-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Igen, Broadcom-ra szavaznék én is. Valami komolyabb darabot szeretnék amivel 3-4 évig nincs dolgom. A wifi sajnos kényes téma lett nálam. A mostani is megfelelne szolgáltatásában, mert nem használom semmi extrára, de a környéken úgy tele van szórva minden csatorna, hogy a jó átvitelhez kell a TX Power. Már vettem nagyobb antennákat, de kevés ...
-
Ez nem egyes szerzők ftp-je, hanem a DD-WRT hivatalos szervere! Attól, hogy valami nincs betéve a keresőjükbe, még nem jelenti azt, hogy nem is létezik...
http://www.dd-wrt.com/site/support/other-downloads
De végül is ez tök mindegy, mert neked nem kell, a fórumtársnak jelenleg szintén nem kell, és nekem sem kell, úgy hogy kár is ezen rugózni... Meg aztán nem is ide való a téma!
-
Milyen két éve? Előbb nézz körül, aztán reklamálj! A DD-WRT folyamatosan frissül ma is! Amúgy mondtam, én sem szeretem, de arra a routerre nem tudok jobbat!
Én ASUS-on simán vissza tudtam tenni bármi más fw-t DD-WRT-re is... Ha másképp nem, hát tftp-vel biztosan!
-
- Az említett router egyik támogatott verziója pont Atheros-os!
- A DD-WRT amúgy több féle chipset-et is támogat!Nagyon én sem vagyok oda érte (sőt... egyáltalán), de ha nincs rá Tomato, akkor mit csináljak?
Pontosabban nem is én, mivel én csak válaszoltam, nem én küzdök vele!
-
djg
aktív tag
Igen, én is úgy gondoltam, hogy azért mennie kell ennyi pénzért, nem hatalmas igény ez és nem torrentezni kellene.
A helyzet az, hogy már rábeszéltek itt egy tp-linkre én meg beadtam a derekam és megrendeltem azt, úgyhogy majd meglátjuk. Bízom benne, az tény, hogy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest