- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
aquark #53772 üzenetére
1. A google-nek van saját kimentője.
takeout.google.com
Itt kiválaszthatod, hogy a google accountodból mit mentsen le. A GMAILt MBOX formátumba fogja lementeni.
2. Erre léteznek MBOX olvasók, de én nem találtam ingyenesen normálisan használhatót. (a többsége lassú volt, a 10gigás mailboxszal nem boldogult, és/vagy nehézkes volt benne keresni, átlátni)
Fizetős lehet, hogy van, nekem nem ért annyit, hogy próbálkozzak ilyennel.
Viszont a Thunderbird is tudja olvasni a formátumot, abba be lehet importálni, és akkor máris épkézláb felületen tudod kezelni a leveleidet. Ez nekem bevált. -
válasz
aquark #52516 üzenetére
1. töltsd le, telepítsd a Cyotek WebCopy utolsó változatát és indítsd el
2. töltsd le ezt a aquark_ph_52516.cwp fájlt (Én készítettem és osztottam meg a Googe Drive-omról) és nyisd meg a Cyotek WebCopy-val, jobb felső sarokban katt a Copy ikonon (vagy F5) és már csak ki kell várni, mire lejönnek a PDF-k.Rövid magyarázat:
# a Tools/Test URL... segítségével megnéztem az általad adott oldalon található linkeket, jól láthatóvá vált, hogy hova mutatnak, ahol a tényleges letöltési hivatkozások vannak(DOMAIN/download alatt), a megfelelőket kijelöltem, vágólapra tettem
# a Project Properties (vagy F9)/Additional URLs-be bemásoltam a linkeket a vágólapról
# létrehoztam 3 szabályt
1. DOMAIN/download-t nem tartalmazó linkeket hagyja ki
2. ne minden elemet töltsön le, csak ami szükséges (feldolgozáshoz)
3. a PDF-ket tartalmazó linkekkel foglalkozzon -
genndy
addikt
válasz
aquark #52518 üzenetére
Curl, wget, aria2 szóba jöhet. Tudtommal mindegyik egyszerű parancssoros, emiatt végtelenül paraméterezhető. Ezek közül a curl-el én is szedtem le valamit, de hogy mit, meg miket is kellett neki megadni, azt már nem tudom. Legközelebb holnap tudhatok előtúrni valamit, ha még megtalálom.
web scraping lehet még keresőbe írható, arra lehet hogy kidob valami UI-val is rendelkező progit.
Bocs, nem teszem offba, mert szerintem ontopic, és azért legalább valamilyen iránymutatás a kérdezőnek. -
-
válasz
aquark #52513 üzenetére
Ahogy előttem is írták, kellene tudni milyen oldalról van szó. Ha valami régebbi (old school) mezei html oldalról, ahol még "direktben" vannak a linkek, ilyen oldalról akár egyszerű brower-addon-l is megoldható a dolog, viszont ha modern oldalról van szó, ahol még "elrejtik" is a linkek tényleges címét stb., ott már ún. webcopy-kkal lehet operálni (némi hozzáértés ezekhez kell).
Szóval ha dobsz linket (már ha publikus), akkor lehet mit javasolni konkrétan.
-
válasz
aquark #51551 üzenetére
SyncBack Free (Neked a Tükör lesz a megfelelő mód)
-
tonyrulez
őstag
válasz
aquark #50079 üzenetére
OpenOffice fejlesztéssel 2014-ben leálltak, úgyhogy egyértelműen LibreOffice.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
aquark #50031 üzenetére
Akkor talán meg kéne válni attól a hulladéktól - és nem az AIMP-ra gondolok... Semmiféle csúnyaságot nem tölt le az AIMP, már amennyiben a hivatalos oldalról, vagy megbízható szoftveres oldalról származik. Most jelent meg az 5-ös változat új skinnel, ajánlott továbbra is. Meg egy fals riasztásoktól mentesebb internet security se ártana. Az ESET olyan, mint a freemail - csak nem bír kikopni a köztudatból...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest