- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
tomy_cz #81162 üzenetére
az unifi controller szoftver futhat NAS-on vagy szerveren is, ez csak a beállítás miatt kell, meg a felügyelet miatt, ha bekonfiguráltad már működnek maguktól. Ha célhardvert használsz, abban több szolgáltatás van beépítve. Van saját topikja, ott is érdeklődhetsz
---
lassabb voltam, lásd mint az előző hozzászólást -
-
-
Brogyi
őstag
válasz
tomy_cz #23217 üzenetére
Ember, ha vágod a linuxot akkor mindenképpen egy linux szerver.A tulajt meg megeteted egy ITX-szel, hogy router. Az ITX-be pedig még I5/I7-et is tehetsz.Különben is az ITX mérete passzol a business kategóriához.
pl.M350.Persze egy normális LAN kártya biztos kellene, mert a mai software-sek amatőr szint.Realtek és társai kizárva.Csak hardware-s jöhet számításba. -
válasz
tomy_cz #23217 üzenetére
Akkor gondolom a MikroTik RouterBoard & RouterOS is hasonló, azzal sem biztos, hogy megbirkózol! Ha úgy gondolod, hogy ez menne, akkor esetleg ez szóba jöhet...
-
-
-
válasz
tomy_cz #22740 üzenetére
Szia!
Én RT-N16-ot használok, ezen nem okoz gondot 1-200 darab torrent... Mi több, most éppen két torrentklienst futtatok rajta, egyet magamnak, egyet pedig a fiamnak, és nem panaszkodik a router! NAS funkciókban kétségtelenül nem a BroadCom alapú vasak a leggyorsabbak, de stabilitásban szerintem verhetetlenek!
-
válasz
tomy_cz #3785 üzenetére
mint írtam; jelentősen jobb mindenben, mint az általad említett smc csoda!
ebben az árkategóriában nagyon kitűnő router, nekem is ilyen van jelenleg - de nem csak ezért ajánlom -, továbbá sok ismerősnek javasoltam/telepítettem ilyet, és még senkitől sem volt rá panasz! van olyan haver, akinél 120 m2 alapterületű családi házban mind a két szintet megfelelően lefedi!
ja, és ez 54-es routerés persze működnie kell az említett karival!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest