- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Igen, Broadcom-ra szavaznék én is. Valami komolyabb darabot szeretnék amivel 3-4 évig nincs dolgom. A wifi sajnos kényes téma lett nálam. A mostani is megfelelne szolgáltatásában, mert nem használom semmi extrára, de a környéken úgy tele van szórva minden csatorna, hogy a jó átvitelhez kell a TX Power. Már vettem nagyobb antennákat, de kevés ...
-
Ez nem egyes szerzők ftp-je, hanem a DD-WRT hivatalos szervere! Attól, hogy valami nincs betéve a keresőjükbe, még nem jelenti azt, hogy nem is létezik...
http://www.dd-wrt.com/site/support/other-downloads
De végül is ez tök mindegy, mert neked nem kell, a fórumtársnak jelenleg szintén nem kell, és nekem sem kell, úgy hogy kár is ezen rugózni... Meg aztán nem is ide való a téma!
-
Milyen két éve? Előbb nézz körül, aztán reklamálj! A DD-WRT folyamatosan frissül ma is! Amúgy mondtam, én sem szeretem, de arra a routerre nem tudok jobbat!
Én ASUS-on simán vissza tudtam tenni bármi más fw-t DD-WRT-re is... Ha másképp nem, hát tftp-vel biztosan!
-
- Az említett router egyik támogatott verziója pont Atheros-os!
- A DD-WRT amúgy több féle chipset-et is támogat!Nagyon én sem vagyok oda érte (sőt... egyáltalán), de ha nincs rá Tomato, akkor mit csináljak?
Pontosabban nem is én, mivel én csak válaszoltam, nem én küzdök vele!
-
djg
aktív tag
Igen, én is úgy gondoltam, hogy azért mennie kell ennyi pénzért, nem hatalmas igény ez és nem torrentezni kellene.
A helyzet az, hogy már rábeszéltek itt egy tp-linkre én meg beadtam a derekam és megrendeltem azt, úgyhogy majd meglátjuk. Bízom benne, az tény, hogy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest