- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ennyiből ami kijön az a TP-Link 1043NDv2/v3 ha nincsen igénye az 5 GHz-s wifi-re, ha van akkor a TP-Link 3600.
20k-s határral még szó jöhet az Asus N18U (5 GHz nélkül) vagy az Asus N56U és a TP-Link 4300 (5 GHz-s wifi-vel).#45768 Viper26
Az Asus N18U megfelelő lesz, ha kellene az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U/N65U/N66U/AC55U/AC56U/AC66U/AC68U/AC87U ami szó jöhet.
TP-Link miért kizárt? -
arnyekxxx
veterán
ilyenem van csak cserélhető antennás verzió. Kipróbáltam, a ház előtt ahol belül van a router (1 főfal) ott kb 15 méterig megy stabilan a net, a ház másik végén (2fal) tul 2-3 méterig stabil.
A vevő egy 100$os tablet volt, komolyabb cuccal lehet, hogy messzebb elérne. A ház fala gázszilikát, azt nem tudom, hogy ez kevésbé vagy jobban nyeli a jelet mint a tégla.
-
dani3l
őstag
En egy 841ND-t vettem nagyszüleimhez, fönt van az emeleten egy csaladi hazban, az also szinten meg rendben van a vetel, de hazon kivül mar felejtös.. Szoval nem tudom, mekkora a haz/udvar, de tul sok remenyt nem füznek hozza. Persze attol is függ, hova teszed, ha kirakod a haz udvar felöli szelere, akkor lehet, hogy az udvaron is tudsz netezni, csak akkor meg a haz masik vegeben lesz gyengebb a jel.. Mint mondtam, attol is függ, mekkora a terület, de csodat nem kell varni..
Megjegyzem levinnem a földszintre a routert, lehet, hogy latnam az udvaron is, mivel gondolom a massziv vasbeton se keveset arnyekol belöle..Btw az utcank közepen neha elerhetö szokott lenni egy wifi halozat (neha meg a haz elött is), aminek a jelet valamivel erösebben a 2 utcaval arrebb lako haveromnal is szoktam latni.. Na az erdekelne, vajon milyen router lehet, eddig meg nem jöttem ra, honnan jön, mivel a környek nagyreszet lefedi, de meg sehol sem lattam fullosan..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest