- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mivel tudnék csoportosan exif adatokat módosítani?
Arról van szó, hogy rosszul volt beállítva a fényképezőn a dátum, így a szeptemberi képek októberre lettek dátumozva
Mivel nem egy képről lenne szó, ezért kérném a segítségeteket, hogy javasoljatok egy olyan programot amivel ez könnyedén megoldható.Előre is köszi
U.I.: Infranview 3.97 megvan, de nem nagyon használom, így nem ismerem annyira. Viszont átnéztem, de én nem találtam benne olyat ami megoldás lenne a problémámra.
-
Rommel6600
őstag
Olyan programról tudtok e ami a fényképezőgépről letöltené kizárólag az új képeket?
És most jön a lényeg: Az nem elég, hogy csak az újakat szedje le, hanem aztán ha netán megváltozik a képek neve, helye akkor se töltse le megint a fényképezőgépről, hanem ismerje fel (mondjuk a dátumról az úgysem változik), hogy az már a gépen van.
Ismerősömnek kéne mert, elvileg eddig volt egy ilyen programja (talán zoombrowser) de aztán új gép vásárlása miatt új rendszere lett, és hiába van fennt neki megint a zoombrowser, én az istennek se tudtam rábírni a képek másolásrára se, neki állítólag sikerült, de letöltötte újból a képeket
Remélem érthető voltam. Ja, és nem baj ha nem ingyenes a progi amit javasoltok
Előre is köszi -
Rommel6600
őstag
Javasoljatok olyan programot ami: tűzfal, egyszerű, és magyar nyelvű?
(nem probléma ha ingyenes)
Hangsúly az egyszerűn van, egy ismerős kért meg pár dologra a gépével kapcsolatban, és hát most vett otthonra számítogépet mivel nyögdíjbavonult. Szóval innen fúj a szél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest