- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Milyen programmal tudok videókból egy adott részt kiszedni lelassítva, akár képkockánként, vagy valami nagyon lassú videó formájában? Valami egyszerű kellene, 0 videó szerkesztési tudás mellé.
-
utgyuru
aktív tag
Valaki tudna olyan programot mondani, ami a webkamera képét elmenti, ha mozgást érez? Dorgem-mel próbáltam, de az mindig ugyanazt a fájlt írja felül.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet Google Books-ból letölteni könyvet? Neten keresgetve azt találtam, hogy pörgesd végig a könyvet, és a böngésző cache-ből kimásolgatni a képeket, de ezek több éves leírások, és nálam nem nagyon jelent meg a cache-ben semmi kép a könyvekből, lehet megváltozott ez ?
-
utgyuru
aktív tag
válasz
localhost #17084 üzenetére
Laptopra raknék valami oprendszert, de nem tudok USB-ről bootolni, az optikai meghajtó meg kampó sajnos. BIOS-ban volt utolsó lehetőségnek a lan boot, rákerestem, és ott láttam, hogy pont ilyen esetekre jó ez. Tudnál segíteni, hogyan hozzam össze? Az se baj, ha a host gépre Linux kell. Laposra is azt szeretnék rakni igazából. Szóval fejben valami olyasmira gondoltam, hogy lanon át a linux telepítő lemez bootolnám. Nagyon merészet gondoltam ezzel?
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Nem találtam neki jobb topikot, szóval kérdezem itt. Lehet teljesen megvalósíthatatlan, sosem csináltam még. Szóval hálózatról szeretnék bootolni egy gépet. Van egy PC-m, azon Win7, és egy laptopot szeretnék bootolni róla. De lehetőleg nem Win7-et kellene. Routerrel vannak "összekötve". Megoldható ez valahogyan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest