- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #21497 üzenetére
Az én sim olvasóm ilyen, ehhez kéne a driver vagyis inkább kezelőprogram.
-
-
TRob1
veterán
válasz
localhost #21452 üzenetére
Akkor mint írtam is: "Hacsak nem a kihívás."
(én pl. a Mount Everest-et se szeretném megmászni, pedig még mindig ott van.
)
(#21453) cigam:
Te tudod.
De én pl. az elmúlt 6-8 évben nem találkoztam olyan telefonnal amivel ne lehetett volna legalább adatkábellel kapcsolatot létesíteni (persze ez mondjuk tényleg nem zárja ki azt a lehetőséget hogy 2012-ben még "futkároznak" olyan telefonok amivel semmiképp nem lehet kapcsolódni gépre vagy másik telefonra). Az is lehet hogy csak szerencsés vagyok -
TRob1
veterán
válasz
localhost #21444 üzenetére
Csak kíváncsiságképp: miért éri meg ilyesmivel akár 1 percig is foglalkozni?
Minden telefon olvassa a simet, és mindegyikhez létezik usb kábel, vagy bt, vagy wifi... sőt, én pl. nem is tárolok semmit a simen, mert nincs semmi értelme (még ha vki megpróbálná megmagyarázni, akkor sincs). Hacsak nem a kihívás.
És mindenkinek van telefonja is, legalább egy (ha meg netán nincs, akkor sim se kell neki
)
-
válasz
localhost #21437 üzenetére
AtHoS
1. Vista/W7 esetén van egy sarkalatos dolog és ez okozza visszaállítások halálát, azaz ez miatt nem fog működni a visszaállított rendszer. Ez pedig nem más, mint a 100 megás (lehet más méretű is) rejtett partíció megléte. Erről szoknak elfeledkezni a user-ek és nem mentik együtt a rendszerpartícióval.2. Másik dolog meg az, hogy ha a pl W7 telepítésének idejére, nem húzod le a többi HDD-t, akkor a W7 telepítő (bizonyos esetekben) kihelyezi az indítófájlokat egy másik meghajtóra.
Ilyen esetben hiába mented el a rendszerpartíciót (akármilyen módszerrel is), ha ez a másik meghajtó kikerül a gépből valamilyen okból, akkor már nem indul az OS a visszaállítást követően.Sajnos ez a 2 dolog, ami megpecsételi a sikeres visszaállítás sorsát. Ha esetleg Te is érintett vagy mindkét pontban, akkor mindegy mit használsz, biztosan csak akkor/addig tudod visszaállítani a rendszert, amíg a partícióstruktúra megmarad és a másik meghajtó sem kerül ki a rendszerből.
Ezt ellenőrizd, azaz a 100 megás partíció meglétét a Lemezkezelővel, a kihelyezett indítófájlokat pedig admin-ként indított parancssorban kiadott bcdedit paranccsal. A megjelenő listában minden útvonalnak a rendszerpartícióra kell mutatnia, azaz C-re.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
localhost #21437 üzenetére
No erre én is kíváncsi lennék, bár nálam egy Gigabyte kütyü van.
Hmm.. lehet volt hozzá telepítőlemez is? Mintha rémlene, hogy volt a csomagolásában kisméretű frizbiMás:
Szeretném lementeni a telepített Win7 HP x64 OS partíciót egy későbbi esetleges visszaállításhoz.
Beszereztem a Hiren's Boot CD 15.1-es verzsönjét. Itt látható a Backup Tools szekciónál milyen szoftverek állnak rendelkezésre. Ezek közül melyiket érdemes használni?Szeretném minél kisebb méretben tudni a mentést ill. ha darabolni is tudna az sem lenne rossz, hátha ki akarnám írni DVD-re a képet később. Ha meg lemezre kiírt szeletekből is vissza tudna majd állítani lemezcsere kéregetésével egyszerűen szuper lenne.
Természetesen minden egyéb épkézláb javaslatot meghallgatok. Elsődlegesen ingyenes progit keresek, de észérvekkel meggyőzhető vagyok, hogy esetleg egy fizetős alternatíva sokkal többet nyújthat
Mod:
SSD-ről történne a mentés és a későbbi esetleges helyreállítás szintén SSD-re van tervbe véve -
ArchElf
addikt
-
válasz
localhost #21179 üzenetére
Majd kiderül. Nekem a Picasa-val az volt a gondom (nem ez a legújabb változat volt akkor fent), hogy magát a hálózati nyomtatót nem látta... Igazából ez miatt nem javasoltam most sem, bár lehet, hogy latest build-ben már nincs ezzel sem gond.
(Mindjárt megnézem ezt a legújabbat, most WIFI van megosztva a multis nyomtató, kíváncsi vagyok mit kezd vele)
-
vinikorn
aktív tag
válasz
localhost #19892 üzenetére
Van egy hosszú mp3 Biblia felolvasott szöveg. Ehhez a Biblia szövegét szeretném a feliratként hozzáadni és valamilyen bibliai háttérképet is adni akarok hozzá.
A Windows Media Playerban is van időzített szöveghozzáadás ([link]), de ez is használhatatlan.Ez a gond: [link]. Ugyan ez a gond a Movie Makerrel. Valami nagyon egyszerű program kellene ahol pontosan lehet látni a hang kijelzését.
Nyilván videó lesz a végeredmény, nem hangfájl.
-
-
cascada
senior tag
válasz
localhost #18517 üzenetére
Igen be van, de sajnos nem teszi be egyetlen HTML fileba a tartalmukat. Az almappákban létrehoz egy HTML filet az almappa tartalmával. Ez így nem jó nekem
cigam: Köszi! Tetszik ez a progi!
Ha a fájlméretet nem ilyen formában listázná (11.693.056), hanem ilyenbe (11,693,056), akkor tökéletes lenne.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
localhost #17084 üzenetére
Laptopra raknék valami oprendszert, de nem tudok USB-ről bootolni, az optikai meghajtó meg kampó sajnos. BIOS-ban volt utolsó lehetőségnek a lan boot, rákerestem, és ott láttam, hogy pont ilyen esetekre jó ez. Tudnál segíteni, hogyan hozzam össze? Az se baj, ha a host gépre Linux kell. Laposra is azt szeretnék rakni igazából. Szóval fejben valami olyasmira gondoltam, hogy lanon át a linux telepítő lemez bootolnám. Nagyon merészet gondoltam ezzel?
-
-
zsolt734
tag
válasz
localhost #16316 üzenetére
Igen, ez így van. Az ügyviteli software-ek minimum egy nagyságrenddel többe kerülnek, mint az iktató programok, pláne a vállalatirányítási rendszerek, ezért nem szívesen vásárolnék ilyeneket, arról nem is beszélve, hogy egy csomó funkciójukat ki se használnánk.
A programot lehet, hogy el is fogom vetni, de adatbázisra szükségem van. Az Access-t nagyjából ismerem, de vajon a Base is alkalmas lehet a feladatra? -
válasz
localhost #13764 üzenetére
Jah, most hogy felsorolták a legelterjedtebb konténerformátumokat, már tudom kellene milyen kép/hang codec-el működik 1ütt.
Próbálkozz a FormatFactory-val, vagy a HandBrake-el.
-
tknof1871
őstag
válasz
localhost #13349 üzenetére
Megvan, itt olvastam: LINK
Mielőtt elkönyvelnék, hogy az ún. „Voice Morphing” tulajdonképpen egy hatalmas átverés, jó ha tudjuk, hogy a hangszín megváltoztatása (érdekes módon) nem illegális- az algoritmus egy fejlettebb verzióját (Mvox) a legtöbb telefontársaság és ügyfélszolgálatot üzemeltető nagyobb cég (pl. AT&T) is használja – ezért van, hogy minden telefonos kisasszony hangja olyan kellemes, és csilingelő (közben pedig nem is). -
-
-
atesz117
aktív tag
válasz
localhost #10462 üzenetére
Hi!
Esetleg a MediaCoder. -
joe2005
senior tag
válasz
localhost #10462 üzenetére
Milyen forrásról van szó? Esetleg eredetileg is DVD vevős vidkam volt? Forrásból kellene azzal a progival megírni, amivel a dvd elkészült. Ha nincs forrás akkor igazán jó ingyenest nem ismerek.
Mind a hangot és a képet át kell konvertálni.
Próbáld meg ezzel esetleg:
[link] -
sfdrakex
nagyúr
válasz
localhost #10466 üzenetére
Ha még nem találtál megoldást nekem google ezt dobta:
"Vagy Xilisoft, vagy ImToo Video Converter tudja, de nem emlékszem melyik. Régebben próbálgattam.
Vagy a Canopus ProCoder, az tuti tudja, Egy barátom dolgozik vele. "Egyébként a dvd lejátszóban nem lehet állítani hoyg lejátsza? Szerintem lekéne tudniuk játszani és a tvket is át lehet állitani régóta ntscre.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest