- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Üdv!
Olyan programot keresek amivel megoldható képek átméretezésére és képekre valamilyen logó, vagy pl. telefonszám ráhelyezésére. Olyasmi proginak örülnék mint pl az ACDSee, csak abban nem találtam ilyen funkciót (logo rápakoló). A cél az lenne, hogy egyszerüen egy könyvtárban található összes (jpg) képfájt méretezzen át egy lépésben, és a telefonszámokat (vagy logót) is írja rá egy másik lépésben.
-
Osiris
őstag
válasz Core2duo6600 #4771 üzenetére
A photoshop tudja a vízjelet, de nekem sok képen kellene automatikusan végrehajtanom a feladatot. Az acdsee legújabb verziója ha tudná, az jó lenne nekem. THX!
-
Osiris
őstag
Milyen programmal lehet a merevlemezen teljes hizikai hiba ellenörzést végezni?
Megoldható hogy a rajta levő adatok az ellenörzés közben ne sérüljenek? -
Osiris
őstag
válasz Winner_hun #4850 üzenetére
Thx!
-
Osiris
őstag
Feliratos (srt, sub) avi fileokból szeretnék 1db DVD-t készíteni, úgy hogy menüből a különböző movie-k külön lejátszhatóak legyenek és a feliratokat is be lehessen kapcsolni. Létezik olyan program amivel ezt könnyen meg tudom oldani?
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Tuning miatti kékhalál óta nem tudok bebootloni a vista oprendszeremmel, csökkentett módban sem. Kéne valami cd-ről futtatható program amivel ki lehet javítani a filerendszert, vagy legalább le lehet menteni a rendszer partíción található adataimat. Milyen progit keressek?
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Ezuttal egy olyan programot keresek, ami freeware és az XP-t be tudom vele úgy állítani, hogy a bootolás után automatikusan indulo IE-ből ne lehessen kilépni és más programot se lehessen elindítani. A gép amin ezt végre kéne hajtani, egy terminálként működne amin adatokat lehet bevinni a böngészőben megjelenő weboldalon keresztül, és a rendszer többi részét teljesen el kéne zárni a felhasználók elöl. (USB, bill., egér ALT+Tab, stb mindent le kéne tiltanom) Milyen megoldás van erre? -
Osiris
őstag
Sziasztok!
Melyik programmal lehet mérni, hogy napi szinten mennyi adat íródik ki a hdd-re?
-
Osiris
őstag
SD kártyán hibás sectorokat keresni, tesztelni milyen programmal érdemes?
-
Osiris
őstag
Adott programnak, konkrétan a chrome böngészőnek a sávszélességét kellene valamivel limitálnom. Tud valaki olyan programot ami alkalmas erre? Valami kis erőforrás igényű proxy pl., amihez nem kell pilótavizsga, jó lenne. Az viszont nem jó, ha teljes rendszer limitálom, mert a szerver amihez a böngésző kapcsolódik szintén a locahoston van.
-
Osiris
őstag
válasz nyikszi #29938 üzenetére
&zone:
Köszi!Közben én is találtam egyet: bandwidth-limiter-http-proxy
-
Osiris
őstag
Google Street View-al lehet valahogy olyat játszani, hogy állok valahol és ettől az adott ponttól elindul a street view és véletlenszerűen megy az utcákon anélkül, hogy be kéne avatkozni?
-
Osiris
őstag
Webszerverre keresek valami PHP-s cuccot, ami képes mappákba rendezett fényképekből automatikusan albumot generálni. Gondolom van egy csomó ilyen, de nekem minél kisebb erőforrás igényű kéne, ami a windows intézőhöz hasonlóan megjeleníti a mappákat és benne a képeket, csak mindenzt a böngészőben a kliens oldalon. Illetve képre kattintásnál a kép megjelenítése és slide show is kéne.
Tudtok ilyet? -
Osiris
őstag
válasz Osiris #31151 üzenetére
Ezt kerestem: http://piwigo.org/.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest