- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Pl.: Wiagra Video Joiner
-
kételkedem
addikt
Adatforgalmat mérni nem probléma:
NetMeter v1.13
NetWorx Free v5.05
NetLimiter v2.10
BitMeter 2 3.5.8
figyelmeztet bizonyos limit elérése után a megfelelő ciklusra megadva no ez probléma, ilyenre nem emlékszem. -
törölt tag
-
-
Lenry
félisten
nem nem, jó így is... a lényeg, hogy ideiglenesen hazahoztam a gépem, és bepakoltam a szobámba...
hétvégén jön Barátnőm és lehet, hogy megnéznénk egy filmet, vagy akármi... na most nekem nincsenek hangszóróim, öcsém gépét viszont egy kellemes kis erősítő szolgálja hangilag...
magát az erősítőt se kedvem se helyem átpakolni az én szobámba, viszont a hangfalak kábelje elég hosszú, hogy azt át tudjam rakni...és az elképzelésem szerint az én gépemen menne a film, a hangot meg az ő gépén keresztül megkapná az erősítő....
szóval az nem baj, ha bármilyen programot kell elindítani... -
Hali!
Elöször is bocsi, tényleg "benéztem" a dolgot, nem költségELszámoló progit kerestél.
Megnézetem a progit, amit meg szándékozol venni, azt javaslom vedd meg. Nem "irracionális" az ár amit kérnek érte. Kerestem a neten de csak fizetőseket találtam. Ha a google-ban beírod a "family budget" keresőszót Te is látod mennyi angol nyelvű van.Fire.
UI:Gondolom, nem vagy járatos Excel-ben, mert abban is meg lehetne csinálni magadnak otthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő