Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Gallac
üzenetére
Tudom kicsit kályha de: megnézni hogy a csatlakozók rendbe vannak e aztán én újratelepíteném a Windows-t, de hagynám, hogy a Windows telepítse fel a driver-ket kivétel - VGA driver vagy ha kell audió driver - aztán így letesztelném.
NEM zárkózom el az ilyen driver keresőktől de csak akkor használnám ha hibás vagy hiányzó driver van az eszközkezelőben.
-
-
kispx
addikt
válasz
Gallac
üzenetére
Az egyik legyen rendszergazdai fiók, a másik meg egy sima felhasználói jogú. A felhasználói fiókban letiltod a hálózati adaptereket. (vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása -> jobb egérgomb mindegyikre -> letiltás) Így a rendszergazdai jelszó nélkül nem tud csatlakozni a netre.
-
-
válasz
Gallac
üzenetére
Ez ide offtopic.
Simán kipróbálhatod magad is... 1-2 óra és már látod a W10-es végeredményt.
Szerintem a W10 x86 (azaz 32bites), rosszabbul fog menni rajta, mint a W7 x86. Én legalábbis erre számítanék. Flash, komplex weblapok, a böngésző memóriazabálása miatt szerintem határeset a netezésre is... kell majd hozzá türelem. Az XP felett, sok feladatnál egy 2 magos celeron is hatékonyabb tud lenni, mert az OS igényli és jól ki is használja, hogy skálázható magokra a feladat. Persze ha az öreg P4-es támogatja a HT-t, akkor azért még van esély, hogy élvezhetően lehet rajta netezni. Ezek a jobbak is már 2004-ben, azaz 12 éve jelentek meg. -
cigam
titán
válasz
Gallac
üzenetére
Nem lehetetlen a SATA-sítása, de nem valószínű hogy jobb eredményeket kapnál.
-
Csontikka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Befonnák a hajukat!