- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #81391 üzenetére
Nem értem én ezt! Megrendelik a Gigás netet és wifire kötnek mindent, és várják a csodát, ráadásul 10K HUF-ért akarnak hozzá routert.
A másik örület amikor a padlásra rakják a kb 0-40°-ra tervezett beltéri eszközöket. -
CyraX
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #81000 üzenetére
Köszi srácok, de ha megnézitek, az arukeresos oldalak egyiken sem elérhető valójában
Euronicsban igen, de ami nekem közel van, ott nincs (vagyis 1 db/kiállító db), 2x20 percet nem akarok vezetni se Érdre, se a Sugárba. Inkább a tutira megyek, jó lesz az az AC65P. Árbeli különbség érdemben nincs (ha hozzáveszem a beszerzés költségét és időigényét), viszont modernebb, szóval jobb lesz az
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #80980 üzenetére
Telefonon hívtam fel őket hol van 1 darabtól több, a hölgy mondta hogy mindenhol egy van csak az Örsön van több.
Elmentem személyesen és 5darab volt, ebből 4 még 2018-as gyártás egy meg 2019-es volt utóbbit hoztam el
Aztán lehet van a többiben is több de gondoltam beírom hogy aki ilyen routerre pályázik az tegnap még 4-et találhatott az Örsön -
azozo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #80978 üzenetére
Amúgy abból melyik verzió a jó ,mert pl tplinknél nem mindegy....
Openwrt rá megy-e.... -
válasz
Intruder2k5 #80978 üzenetére
Köszi
Erről már lecsúsztam, na mindegy. Legalább Euronics van itt helyben. -
Kátai
senior tag
válasz
Intruder2k5 #80965 üzenetére
Rendben.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #80897 üzenetére
fenébe akkor erről lemaradtam
na akkor irány Euronics és jó lesz nekem az második routernek wifit szórni -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #80568 üzenetére
Nem gond, beraktam a címkék közé, hogy MediaTek MT7621....
Az RT-AC85P-ben is maradt ezek szerint.
Plusz: Dual Core/Quad Thread
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #80519 üzenetére
+1 az ac1200gu-ra. Nekem tökéletesen bevallt (kb 2hetes) es tudja a print servert gyárilag. Digi neten 950/330 sebesseget mérek. Wifi is erős, stabil.
-
válasz
Intruder2k5 #80368 üzenetére
Igazad lehet azzal, hogy ezek az eszközök korán halnak... azaz ha a mostani Tp-Link C7 v2 meghalna (ő sem tavalyi) akkor az új beszerzéséig stb... a 1200GU simán tudja helyettesíteni, addig max az udvaron nem lesz WiFi, de addig sem áll meg a házban az élet. Köszi a tippet.
-
válasz
Intruder2k5 #80359 üzenetére
akkor 1200GU? -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #80349 üzenetére
Szia!
Erre miért nem 3 év ugyan a gyári garancia?
2 évet ír az oldal. -
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #80349 üzenetére
-
róland
veterán
válasz
Intruder2k5 #80216 üzenetére
S amelyikben a Download Master is elérhető?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #80196 üzenetére
Mondjuk pont a minél jobb WiFi képesség lenne az elsődleges.
Írtam nekik, hogy kérném a cserét. Egyébként majdnem 26k-ra drágult náluk a v1-es.A v2 maradt 17k... Én 15,5k-ért rendeltem a v1-et.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #80194 üzenetére
Persze, direkt v1-et akartam. V1-es linkrol rendeltem.
Sokkal rosszabb ez a v2 amugy? Miben jobb a v1? -
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #80141 üzenetére
Megjott. Aquatol rendeltem megis. V1-et. Dobozt meg nem bontottam fel, de kint ez van: [kép]
Ez nem v1, ha jol latom. -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #80143 üzenetére
mondjuk igaz ilyenkor a gyártó a hibás mert miért kell két totál más belső hardverrel ugyanolyan néven kiadni cuccot apró A és B megkülönböztető jelzéssel
Simán lehetett volna AC57U-B-től Z-ig megkülönböztetni vagy éppen bővítsék a 2számjegyet háromra és AC571 meg AC572 legyen
-
Tomi0703
addikt
válasz
Rufusznál van mindkettő. Megrendelem onnan, mert AQUA garijával nincsenek jó tapasztalataim.
-
TeeJay
félisten
válasz
és mivel most már tudják többen, pár nap alatt el fog fogyni aztán kitudja lesz-e még
imádom mikor egy IT termék bizonyos verzióiért vadászni meg harcolni kell mert a nagyker/kisker tojik rá úgysem tudják mit tud az eszköz.
Persze ha mindenhol szépen kiírnák akkor kevesebb 14napon belüli elállás lenne -
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #80133 üzenetére
És tényleg.
Figyelmetlen voltam. Nem néztem utána, azt hittem már csak a v2 kapható. Elég sok helyen kapni még v1-et ahogy nézem.
Akkor ilyen lesz, köszi mindenkinek. -
gyulazsolti
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79972 üzenetére
A bolt lefotózta nekem.
Akkor ez jó lesz, úgy gondolom. [kép] -
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #80042 üzenetére
OK, köszönöm. A használatija [kép] alapján van benne.
-
gg72
veterán
válasz
Intruder2k5 #80038 üzenetére
Akkor legyen AC57U az Archer C6 ellenében? V1 vagy V2 között amúgy nagy különbség van?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #80038 üzenetére
-
parsec
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #80012 üzenetére
Akkor O.K. , azt gondoltam, G-Einstein is az AC57U-rol írta, amit írt.
Ezek szerint, WR1043-bol. a v2 jobb,
viszont. AC57U-ból a v1 Mediatek procis. Köszönöm.A második hsz. -omat G.-Einstein helyett véletlenül Neked címeztem, bocs. Ezért volt helytelen :)
-
parsec
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #79954 üzenetére
Szia, kissé elbizonytalanodtam:
Az RT-AC57U v2-et ajánlod, a799.54 hsz.- ben Intruder2k5 pedig a v1-et....?
-
parsec
csendes tag
válasz
Szia, kissé elbizonytalanodtam:
Az RT-AC57U v1-et ajánlod, a799.70 hsz.- ben Gubek-Einstein pedig a v1-re írja, hogy ez a gyengébb.....
Kár, hogy ezek a típusok (és az AC65P, RT AC-1200GU, 1300, stb) nem szerepelnek a "Milyen routert válasszak" c.osszefoglalóban......
Vagy létezik újabb lista ?
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #79983 üzenetére
Ez szomorú, azt hittem, hogy képes legalább 300Mbps-re, bár ha nem tévedek abból volt jónéhány verzió, egyikkel nekem is volt dolgom, de az elég jól teljesített.
Akkor fel kell tenni egy cfw-t ha az a megoldás. Legalább 10 éve láttam olyan routert. -
Derron
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #79976 üzenetére
Köszönöm,
De ez WIFI re vonatkozik vagy a kábeles megoldásra is? Csak azért bizonytalanodtam el, mert a netes videok alapján a DIGI500 al 500mbps ír a speedtest, nekem az 1000 es nettel meg 100mbps. Teljesen el vagyok veszve itt az átváltásokban, de ha már van lehetőség gyorsabb netre, akkor szeretném azt ki is használni.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79972 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Honnan lehet tudni, hogy V1-es?
Itt volna olcsóbban is. [link] -
laca71
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #79744 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Intruder2k5 #79608 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Intruder2k5 #79606 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz
Intruder2k5 #79494 üzenetére
1000mbites Digi előfizetésem van. Ugye az ajánlott AC65P megbírkózik vele?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79494 üzenetére
Nos ezek és a mi felhasználási szokásaink alapján nekünk egy darabig még megfelelő lesz az 57U.
Köszönöm a segítséged.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79492 üzenetére
Köszi. Igen az Euronics árban olcsóbb,de csak 2 év garit ad a többi viszont 3 évet.
Az 57U gyengébb chipsete miben észrevehető? Jobban melegszik,stb?Az N15U-nak mi lehet az ára,eladható még?
-
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #79369 üzenetére
Mindegyik porton mehet net és IPTV is, utóbbi VLAN-ban van.
-
BMS
őstag
válasz
Intruder2k5 #79369 üzenetére
Rendben,köszönöm a segítséget.
Amúgy mindegyik ilyen switch Plug & Play,-es?
Elvileg van mert amikor beállítottam a tv-t kihúztam az utp-t a set-top boxból,átdugtam az alaplap portjára és már neteztem is
-
BMS
őstag
válasz
Intruder2k5 #79366 üzenetére
Basszus,akkor okés
Köszönöm szépen. Akkor az utp kábelt ami a modemből jön ebbe dugom bele és úgy kötöm össze egyszer a géppel másszor a set top-al?
-
BMS
őstag
válasz
Intruder2k5 #79362 üzenetére
A modem a lenti szobában van,az én szobámban van egy set top box és arra van rákötve az utp kábel. És ugye csak egy utp kábel jön fel a szobába.
-
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #79139 üzenetére
Nekem egy Debian-os régi netbookra van feltéve a qBitTorrent-nox (ez az, aminek csak webes interfésze van). Van neki nyitva port, és kb. ennyi, az elmúlt pár évben nem tapasztaltam problémát.
(#79140) vargalex
Igazából hozzáértésem igen csekély ezen a részen, így lehet elbeszéltünk kicsit egymás mellett. Arra írtam csak ezt az RP-PPPOE-t, hogy milyen megoldást használ az Ubi. De való igaz, hogy a HW-os részről túl sokat nem írnak a bekapcsolás lehetőségén és annak mikéntjén kívül.
(#79163) TeeJay
Ez itt erősen off lesz, de... Amióta nincs arányrendszer a legtöbb oldalon (tehát nem számít a visszatöltött adat mennyisége), azóta komolyan nem értem, hogyan lehet büntit összehozni, seedben tartani (akár 0 KB/s) sebességgel egy router is tud pár torrentet, szóval aki nem a toptenre hajt, annak leszedi a router. -
mrmft
senior tag
válasz
Intruder2k5 #79136 üzenetére
+1
@(#79144) MaCS_70
Pontosan, akinek eleg ez igy is, az miert ne hasznalhatna boldogan... -
8.utas
tag
válasz
Intruder2k5 #79142 üzenetére
Köszi, rápróbálok.
-
válasz
+1, anno egy wdr3600-zal is teljesen jó arányaim voltak.
ha anyóséknál nem lenne lerakva egy nas meg egy mini pc, akkor nekem is a router torrentezne, mert a laptop nem fix otthon, az asztali meg 80-100 W körül eszik. -
szaboi6512
őstag
válasz
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #78995 üzenetére
Hali!
Már nem tudtam megnézetni, vissza lett téve az eredeti.
Az offload-ot eskü alatt nem vallanám, erre a menü pontra nem emlékszem, hogy volt-e egyáltalán. -
bebeago
tag
válasz
Intruder2k5 #78967 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a részletes és objektív választ! -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #78967 üzenetére
Illetve az Asus RT-AC1200GU esetén is ott az OpenWrt, mint lehetőség...
-
Boost3er
tag
válasz
Intruder2k5 #78862 üzenetére
Igazad van, elnézést, hogy ide írtam!
-
válasz
Intruder2k5 #78776 üzenetére
Köszi! Igen, tudom hogy így néz ki, jelenleg egy AC66U B1-em van és ezt szerettem volna összehasonlítani, hogy milyen konkrét funkciók hiányoznak belőle
-
sztomi1981
tag
válasz
Intruder2k5 #78753 üzenetére
Köszi, van TV, de az a sima T-s routerről megy direktbe, nem vezetem át egyk sajár routeren sem, gondolom így ok
-
sztomi1981
tag
válasz
Intruder2k5 #78749 üzenetére
Köszönöm.
T-s neketem van tehát van egy T router eleve bekötve , az a legelső, és szerintem az Asus most is AP módban működik akkor már, nem? -
sztomi1981
tag
válasz
Intruder2k5 #78747 üzenetére
SZia,
igen olvastem ezt is hogy telefonos appal kell belépni és átváltani a menüt angolra, úgy menni fog.
Viszont moss tolvastam hogy nincs rajta usb port, ez nagyon kéne mondjuk, nem váltaná ki az Asust akkor sajna...
viszont lehet mindkettő kell majd, egyik az emeleten, másik lent teszi majd a dolgát, vajh működnek együtt majd? Illetve melyiknek kéne 'elöl' lennie vajon? -
felixo
őstag
válasz
Intruder2k5 #78685 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Intruder2k5 #78438 üzenetére
Per pill max 80-100 Mbps letöltés. A csomag meg 1000Mbps. Mondjuk én voltam a hülye, h nem kérdeztem rá, h a wifire is vonatkozik-e a -legalább- garantált 300Mbps! Szóval ami eléri legalább ezt a 300at már boldog lennék!
-
laca891
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #78432 üzenetére
Ok!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #78388 üzenetére
szerintem 40-50Mbps körül tudhat VPN-en keresztül
Ha így van, akkor ez jó eredmény. Az ugyanolyan SoC-ra épülő Ubiquiti Edgerouter X ennél kevesebbet tud. -
Nethooligan
tag
válasz
Intruder2k5 #78379 üzenetére
És az AC1750 - AC2400 is csak a leírásban eltérés? Mert akkor csak felesleges pénzkidobás lenne a "nagyobb".
Na nem mintha pillanatnyilag ki tudnám használni (tudtommal nincs ilyen eszközöm). -
pipec
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #78371 üzenetére
Köszönöm a leírást. Így le is tettem erről a megoldásról, inkább valami mást ötlök ki.
Ettől függetlenül szükségem lenne egy wifi routerre. 10ezer környékén lenne valami egy 50nm-es panelbe 250Mb-es nethez? 2 telefon és 2 laptop kiszolgálásához.
Köszi!
-
danyboy1978
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #78291 üzenetére
Köszi akkor sim kártyást keresek.
-
mh197
őstag
válasz
Intruder2k5 #78098 üzenetére
Akkor ezek szerint nincs remény..
Kár, nem gondoltam, hogy nem kapni normál 30-40 fokon dolgozó routert..
Cigi nincs abszolút, a melegtől sárga-barna a tető.. Hát lehet megpróbálok még egyet, vagy valami régebbi lassabb típust, mert a 150 Mbit is bőséges lenne. Ami nagy sebesség, az nálunk kábeles. Ventit nem szeretnék rá vagyis alá.. -
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #78004 üzenetére
Köszönöm!
Viszont ami új gond, h a PS4 durván laggol, majd disconnect :S ezügyben valami ötlet? -
CortezX
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #77960 üzenetére
A jelenlegivel 10 Mbites kapcsolat a plafon, ennél csak többet tud (mondjuk 50-el kiegyeznék).
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #77953 üzenetére
mehet simán 80MHz-re mert a 20 és 40MHz az N-es 5GHz wifinek kell
AC wifi 80MHz-et használ és kétlem hogy amiatt lenne rossz neki a wifi
36-os csatorna meg nem is DFS és azon jól kell hogy menjen, szimplán csak minden AUTO-n volt nála -
nrmn
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #77947 üzenetére
Köszi a tippet! Ennek is utána nézek, hátha.
Közben már látom, hogy linkelted is. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77869 üzenetére
köszi neked is
majd kedden derül ki melyiket tudom beszerezni
-
cidalain
veterán
válasz
Intruder2k5 #77790 üzenetére
szuper, köszi.
Akkor meg is rendelem innen. -
válasz
Intruder2k5 #77773 üzenetére
Jövök amint lecseréltem rajta a fw-t - csak nincs itthon vindóz és a "webes" frissítés vmiért nem akaródzott neki, lehet ez a router még nem annyira modern
Melóhelyen felteszem rá és próba -
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77734 üzenetére
Újfent köszönöm!
norbertoth!
Neked is köszi! -
norbertoth
senior tag
válasz
Intruder2k5 #77734 üzenetére
Miért a V2-vel mi a probléma?
-
NavySeal
senior tag
válasz
Intruder2k5 #77723 üzenetére
Köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77394 üzenetére
Köszönöm az infót! Azért nem semmi az Asus, más terméket ugyanazon név alatt futtatni...
Akkor majd megpróbálok v1-t vadászni. Kívülről (a csomagolásról) megállapítható, hogy v1 vagy v2 van a dobozban? -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #77694 üzenetére
12-ért nem kell apróról... Inkább várok még
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #77677 üzenetére
841ND-nél V3-V5 már elég régi kiadás gyengébb wifije lesz mint egy V9-V10-nek
Xiaomi-t menézem thnx -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #77632 üzenetére
nagyon szépen köszönöm!
le is mentem a könyvjelzők közé...
hát sejtettem, hogy MT proci...
Azért gondoltam, hogy elkezdek keresni, mert gigabites T nethez PPPoE kapcsolat fenntartásához keresek routert. De csak routert, a wifi részét nem is használnám.
Egy szekrényben van a teljes elosztókábelezés, de wifit meg egy másik, ac87u routerrel fogom megoldani, ami jóárasítva jön az emagtól... Nagyon sok a vasbeton, és a ház is nagy, nagy területet kell lefedni, de talán emlékszel is rám. (tnilabkmég mindig a hálózat a gond nálunk... Tomato topicban) Ha leszállítják... De már számlát kiállítottak, kedvezményes árral...
Lehet hogy ethernet Switch lenne a jó... -
nrmn
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #77532 üzenetére
Igen, az akciós árán. Az email szerint dec. 2.-re van tervezve az áruházi átadás. Más készletről rendezik a neten leadott rendeléseket, mint a boltban megvásárolható darabokat. Tegnap még azt írta, hogy már csak a kiállított darab volt az üzletben (ezt 19:00-20:00 között néztem), ami amúgy 19:00-kor zárt. Mára már van nekik készleten (nem csak az utolsó darab
).
-
nrmn
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #77515 üzenetére
Ránéztem és mától sajnos újra 17999 Ft az euronics-ban.
-
chopin42
őstag
válasz
Intruder2k5 #77515 üzenetére
Nos, végül számolgattam, ős úgy döntöttem, lenyelem a 25k-t és a biztos tuti megoldást választottam: ac65p. Remélem nem bánom meg, és időtálló, jó router lesz a leendő netemhez.
-
anonymus89
addikt
-
válasz
Intruder2k5 #77490 üzenetére
Nadejó, ahogy megjön teszem is rá a build-ed
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5 #77488 üzenetére
Akkor most ez lesz az ajánlott low-cost router?
-
válasz
Intruder2k5 #77485 üzenetére
of course
-
válasz
Intruder2k5 #77483 üzenetére
Találtam GU-t 15ért postával, meg is rendeltem, köszi
-
anonymus89
addikt
válasz
Intruder2k5 #77379 üzenetére
Megcsináltam persz pici utánaolvasás után de sikerült.
Akkor hogy és milyen formában tegyem fel a képeket?
Az egyik parancs igencsak hosszú lett. -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77451 üzenetére
Kösz. Van értelme lecserélni c5 v1.2-őt asus ac57-re?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77386 üzenetére
Kifutottam már a szerkesztési időből.
Amúgy meg az ASUS nem foglalkozik a routerekkel, azokat garanciába mindig oda kell visszavinni, küldeni, ahol vetted.Ezzel kapcsolatban az iponos kedvező árral árult megoldására gondoltam, ennyire nem mélyültem el benne, gondolom a szokásos szürke importos megoldása az iponnak.
Ezt írják: Ezen termékek esetén nem vehető igénybe a gyártó magyarországi megbízott szervizszolgáltatása. Az ügyintézés csak cégünkön keresztül kezdhető meg.
Ami még hozzá tartozik, hogy így csak 1 év garanciát adnak rá. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Jó de akkor nézd már meg azokat a boltokat, amik árukereső szerint 25e-ren vannak és szinte mindenhol akciós ár szerepel.
-
ricogsm
őstag
válasz
Az a vicc,h 20e ért keszlethianyosak.
Rufusznal is 24e . -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #77374 üzenetére
RT-AC65P router induló ára egyébként 25k körül mozog
Pontosítva 30e körül, ahol 25e ott vagy akcióval van írva vagy a garanciával játszadoznak, hogy csak rajtuk keresztül megy, asus szóba se áll veled és van 1-2 nem nagyon ismert bolt, ahol még 25e körül van, de ilyen boltból nem vennék semmit sem. -
anonymus89
addikt
válasz
Én sajnos már v2-t kaptam alzatol, valamit tudok tesztelni rajta amiből kiderül, hogy nem ajánlott?
-
Bargab
tag
válasz
Intruder2k5 #77376 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Megrendeltem az emagról, a konzolvilágnál már elfogyott.
-
Bargab
tag
válasz
Köszi megnézem.
Mekkora HDD-t kezel? Most egy 1,5 TB-os WD van itthon erre a célra, de valószínű jövőre cserélném egy nagyobbra. Az asus honlapján lévő kompatibilitási listában nincs benne.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #77349 üzenetére
Azt hiszem sok cég fog 14 napon belül AC57U V2 routert vissza kapni aztán küldhetik vissza az ASUS-nak hogy kenjék a hajukra a HW változást
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5 #77343 üzenetére
Rossz egyébként ez a V2 a qualcommal?
-
Lazika
senior tag
válasz
Intruder2k5 #77343 üzenetére
Mi a digi a ver 1 és 2 között? Kiváncsi vagyok lefedi e a lakást. Hanem, akkor veszek drágábbat.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #77320 üzenetére
Vagy lehet hamar eljutottak A-tól R-ig.
-
Zoty4
őstag
válasz
Intruder2k5 #77311 üzenetére
En hetvegen mentem erte az meg verA volt, elvileg az ver1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Spórolós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest