Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
En egy 841ND-t vettem nagyszüleimhez, fönt van az emeleten egy csaladi hazban, az also szinten meg rendben van a vetel, de hazon kivül mar felejtös.. Szoval nem tudom, mekkora a haz/udvar, de tul sok remenyt nem füznek hozza. Persze attol is függ, hova teszed, ha kirakod a haz udvar felöli szelere, akkor lehet, hogy az udvaron is tudsz netezni, csak akkor meg a haz masik vegeben lesz gyengebb a jel.. Mint mondtam, attol is függ, mekkora a terület, de csodat nem kell varni..
Megjegyzem levinnem a földszintre a routert, lehet, hogy latnam az udvaron is, mivel gondolom a massziv vasbeton se keveset arnyekol belöle..Btw az utcank közepen neha elerhetö szokott lenni egy wifi halozat (neha meg a haz elött is), aminek a jelet valamivel erösebben a 2 utcaval arrebb lako haveromnal is szoktam latni.. Na az erdekelne, vajon milyen router lehet, eddig meg nem jöttem ra, honnan jön, mivel a környek nagyreszet lefedi, de meg sehol sem lattam fullosan..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX