- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Melyik író programot ajánlanátok?
Jó lenne ha Lightscribe -ot is tudna. -
Eagl3
veterán
válasz
Psychonaut #16834 üzenetére
Egy bejegyzést talált, azt le is szedtem... most leszedem a fileokat, amit találok ezzel kapcsolatban, aztán majd meglátjuk. Egyébként nevetséges... sztem az alaplapi telepítő CD-ről ment fel.
-
Eagl3
veterán
válasz
Psychonaut #16831 üzenetére
Néztem már ezt is... és nincs itt se bent. Tehát nincs fent maga a toolbar, ez csak valami hivatkozás, ami berágta magát mindenhova. Most ilyenkor mit lehet csinálni? Hülyét kapok tőle.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nem igazán találtam jobb topicot, ez meg pörög is.
Szóval:
Valami feltelepítette nem tegnap (friss rendszer, WIN7) a Zynga nevű alkalmazást és az istenért nem tudom eltávolítani. A legnagyobb gondom az, hogy se a vezérlőpult\alkalmazások telepítése\törlése, se az Uninstall programok nem látják.
Annyira berágta magát, hogy ha letörlöm a gyorsindításokról, START-menűből meg az asztalról, reboot után visszapakolja magát. -
Eagl3
veterán
Ez a ContentLogger elég brutál... mindent lement, 5 perc böngészés után 12 megás txt file-t csinált
A másik "gond" az vele, hogy mindent hivatkozást lement amit akár meg se nyitottak csak valamelyik oldalról oda lehet jutni vagy reklám ilyesmi... mondjuk ha tudod mit keresel, akkor megtalálod, erre tökéletes.
A másikat meg nem igazán tudom használni. -
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nem találtam a megfelelő topicot, talán ez az.
Olyan megoldásra vagy programra lenne szükségem, ami rögzíti a böngészőben lévő előzményeket akkor is, ha azokat kitörölték.
Nem jelszavat meg ilyesmit akarok leolvasni csak azt, hogy milyen oldalakat látogattak korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest