- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
HVp213 #22968 üzenetére
Lehet, hogy a paneleseknek ilyesmiben kéne gondolkodniuk...
-
válasz
HVp213 #22973 üzenetére
Alapesetben azért közel azonos tudású mind WiFi terén, a külső antennásoknak nyilván megvan az az előnye, hogy ha kevés, akkor azt tudod utólag nagyobbra cserélni! De ettől függetlenül belső antennás példányokat is sokan használnak elégedetten, és csodát a nagyobb antennáktól sem szabad várni... A vasbeton tényleg nem tesz jót a terjedésnek, ez így igaz, de ez sajnos ugyanúgy igaz az antennás példányokra is, mint ahogy az is, hogy ebben a kérdésben előre sajnos semmit sem lehet megmondani, olyan sok tényező hatással van rá! De az 53nm tényleg nem sok, erre azért jó esélyed van, hogy be fogja tudni sugározni! Mondjuk lakótelepi környezetben az szokott a legnagyobb gond lenni, hogy nagyon sok WiFi hálózat elérhető, így nem tudsz szabad csatornát találni sehol, mert mindenhol van 1, 2, vagy akár több másik jel is, ami elég drasztikusan le tudja rontani a vételt! A TP-LINK-ről annyit, én nem is mondtam, hogy Te törj pálcát felette, én mondtam, másképpen fogalmazva, hogy nem szoktam felvállalni, annak ajánlását, mert személy szerint nem jók vele a tapasztalataim!
-
válasz
HVp213 #22970 üzenetére
Az EA3500 már Marwell Chipset-es, akárcsak az E4200 v2, én ezekkel óvatosabb lennék! A felsoroltak is Gbit-esek, semmi sorrendiség nincs bennük, csak így írtam! Igazából mindegy melyiket veszed, mind megfelel az elvárásoknak! Vannak akik nyugodt szívvel ajánlják a TP-LINK-eket, én nem tartozom közéjük, ezért nem is részleteztem igazán! Ha Te úgy gondolod nézz körül ott is, WDR3600, és 4300 - ha minden igaz - amiket mostanában ajánlanak belőle! Menü szempontjából ha nem is ugyanolyan - mert nyilván nem - de hasonló felépítésű mind, nem kell hozzájuk pilótavizsga, átlagos felhasználói ismeretekkel be lehet állítani, és persze vannak erre is topikok, ahol kaphatsz supportot hozzá!
-
válasz
HVp213 #22968 üzenetére
Szia!
Függetlenül a mizériától, azért a rendszergazda csak tud valamit! De abban majd mindenki tévedett, hogy 100Mbps routereket kínálgattak, holott 120Mbps netre mindenképpen kell a Gbit-es port... Igazából már 80 felett csak ez a járható út!
Netgear WNR3500L
ASUS RT-N15U
ASUS RT-N16
Linksys E2000
Linksys E3000
Linksys E3200
D-LINK DIR-825
Netgear WNDR3700
etc...Ettől olcsóbban TP-LINK típusok vannak még!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Motoros topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest