Beri
addikt
Számoljunk együtt egy picit. 30+20=50. 50+20%=60. "50Mbit felett tud picivel" - idézet a listámból. ~50<60. De egyébként el kell bírnia a kapcsolatoddal, csak nagyon a határait feszegeted.
A letöltés meg azért lassul be, mert megtömöd szegényt 539876486787 nyitott kapcsolattal, meg nem fogod meg a le/feltöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest