- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Воланд #16181 üzenetére
Megnéztem RAR-t nem érdemes nekiállni feltörni, 1000× nagyobb az esélye hogy megnyered a Lottó ötöst egy éven belül, minthogy a jelszót megfejtsed.
Egyetlen esély van rá, ha a felhasználó a 8 karakterből 4-5-re emlékszik.
De ha fájl mértet nagy, akkor még úgy is sokáig tarthat. -
válasz
Воланд #16172 üzenetére
Azt írtad hogy 8 karakter hosszú és ennek a 62 karakternek a felhasználásával készült:
0123456789AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz
Vagy benne vannak az ékezetes karakterek is?Minél több karaktert ki tudtok zárni, annál gyorsabb lesz a feltörés.
Akkor egy 4 magos gép+GPU-val max 30 nap. De lehet az első héten meglesz a jelszó. -
brd
nagyúr
válasz
Воланд #16161 üzenetére
A többire válaszoltak a topictársak, én csak annyit tennék hozzá, hogy normális jelszófejtő programban meg lehet adni, hogy mettől-meddig próbálgassa a jelszavakat. Ha 1 gépen el tudod indítani többször is a programot, akkor ezt remekül lehet arra használni, hogy több szálon fusson a keresgélés.
Tehát pl. a visszafejtő program csak 1 szálon tud futni, de meg lehet neki adni, hogy mondjuk aaaaa-tól gzzzz-ig keresse a jelszavakat. Ilyenkor meg tudod azt csinálni, hogy elindítod 4 példányban, az első aaaaa-tól gzzzz-ig, a második haaaa-tól mzzzz-ig, a harmadik naaaa-tól qzzzz-ig, a negyedik raaaa-tól zzzzz-ig. Persze bele kell venni a számokat, egyéb jeleket is a logikába, ahogyan az adott program visszafejtő logikája működik (ahogy sorba veszi a karaktereket). -
-
Воланд
titán
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Na hülyeséget írtam. Szóval bejelentkező képernyő, itt alapesetben a sima felhasználói fiókok láthatóak. Ctrl+Alt+Del+Del billentyűkombinációval előjön egy ablak, itt beírod a felhasználónévhez, hogy Rendszergazda, majd enter. Alapesetben nincs jelszó beállítva a fiókhoz, reméljük nincs is letiltva.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Hogy lépek be rendszergazdaként. Xp-ről van szó...
Mert beléptem indítottam is a parancsot, de törölni nem tudom valszeg, mert nem sikerült rendszergazdaként belépni. Bocs, ha lámát kérdeztem
Köszi
Szerk. Köszi most láttam, hogy írtál... Sajnos nem jött elő, csak a bejelentkezési ablak, de ott is felhasználói nevet és jelszót kér
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest