- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RootRulez
félisten
Pl.: Wiagra Video Joiner
-
kételkedem
addikt
Adatforgalmat mérni nem probléma:
NetMeter v1.13
NetWorx Free v5.05
NetLimiter v2.10
BitMeter 2 3.5.8
figyelmeztet bizonyos limit elérése után a megfelelő ciklusra megadva no ez probléma, ilyenre nem emlékszem. -
törölt tag
-
-
-
nem nem, jó így is... a lényeg, hogy ideiglenesen hazahoztam a gépem, és bepakoltam a szobámba...
hétvégén jön Barátnőm és lehet, hogy megnéznénk egy filmet, vagy akármi... na most nekem nincsenek hangszóróim, öcsém gépét viszont egy kellemes kis erősítő szolgálja hangilag...
magát az erősítőt se kedvem se helyem átpakolni az én szobámba, viszont a hangfalak kábelje elég hosszú, hogy azt át tudjam rakni...és az elképzelésem szerint az én gépemen menne a film, a hangot meg az ő gépén keresztül megkapná az erősítő....
szóval az nem baj, ha bármilyen programot kell elindítani... -
Hali!
Elöször is bocsi, tényleg "benéztem" a dolgot, nem költségELszámoló progit kerestél.
Megnézetem a progit, amit meg szándékozol venni, azt javaslom vedd meg. Nem "irracionális" az ár amit kérnek érte. Kerestem a neten de csak fizetőseket találtam. Ha a google-ban beírod a "family budget" keresőszót Te is látod mennyi angol nyelvű van.Fire.
UI:Gondolom, nem vagy járatos Excel-ben, mert abban is meg lehetne csinálni magadnak otthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest