- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ingyenesen KeePass + hozzá a böngésző beépülői. Fizetősben nagyobb tudásal Sticky Password, ebből érdemes nézni a promóciókat, mert rendszeresen előfordul ingyenes licenc.
Felhős megoldásra én nem bíznám a jelszavaimat (LastPass és társai), bár ezzel sokan nem értenek egyet kényelmi okokból.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem a PPC-det sima usb-s kijelzőként kellene felismertetni és második kijelzőnek beállítani ha lehet ilyet. Nem tapasztalatból írom csak egy ötlet hátha segít, bár nem tudom PPC-t lehet e sima második kijelzőként használni, USB-s monitort lehet kapni szóval hátha van program mai azt csinál belőle.
Szerk.:
Ezt találtam, szóval ha minden igaz létezik program mai második kijelzőt csinál a PPCből, és ekkor már csak be kell állítanod hogy az elsőn menjen a jáétk a másodikon csak az asztal/általad kiválasztott program látszódjon, azt meg a videókártya programjában kellene tudni állítani, hogy mi legyen a második kijelzőn.
-
A win7 elvileg elkövet mindent, hogy gyors legyen a boot.
Öt dolgot tehetsz:
1, Soluto
2, Veszel egy olyan vinyót ami a kis fájlok olvasásában gyors, például WD Blue sorozat olcsó és elég gyors. Ha sok pénzed van akkor WD Velociraptor vinyót veszel.
3, Veszel SSD-t rendszermeghajtónak.
4, A win7-ben van ReadyBoost lehetőség, ehhez minimum egy OCZ rally2 4GB pendrive szükséges.
5, veszel egy UEFI-s alaplapot (például MSI Clic BIOS), garantáltan 15másodpercel lesz rövidebb a boot, mert bekapcsolás után rögtön az oprendszer indul.
+1, UEFI-s alaplap + SSD és 20 másodperc lesz az egész. Video
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged