- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Egy HDD-n van kb. 200db újság CD és DVD teljes tartalma. (Fájlok, mappák, nem lemezképek)
Tudtok-e olyan szoftvert ajánlani, ami HDD-t végigkeresi, és a rajta lévő programok telepítőit leltárba veszi?
Nem hivatalos leltárra van szükség, csak valamilyen rendezett formában szeretném látni a programokat és a verzióikat.Köszönöm!
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Nálam volt egy w10-es gép. Csináltam vele egy recovery driveot egy 16GB-os pendrivera. (Az volt éppen kéznél.)
A gép gazdája küldött egy 8GB-os pendriveot.Hogyan (mivel) tudnám a 16-osról a 8-asra másolni, hogy pendrive bootolható maradjon?
(Nincs w10-es gépem, a másik gép nincs elérhető közelségben, és a gazdájának reménytelen elmagyarázni, hogy a gépén hogyan hozzon létre új recovery driveot.)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
LonGleY #33368 üzenetére
Köszi, megnéztem a progit, de én valami backup/fájlszinkronizáló progira gondolnék. Használtam korábban M$ eredetű progit, amiről a használat során kiderült, hogy nem megbízható teljesen, mert nem szinkronizál minden fájlt.
Egy kipróbált, működő, free progit várnék erre a feladatra. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Átmásoltam egy partíció tartalmát egy másik (üres) particióra. A kiindulási oldalon 847010 fájl van, amiből 7 db nem érkezett célba.
Tudnátok olyan wines progit ajánlani, ami összehasonlítja a két partíció tartalmát, és megmutatja nekem azt a 7 fájlt, amelyek csak 1 példányban léteznek? -
mr_ricsi
veterán
válasz
csabiks #22962 üzenetére
Köszi, de időközben találtam ezt a progit: FLV extract
Egyszerű, mint a faék, és újratömörítés nélkül, -azaz nagyon gyorsan- kiszedi a hang és a kép streameket.
Ha videóra van szükségem, akkor a VirtualDubbal se'perc alatt egyesítem, ha csak a hangra, az meg azonnal rendelkezésemre áll. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki olyan free progit Windowsra, amelynek segítségével .flv fájlokból ki lehet szedni a videókat újrakódolás nélkül?
Az mindegy, hogy egyben szedi ki, vagy hang és video streamre bontva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest