Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mivel tudnék csoportosan exif adatokat módosítani?
Arról van szó, hogy rosszul volt beállítva a fényképezőn a dátum, így a szeptemberi képek októberre lettek dátumozva
Mivel nem egy képről lenne szó, ezért kérném a segítségeteket, hogy javasoljatok egy olyan programot amivel ez könnyedén megoldható.Előre is köszi
U.I.: Infranview 3.97 megvan, de nem nagyon használom, így nem ismerem annyira. Viszont átnéztem, de én nem találtam benne olyat ami megoldás lenne a problémámra.
-
Rommel6600
őstag
Olyan programról tudtok e ami a fényképezőgépről letöltené kizárólag az új képeket?
És most jön a lényeg: Az nem elég, hogy csak az újakat szedje le, hanem aztán ha netán megváltozik a képek neve, helye akkor se töltse le megint a fényképezőgépről, hanem ismerje fel (mondjuk a dátumról az úgysem változik), hogy az már a gépen van.
Ismerősömnek kéne mert, elvileg eddig volt egy ilyen programja (talán zoombrowser) de aztán új gép vásárlása miatt új rendszere lett, és hiába van fennt neki megint a zoombrowser, én az istennek se tudtam rábírni a képek másolásrára se, neki állítólag sikerült, de letöltötte újból a képeket
Remélem érthető voltam. Ja, és nem baj ha nem ingyenes a progi amit javasoltok
Előre is köszi
-
Rommel6600
őstag
Javasoljatok olyan programot ami: tűzfal, egyszerű, és magyar nyelvű?

(nem probléma ha ingyenes)
Hangsúly az egyszerűn van, egy ismerős kért meg pár dologra a gépével kapcsolatban, és hát most vett otthonra számítogépet mivel nyögdíjbavonult. Szóval innen fúj a szél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest