- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargab
tag
Helló!
Irodai routerünk cserére szorul és eléggé meg vagyok lőve, a helyi boltok kínálata elég
szegényes, de a rendelés sok idő lenne net nélkül.2 típust nézetm ami szerintem (nem vagyok hozzáértő) jónak tűnik és árban is korrekt:
– Xiaomi Mi AIoT AC2350
– TP-Link Archer C6 C1200Három egymás melletti helységben kb 4-5 asztali gép és kb ugyanennyi notebookot kellene kiszolgálnia, ezen felül 1 nyomtató és pár telefon. Az asztali PC-k és a nyomtató egy switchen wan így a portok száma kb mindegy. Fontos a 10/100/1000 lan csatlakozás és a stabil wifi. Gyári gyári firmwarerel lenne használva, semmi mókolás. Alap irodai net, és nagyobb fájlok hálózaton mozgatva gépek között (bár ezt ki tudom váltani külső hdd-vel).
Melyik ajánlott a két eszköz közül?
Nekem a Xiaomi szimpatikusabb, de nem használtam még tőlük hálózati eszközt, csak mobiltelefont.
-
Bargab
tag
válasz
Intruder2k5 #77376 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Megrendeltem az emagról, a konzolvilágnál már elfogyott.
-
Bargab
tag
válasz
Intruder2k5 #77374 üzenetére
Köszi megnézem.
Mekkora HDD-t kezel? Most egy 1,5 TB-os WD van itthon erre a célra, de valószínű jövőre cserélném egy nagyobbra. Az asus honlapján lévő kompatibilitási listában nincs benne.
-
Bargab
tag
Sziasztok!
Keresek új routert, digi1000-es nethez. 2 pc-t és 1 xiaomi Mi Box S-t, valamint 3-4 telefont kellene kiszolgálnia.
Fontos hogy lehessen hozzá küldő hdd-t kötni USB-n keresztül, hogy a MiBoxS médialejátszóra tudjak tartalmakat megosztani, és a PC-kel is elérjem, akár kábelen akár wifin keresztül. A NAS most nem opció, de egy stabil router külső hdd-vel jó megoldásnak tűnik.
Az ASUS RT-AC57U-t néztem. Itt is többször ajánlott volt ahogy olvasgattam, de nem tudom hogy a hálózati meghajtó megosztás mennyire működik stabilan, megbízhatóan.
Van-e valakinek ilyen irányú tapasztalata? Vagy esetleg jobb ajánlat max 18-20000Ft környékén. Esetleg TP-Link Archer C7 AC1750? Átlag user vagyok, az egyszerű beállíthatóság, könnyen kezelhető felület előnyElőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest