- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Teljesen feleseges érzékeltetni hogy milyen könnyen megtalálható a google-ban. Kicsit unalmas már. A google-ban minden benne van. Ez meg egy fórum annak aki segíteni akar. Számtalanszor találok én is másoknak első találat között választ a válaszára, még sem teszek minduntalan megjegyzést. Inkább örülök hogy ilyen könnyen megtaláltam, és belinkelem neki. (Ezt most úgy általánosságban írom, ne vedd személyesre
)Egyébként köszi, de ez sajnos nem megoldás a problémámra. Ami itt le van írva az egy alap megosztási leírás win7-en felnőtt gyerkőcöknek...ismerem az op rendeszert...a probléma nem itt van. Mint írtam, mindent frankón beállítottam munkacsporotól felhasználókon ip-n át egyszerű file megosztás kikapcsolása örökölt engedélyek mindent. Próbáltam keresztkötésű kábellel, hubon, routeren....mindenhogyan, de semmi (csak a ping megy). Vagy nem írtam?
Akkor most írom. 
Na ez a helyzet. Gondoltam hátha van valami über hálózati program amivel elérhetőek a megosztott mappák, amikor már a win és minden tudás csődöt mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Akkor most írom.