- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mivel tudnék csoportosan exif adatokat módosítani?
Arról van szó, hogy rosszul volt beállítva a fényképezőn a dátum, így a szeptemberi képek októberre lettek dátumozva
Mivel nem egy képről lenne szó, ezért kérném a segítségeteket, hogy javasoljatok egy olyan programot amivel ez könnyedén megoldható.Előre is köszi
U.I.: Infranview 3.97 megvan, de nem nagyon használom, így nem ismerem annyira. Viszont átnéztem, de én nem találtam benne olyat ami megoldás lenne a problémámra.
-
Rommel6600
őstag
Olyan programról tudtok e ami a fényképezőgépről letöltené kizárólag az új képeket?
És most jön a lényeg: Az nem elég, hogy csak az újakat szedje le, hanem aztán ha netán megváltozik a képek neve, helye akkor se töltse le megint a fényképezőgépről, hanem ismerje fel (mondjuk a dátumról az úgysem változik), hogy az már a gépen van.
Ismerősömnek kéne mert, elvileg eddig volt egy ilyen programja (talán zoombrowser) de aztán új gép vásárlása miatt új rendszere lett, és hiába van fennt neki megint a zoombrowser, én az istennek se tudtam rábírni a képek másolásrára se, neki állítólag sikerült, de letöltötte újból a képeket
Remélem érthető voltam. Ja, és nem baj ha nem ingyenes a progi amit javasoltok
Előre is köszi -
Rommel6600
őstag
Javasoljatok olyan programot ami: tűzfal, egyszerű, és magyar nyelvű?
(nem probléma ha ingyenes)
Hangsúly az egyszerűn van, egy ismerős kért meg pár dologra a gépével kapcsolatban, és hát most vett otthonra számítogépet mivel nyögdíjbavonult. Szóval innen fúj a szél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest