- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Taktoj #36356 üzenetére
Szia... Az alternativeTo.net oldalon egész sok ilyet lehet találni... de még előbb pöttyözök én is párat... aztán megírom a megoldást... Na várj... mindjárt...
Szóval itt van egy pár:
http://alternativeto.net/software/launchy/?platform=windowsEgy konkrét:
http://www.launchy.net/Feltételeztem, hogy Windows-ra kell, bár azt nem írtad.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Taktoj #34982 üzenetére
Pedig emiatt nem kellett volna ilyen személyes jellegű információkat netre feltölteni, Paint ott van a Windowsban.
Beilleszted mindkettőt egy kellően túlméretezett fehér ablakba.
Először rádobja a másodikat is az elsőre, de azt csak egérrel le kell húzni alá.Utána a kijelölő eszköz segítségével körbevágni, másolás, majd ezt beilleszteni egy másik Paint ablakba. De azon a fehér mező (képméret) legyen kisebb a várható képnél. A beillesztés azt kitágítja a végleges méretre és kész.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Taktoj #34981 üzenetére
közben sikerült megoldanom... hatha valaki más is keresi a megoldást leírom.
online átméterező oldalon változtatás nélkül /a minőséget vettem eggyel visszább- levágta a felesleges tenyérnyi fehér helyeket felülről s alulról ami a szkennelés során keletkezett í gy photoscape összekapcsolás opciójában már tökéletesen egymás alá rakta két képet
-
Wolfskin
őstag
válasz
Taktoj #24383 üzenetére
ha a comodo sandboxban futtatok, vagy telepítek, akkor ott létrehozza az összes olyan könyvtárat (alkönyvtárakkal együtt), ahova bármit ír. ez mind a c:\VritualRoot nevű rejtett mappa alatt lesz megtalálható. ezért gondoltam, hogy a játék is, ha bárhol ideiglenes mappát hoz létre. persze a registrybe attól még beleír...
a windirstat-al meg azt nézed, ha megtelik a vinyó a játéktól, akkor valszeg egy nagy, vagy sok kicsi egyforma kiterjesztésű 8színű) fájlt hoz létre. ezeket ki lehet szúrni azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged