-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Tudtok olyan Gadget -et Win7 64 alá, amibe a PH! RSS -e bevihető ?
nem vagyok tökéletes
-
addikt
válasz BoogeyM@n. #19594 üzenetére
Ha játékot akarsz felvenni akkor próbáld ki az xfire-t is hátha jobb egy fokkal.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Mercutio_
félisten
válasz Palafi #19592 üzenetére
Ha Kingston 96GB-s V+ 100-at vettél annak van beépített garbage collection funkciója, így XP-s rendszer mellett se fog lassulni.
Van olyan program (Paragon migrate OS to SSD) amit a meglévő XP-re raksz fel, az SSD-t külső usb-s keretben a gépre rádugva pedig átklónozza neked a rendszer, majd vinyó kivesz, SSD berak, és indul a rendszer
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fényképezőgép/mobiltelefonnal felveszed a monitort.
Egy másik gépppel összekötöd, amiben van egy hdmi digitalizálókártya.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nagyúr
Nem létezik, inkább erősebb hardver kell nagy felbontású videó realtime kódolásához.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hali!
Keresek videó felvevő progit de a frapsnál meg ilyeneknél jobbat mert nem csak hogy GB-okat tudnak percek alatt lefoglalni de még az fps-emet is lefoglalják szóval valami olyan kéne ami nem eszi meg az erőforrásokat ilyen szinten.
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Palafi
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #19590 üzenetére
Egy 5-6 éves, de minőségi laptopról van szó eredeti Xp-vel.
Ha most mindent lecserélek benne, többe kerül a "leves", mint a "hús".
Annyiból vehetek egy újat is, ennek pedig semmi baja sincs.
Viszont SSD-vel lényegesen felgyorsulna rajta minden.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
nagyúr
válasz Palafi #19589 üzenetére
Hát xp-t ne rakj ssd-re. Nem támogatja a trimet. Szóval win7-et rakj fel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a laptopomba egy SSD-t. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok átköltözni a mostani vinyóról az SSD-re fájdalommentesen. Vinyó nagyobb, mint az SSD, de kevesebb adat van rajta, mint az SSD mérete. Laptopon Xp sp3 fut. Sajnos egyszerre a régi vinyót, és az SSD-t nem tudom rákötni, mert akkor már megoldottam volna az Intel saját programjával.
Viszont van külső vinyóm, ha kell a klónozáshoz.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Mercutio_
félisten
Azonnali fotós kérdések topic?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
mibog
tag
sziasztok!
raw -ból tiffet szeretnék, ingyen és egyszerűen...
nem triálban, és csak az ajánló által kipróbált érdekel.
tudtok segíteni?
win XP, 32Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
-
danih
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19581 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Valami template-es esetleg nincsen?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem tudom, hogy pontosan mint jelent az "egységsugarú usernek" kifejezés, de remélem ez megfelel Neki: CoffeeCup Free
Dluinet
Hmm, ezt nem ismertem eddig, de majd meglesem, thx![ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
danih
veterán
Egy egyszerű, sablonokkal dolgozó, sima statikus weboldalt rövid idő alatt összedobó weblap-szerkesztőre volna szükségem, egy jó WYSIWYG progira egységsugarú usernek...
-
Poo
senior tag
esetleg tud valaki samba servert windows xp alá?köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
addikt
Sziasztok,
Engem egy olyan progi erdekelne amivel a taskjaimat tudom kovetni, emlekezteto is van benne es lehet merni, hogy mennyi idot toltottem egy-egy taskal.
Egyszeru es gyors progi kell, nem valami iszonyat osszetett cucc, kicsi es konnyen kezelheto.
Olyasmi mint ez, ha tudnam velem merni, hogy mire mennyi idot forditottam akkor tokeletes lenne. -
Tetete1
senior tag
Melyik az a program, amivel DVD-ről visszanyerhető a rajta szereplő adatok, elfelejtettem a nevét....
Nem akarja beolvasni a DVD-t (csak egyet) a gépem DVD meghajtója, de mással sem olvashatö (alkoholra sem reagál)...
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget, a host fájlos megoldás bejött! Köszönöm mindenkinek!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
válasz Lajkó22 #19568 üzenetére
Ahhoz szerintem eleve magyarul kell letöltened.
Letöltésnél kattints erre a sorra: Do you have a different language or operating system?
Majd értelemszerűen válassz az opciók között.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Lajkó22
csendes tag
Sziasztok! Adobe Reader 9-ben hol tudom az angolról magyarra váltani a nyelvet?
-
Mercutio_
félisten
Adott egy .3GP kiterjesztésű file, amit sajnos nem játszik le se a mobil amivel készült, se az MPC-HC, gondolom a felvétel lezárásakor az SW valamilyen header, vagy lezárási hibát csinált az lehet az ok
Létezik olyan program ami ilyen kisebb hibák helyretételét végzi automatikusan? (Azt hiszem mp3/Wav-ra volt régebben valami hasonló)
-
szuzi80
tag
sziasztok,
TS kiterjesztésű videóból szeretnék AVI-t konvertálni és ehhez való progit keresek.
Tudnátok segíteni valami normálisan használható programot ajánlani? -
-
addikt
válasz Mercutio_ #19562 üzenetére
Természetesen rengeteg ilyen van, példák ingyenesre:
http://ping.windowsdream.com/
http://clonezilla.org/
http://www.macrium.com/reflectfree.asp
http://www.easeus.com/disk-copy/Példák fizetősre:
http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/
http://www.symantec.com/region/hu/product/ng_index.html[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami csinál a jelenlegi belőtt Win7 64bites rendszermeghajtómról egy olyan image file-t amit ha kiírok DVD-re és arról bebootolok egy szűz (vagy összeomlott) SSD-re/vinyóra "visszarakja magát" és újraindítás után már az SSD-ről bootolva él a rendszer, mintha akkor pakoltam volna fel?
Esetleg ez jó úgy is, hogy a DVD-ről bootol, és a forrásállományt meg kell neki mutatni mondjuk egy másik vinyón, vagy egyéb helyen és onnan állít vissza mindent a célmeghajtóra (nagyobb rendszer gondolom úgyse férne rá egy DVD-re )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Istyu74
aktív tag
-
titán
Hali!
Tudnatok nekem olyan progit ajanlani, amivel .ts kiterjesztesu fileokat tudnek xvid-be konvertalni? A format factory nem jo, mert akadozik a kep valamiert.
Thx elore is!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nagyúr
Aham értem. Na majd szerdán elválik hogy működik-e. Ez minden böngészőre vonatkozik? Mert chrome, firefox és ie van fent/lesz.
-
nagyúr
És a localhost sor alá kell írnom, vagy a -> # ilyen kezdő sorba?
-
-
nagyúr
Oké. De csak csütörtökön tudom megnézni. Esetleg ha ezek sem működnek?
Jobb előre kélszülni mert nincs kedvem akkor gondolkodni rajta, hogy mit kellene még kitalálni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Szia
Megint én. Amit írtál nem jött be, nem működik. Nem tudom miért nem megy. Más ötlet?
Vagy én b@sztam el? Hiába írtam be az ip-t meg az oldalt, mindíg ment. Valaki segítsen!
Vagy program is jó, ami korlátozott fiók alol is megy![ Szerkesztve ]
-
válasz Dluinet #19540 üzenetére
A kért információ jelenleg nem érhető el az Ön nyelvén, de az alábbi listából választva megtekintheti ezt a súgótémát egy másik nyelven, vagy letöltheti a Google Eszköztárat, amely 42 nyelvre képes azonnal lefordítani weboldalakat.
Közben magyarul is találtam ról cikket, köszi!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
gergo0328
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan program, hogy egy scan-elt könyv betűit fel tudja ismerni így be lehet másolni egy word-be és megváltoztatni a dokumentumot.
valaki tud segíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A Mac-es SongGenie windowsos alternatíváját keresném. Valami olyasmit, ami a zeneszámaim rendbe teszi és lehetőleg automatikusan kitölti az ID3 infókat. Ötlet?
-
-
xKacsax
aktív tag
Hello! szükségem lenne egy olyan ingyenes programra amibe bele lehet rakni "akciókat" tehát be lehet állítani azt hogy reggel 6 kor induljon el a beállított program..esetleg egy zeneszám, kikapcsolja a gépet egy beállított időre meg ilyenek. Várom az ötleteket. Előre is köszi!
Verba volant, scripta manent.
-
BullZeye
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19527 üzenetére
Úgy értem, ha összehasonlítod, mert 99%ban semmi köze nincs az x64-hez, hogy gyorsabban vagy lassabban törölsz, ezért mondtam, teszteld 8as x86-ot. És nem számít, mert total commander jófej, és sima del/f8nál csak áthelyez aztán töröl, shift+del azonnal töröl. Lomtártól függetlenül.
Total commandernél x86 vs x64 közti különbség pusztán placebo, semmi több.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
félisten
-
BullZeye
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19520 üzenetére
És 8ass x86? Úgy lenne célszerű tesztelni....Egyébként shift+del és azonnal töröl 7-es is, nem kell lomtárba rakni, ha nem muszáj
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
McKane
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #19523 üzenetére
meg mindenkinek aki segített,de ez a program vált be..
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz McKane #19521 üzenetére
MP3directcutba ha betöltöd egymás után, úgy emlékszem lementi 1 számnak.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
McKane
senior tag
van nekem majd' egy órás zeneszámom,csak az a gond,hogy ilyen 4-5 perces részekre van felvagdosva. Hogyan,mivel lehetne összefűzni egy teljes mp3 fájlba az összes darabot?
-
félisten
válasz BullZeye #19519 üzenetére
Gyorsabb, főleg a lemezes műveleteknél, pl ha egy több ezer fájlt tartalmazó mappát kell letörölni, akkor az a x86-osnak (még a 7-esről beszélek) akár 1 percig is eltartott, míg az x64-esnek 2-3 sec... Szóval számomra ez az örvendetes elsősorban...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BullZeye
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19518 üzenetére
Nem kötekedés képpen, csak érdekel, hogy miért is örülsz a 64bites változatnak? Mitől lett jobb tőle, hogy 2gb után is tud memóriát címezni? Eddig olyan 18mbájt körül evett TC, 2gb közelébe se ért, akkor mitől jobb a 64bit?
Én is szeretnék veled örülni, csak nem tudom mire fel, ezért segíts
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
félisten
válasz föccer #19517 üzenetére
Még beta, szóval olvass bele a TC topikba, mert ott már elkezdődött a beszélgetés pár napja a bug-okról... Mert van az x64-ben... De ennek ellenére örülünk, hogy végre x64-es változat megszületett...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19516 üzenetére
Már cserélem is
Köszi az infót.mod: az azért érdekes, hogy a telepítő alapértelmezetten még az x86-os könyvtárba akarja telepíteni, hiába az x64-es verziót töltöttem le.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
félisten
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19514 üzenetére
hát 15.00kor megvoltak még, most arra nyomtam, hogy azt a Rendszerhelyreállítási pont legyen, de már nincsenek meg,pedig akkor tuti megvoltak.
Megpróbálom a Recuvát!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
válasz cellpeti #19512 üzenetére
Ha a mentés idejében léteztek a képek, akkor természetesen meglesznek.
Recuva ezzel megpróbálkozhatsz, csak ügyelj arra, hogy ne arra a partícióra töltsd le és telepítsd, ahonnan a képeket törölted...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
föccer
nagyúr
válasz cellpeti #19512 üzenetére
Keress rá arra a kifejezésre, hogy undelete sorfware... Google csodákra képes
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
cellpeti
nagyúr
hello
kitöröltem a képeket egy mappából pedig nem kellett volna. Vissza lehet őket hozni valahogy?
Rendszervisszaállítással esetleg?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Mozaart
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami mutatja az otthoni internet hálózatom gépekre osztott leterheltségét. Magyarul, megmutatja hogy melyik felhasználó éppen milyen programokkal és mennyi sávszélt vesz el a közösből. Tehát, látom hogy azon a gépen Pl. µTorrent, Firefox-ot használnak.
Hálózatom:
UPC 30 Mbit/s -> D-Link DIR-300 --> ethernet kábellel egy géphez + wlanon keresztül kttő géphez kapcsolva.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
válasz Psychonaut #19508 üzenetére
Az a baj, hogy képként vannak letárolva, tehát elötte egy ocr-en át kell futtatni. A subrip talán segít. Melyik sorozathoz nincs még srt?
-
Psychonaut
veterán
Igazabol csak megszokas, minden filmem/sorozatom egyforman van rippelve, mind MP4, illetve kulon a fajl es kulon a felirat, ugyhogy ezeket is ugy raknam hozza a kollekciohoz.
Filmeknel meg nem gond feliratot keresni, de sorozatnal mar sokkal rosszabb a helyzet, hiszen sok epizodhoz kellene, eppen ezert hasznalnam a mar elkeszitetteket. -
válasz Psychonaut #19505 üzenetére
Bocsi, most még1x elolvastam mit szeretnél...
Amúgy miért baj ha benne van és nem külön?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz Mercutio_ #19502 üzenetére
Jó az is, csak utoljára amikor használtam (és ez nem mostanában volt), akkor nagyon lassú volt (sokáig tartott a defragmentálás). Hogy az azóta megjelent/legújabb változattal mi a szitu, azt nem tudom.
-
válasz Psychonaut #19501 üzenetére
A subtitle fülön?
-
brd
nagyúr
válasz Mercutio_ #19502 üzenetére
Én azt használom, nekem megfelel, csak ehhez picit jobban "kell" (igazából nem kell, inkább csak érdemes )érteni, mert olyat is meg tudsz vele tenni, amit mással nem. Pl. a ritkán használt, vagy nagy file-okat át tudod helyeztetni a partíció végére, vagy a sokat használt file-ok után szabad területet tudsz létrehozni, hogy oda dolgozzon a gép, így HDD esetén picit gyorsítva a működést (mert az ugye a vége felé kb. 2x lassabb, mint az elején, szekvenciális olvasásban).
The only real valuable thing is intuition.
-
Mercutio_
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #19499 üzenetére
MyDefrag is jó erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest