- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenikkusu
csendes tag
válasz
Dluinet #12850 üzenetére
Mindenkinek, akit érint:
Eladó egy ABBYY FineReader 10 Professional Hun szoftverem, bontatlan, sértetlen csomagolásban a bolti ár alatt!32.000 ft-ba kerül, Gyöngyösön lehet személyesen átvenni, illetve utánvéttel postázni is tudom.
A fórumokon mindenhol azt olvasom, ez a legmegbízhatóbb karakterfelismerő program a piacon, feltétlenül jó választás.
Tel: 06(20) 391-5038,
e-mail: psyche{pont}attilaberes{kukac}gmail{pont}comÜdv,
Attila -
malwy
senior tag
válasz
Dluinet #16734 üzenetére
Hm ezzel az AutoHotkey-jel nem lehet olyan csinálni, hogy a scriptet arra állítom, hogy első előregomb nyomásra megnyitja jegyzettömböt. másodikra, a számológépet, harmadiknál megvizsgálja hogy ezek nyitva vannak-e, ha igen akkor előregombként veszi be, majd bezárja őket.
Persze nem számológépet, meg jegyzettömböt indítgatnék, hanem valami atomegyszerű processt pl: num lock kikapcsolása.
Ezzel gyakorlatilag kész lenne a programot, amit itt keresek. +előzményIlletve javascriptben is lehetne hasonló elven működő progit írni a google maps elé.
-
lalimano
tag
válasz
Dluinet #16734 üzenetére
Dluinet, Danex:
Köszönöm a segítséget. Közben kipróbáltam a MacroExpress nevű progit, és úgy tűnik sikerült amit szerettem volna. De elég sok mindent lehet csinálni makrókkal, úgyhogy el leszek vele szerinetm és azt a progit is kipróbálom amit ti ajánlottatok.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! (valószínű lesz még pár kérdésem)
-
-
mzx
senior tag
válasz
Dluinet #16574 üzenetére
Most linuxból netezek, nem tudom per pill kiprobálni, de kérlek, pár szóban írdd le, hogyan kell a cserefunkciót használni wordpad-ben, vagy pl. word-ben?
Van valami menüpont, amelyben felsorolhatom az összes lecserélendőt, és egyenként hozzárendelhetem, mely karakterre cserélje le azokat? Vagy miképpen?K I E G .: vagy olyasféle módon érted, aképp lehet megoldani, hogy első lépésként rákeresek pl. az "á" karakterekre, és közvetlen ezután megadhatom, mire cserélje le az összes megtalált "á" karakter-t, azaz hogy cserélje le pl. "a"-ra, illetőleg "a' "-ra, erre gondolsz? (És így tovább, egyenként az é-re, í-re, stb)
Vagy egyszerűbb megoldás létezik?(Persze ha ismersz gyakran használatos linuxos szöv.szerkesztőket, azok esetére is elmondhatod, bár szöveget szerkeszteni legesleginkább windows-ban szoktam.)
-
Воланд
titán
válasz
Dluinet #16190 üzenetére
Rá is feküdt a találgatásra, nagyjából megvan (legalábbis szerinte), már csak a kisbetűk-nagybetűk a kérdésesek. Azzal meg el lesz manuálisan, nem kell hozzá program. Ha egyszer valami igazán izmos gép közelébe jutok, akkor kipróbálom, hogy mit lehet kezdeni egy 16 karakteres (kis-nagybetű, szám, spec) jelszóval.
Accent rar Password Recovery erre a felállásra csak annyit tud írni, hogy "Estimated Time: Next big bang". -
válasz
Dluinet #16182 üzenetére
Nem azzal van gond (bár méretesebb jelszavaknál már azzal is), hogy mennyi időt vesz igénybe a szükséges variációk legenerálása, hanem azok ellenőrzése.
Pl Ha megvásárolnál közel 44 millió ötös lottó szelvényt, és a létező összes kombinációval (lottónál kombináció van, nem variáció) kitöltenéd, akkor megnyernéd az ötöst. Csak hát ezzel van egy pár gond
1. Többe kerülnének a szelvények, mint amennyit megnyerhetnél
2. Nem is tudnál ennyit venni, kitölteni, feladni...Na az ilyen kódfejtőknél is ez a gond, minden egyes variációt le is kell ellenőrizni, hogy az jó-e, ezzel megy az idő nagy része, és ezért lesz egy pl 6 jegyű jelszó megfejtéséhez pl 60 évre szükség...
-
Воланд
titán
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dluinet #16129 üzenetére
Lejátszónak gondoltam, de látom ez csak kodek. Viszont úgy látom HD tartalom lejátszásához találták ki, bár nem sikerült működésre bírnom, hiába van telepítve, a kmplayer külső dekóder keresésnél nem találja..
Ennek biztos le kellene játszania a vc kiterjesztést?? Ezek elég kicsi fájlok.. -
icons
addikt
válasz
Dluinet #16120 üzenetére
Sajnos ez nem járható út :S. Ez volt az egyetlen verzió, amit meg tudtam szerezni belőle...
A DeLogo gondolom azért nem jó, mivel a felirat nem statikus... gondolom ezért mondod te is, hogy nem lehet megoldani. Hiszen minden egyes feliratnál külön kellene bejelölni a retusálandó helyet.Horka1: Köszi, megnézem!!
Ha valaki mégis tud valami megoldást, ne fukarkodjon vele
-
törölt tag
válasz
Dluinet #15977 üzenetére
Mert nincs. A lényeg mindegyik esetén a data, az meg ugyan úgy 2048byte. Persze a 2. form esetén egy frame kisebb, de az eltérés csak 0,6849%, ami lófing. Illetve láthatóan kevesebb a hibajavító kód, ami a megbízhatóságot bizony visszaveti. Audiovizuális tartalmak esetén annyira nem probléma (ezért fér több adat egy audio vagy (S)VCD-re, mint egy adat CD-re), bináris tartalomnál viszont könnyen végzetessé válhat.
Egyébként a 711MiB is pont a (S)VCD-s téma miatt elterjedt méret videok esetén. Ugyanis egy (S)VCD-n 711MiB-nyi film fér el (természetesen meghatározott kódolással).
-
válasz
Dluinet #15732 üzenetére
Mostantól bárki számára ingyenesen letölthető az új szoftver, amely nemcsak felolvassa az elektronikus írott szöveget, hanem szerkeszteni, rögzíteni is képes, és amely a hangzást befolyásoló szerkesztési lehetőséget is nyújt. A Dramatizált elektronikus könyvet szerkesztő és hangoskönyvet konvertáló program – amelyet a T-Online támogatásával az "Informatika a látássérültekért" Alapítvány fejlesztett ki – a látássérült emberek által használt beszélő programokat korszerűsíti úgy, hogy lehetővé teszi a letöltött dokumentumok hangfájlba (mp3 formátumba) rögzítését, amit később internetkapcsolat nélkül, hordozható lejátszókon, vagy a számítógépen is meghallgathatnak. (2007 10 12)
-
ro_bert17
őstag
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #15381 üzenetére
Hopsz, egy s betü lemaradt a végéről. Szóvala jó link: http://calendars.net/
Ez egy online naptár. Készítesz egy (ingyenes regisztrációval) account-ot, és lesz egy különbejáratú naptárad. Ide tulajdonképpen bárki beilleszthet eseményt. Ha közösen használjátok, akkor értelemszerüen alkalmas a csoportmunkára is. Könnyen szinkronizálható az outlook naptárával, ismeri a cvs import/export-ot.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Dluinet #15352 üzenetére
Közben regisztráltam az e-mail címemmel próbálgatni. Látom a táblázatból űrlap. Tök hasznos,
de ahogy írtam, jó lenne, ha ezek a résztvevők is látnák egymás eddig lefoglalt időpontjait.
A regisztrációra én kis ember nem vagyok rest,de egy bazi nagy cég x emberkéjétől nem várnék el egy ilyet.
Szerk: közben megnéztem windows live-ot is. Ott is úgy lehet megosztani egy doksit, hogy csak a "barátiad" módosíhatják, kívülről senki.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Dluinet #15350 üzenetére
Nekem sajna nincs google fiókom, csak MS, így jelenleg nem tudom kipróbálni. De a lényegét sejtem, értem. Valami ilyesmire gondoltam egyébként. Köszi
Ezt az űrlapot megosztva, linket tovább küldve, a "táblázatot" bárki tudja módosítani, menteni? Még az is, akinek nincs google accountja? -
honyike
aktív tag
-
válasz
Dluinet #15137 üzenetére
Hali!
Hát Vista HP-ban sincs, meg az XP Home-ban sincs...Szóval ez már régebb óta így van, nem újkeletű dolog W7 HP esetében sem...XP Pro illetve Vista/W7 Pro vagy Ultimate-ben természetesen van...Mondjuk én személy szerint nem tartom hiányosságnak Home változatok esetében, hisz egy átlag usernek semmi dolga a csoportházirendel. Csináljon egy vendégfiókot, aztán búcsú...
Fire.
-
válasz
Dluinet #15105 üzenetére
Az adatbázis-kezelő az nem egyenlő egy alkalmazással, ami fájlba ment. azt nem tudom, melyik program van úgy írva, de a gépleállást még ki lehet védeni, de egy hirtelen áramszünetet semmivel nem tudsz észrevétlenné tenni, csak szünetmentessel. Ha már elment az áram és lekapcsolt a gép, akkor nincs az a program, ami ilyenkor még egy utolsót mentene sajnos.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Dluinet #15011 üzenetére
Ezt a kört mar lefutottam par napja, elösre en is guglival kezdtem
Eredmeny: bluescreen-ek es a videokari driver csakazertsem akart rendesen müködni, az ujjlennyomat-olvaso pedig nem engedte konfiguralni magat
De köszönöm, hogy foglalkoztal a kerdessel!Vista driverek pedig sajna nem leteznek (legalabbis hovatalosan) M1400-hoz, felmegoldasokkal meg nem akarok többet szenvedni.
-
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
válasz
Dluinet #14980 üzenetére
köszi.. ez tényleg jó progi.. már használtam is párszor.. csak elkerülte a figyelmemet hogy mkvt is tud... (én xvidre használtam csak)
más:
egyébként mi az a minimum adatsebesség kb., ami 1280x720as filmnél még hozza a 720 adatsebesség követelményét?
(remélem azért valaki megérti mire akarok kilyukadni)
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Dluinet #14864 üzenetére
Akkor már inkább ez a megfelelő!
Amit te linkeltél azzal semmire sem megy egy vadidegen gépen, ha oda viszi a pendréjvját
-
ádika86
aktív tag
válasz
Dluinet #14862 üzenetére
jah ez az ami nem a legjobb.. encryptel 3 óráig 1 mappát aztán amikor meg akarod nézni decryptelni kell. ilyen progiból van annyi mint égen a csillag. nekem az kell hogy beírom a jelszót és akkor engedi megnyitni a pendrive-ot. nyílván valami portable verzió kell, hogy ha másik gépen dugom be akkor is kérje a jelszót. ilyen például ez: [link]. De nem lenne rossz ingyenes. már ha egyáltalán létezik ilyen
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet #14811 üzenetére
Na végeztem a kalibrálással (2 órát állítgattam a lehető leg precízebben)....hát ez valami elképesztő. Tökéletes lett. Most aztán megmutatta a tosi noti kijelző hogy mit tud.
Gyönyörű szín élénk kontraszt fekete fehér szürke színhű nincs túlcsordulás sem túl sötét RGB is teljes arányban van, minden passzol! Nagyon pro progi! thx again
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet #14770 üzenetére
Teljesen feleseges érzékeltetni hogy milyen könnyen megtalálható a google-ban. Kicsit unalmas már. A google-ban minden benne van. Ez meg egy fórum annak aki segíteni akar. Számtalanszor találok én is másoknak első találat között választ a válaszára, még sem teszek minduntalan megjegyzést. Inkább örülök hogy ilyen könnyen megtaláltam, és belinkelem neki. (Ezt most úgy általánosságban írom, ne vedd személyesre
)
Egyébként köszi, de ez sajnos nem megoldás a problémámra. Ami itt le van írva az egy alap megosztási leírás win7-en felnőtt gyerkőcöknek...ismerem az op rendeszert...a probléma nem itt van. Mint írtam, mindent frankón beállítottam munkacsporotól felhasználókon ip-n át egyszerű file megosztás kikapcsolása örökölt engedélyek mindent. Próbáltam keresztkötésű kábellel, hubon, routeren....mindenhogyan, de semmi (csak a ping megy). Vagy nem írtam?
Akkor most írom.
Na ez a helyzet. Gondoltam hátha van valami über hálózati program amivel elérhetőek a megosztott mappák, amikor már a win és minden tudás csődöt mond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Cyberpunk 2077
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged