- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
milyen program az amivel gyári laptopon tudom állítani billentyűzettel a fényerőt,?és ki is írja hogy hány % van?még az is érdekelne hogyan írja ki alul hány % az akksi zöld keretben azt hiszem.Szerintem ezek gyári lenovo programok,de nem találom.Eddig rajta volt a gépen,de újra raktam és már nincs előtte,pedig nem én telepítettem.Köszönöm!
-
Sziasztok.
Nekem egy olyan program kellenne,amivel full hd videorol,letudom menteni a hangot jó minöségü mp3-ra.Létezik ilyen?Még az is érdekelne youtube rol tudtok valami jo oldalt vagy programot amivel jó minőségben letudok tölteni mp3-at?Mert tudom hogy van egy halom,de mind rossz minőságü lesz,nekem olyan kellenne ami ugy hadja mint ahogy a youtube-on is hallani lehet.Köszönöm a választ.
-
Hát csak nem sikerült,:S Szóval probálom azzal amit ti ajánlottatok,az lett a baj a másik proginál hogy nem volt teljes a kép,és 3 fájlba vágta nekem egy avi fájl kellenne.Remélem most már sikerül,bár ennél a proginál se látok állitási lehetöséget a hogy hány db-a vágja szét a filmet.Remélem egybe marad
-
válasz
leyo76 #11733 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket,de már elkezdtem egy általam választottal,hát majd 6 perc mulva kiderül mi is lett belöle
Tényleg félre érthetöen írtam,majd máskor jobban oda figyelek.Egyébként csak azért rontom le aviba a dvd-t mert megszeretnék osztani egy filmet másokkal is,és 130kb/s nettel(vagyis ennyi a feltöltése) átküldeni 4.7gb-ot elég huzos lenne
-
válasz
leyo76 #11729 üzenetére
Köszönöm,értem én
De nem vagyok lusta keresgélni,mert pl ezt a progit is leszedtem,meg vagy másik 5 is,csak gondoltam rákérdek melyik az amit többen is használnak,a legegyszerübb,és jól is müködik.-Persze ahhoz már lusta voltam hogy ezeknek a kérdéseknek is választ találjak,de megkaptam,ugyhogy keresgélek,tovább, Köszi Hello.
-
Sziasztok!!
Nekem kellenne egy olyan progi amivel egyszerüen tudnék csinálni dvd videó fájlokból avit.Vagyis egy dvd-és filmet szeretnék aviba konvertálni.Köszönöm
-
Sziasztok,nem tudjátok van olyan progi vistára,ami jelezné ha mailt kapok?gondolok itt egy beugro ablakra stb...mert elég sokat üzletelek és van amikor fontos lenne hogy tudjak egyből válaszolni,de mindig nem nézegetem a emailokat
Köszi szépen az infót elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest